Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2006 16:53    #21751     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
1. Nie jesteście ekspertami, więc nie macie :D Podobnie mógłby powiedzieć każdy obywatel: "Dlaczego ja nie mam immunitetu, a Kaczyński ma?!" ;)

2. Spróbuj jeszcze raz edytować zawodnika, zapisać ponownie.

3. Czemu nazwa tematu została zmieniona? Ponieważ poprzednia zapewne nie była adekwatna do problemu :]

bartex55 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
15.08.2006 16:53    #21752     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
1. dzięki, że mnie doceniasz tomato :>

2. kiedyś był podobny temat, w którym był poruszany problem z odnalezieniem poprzez wyszukiwarkę danego zawodnika (nie wiem czy będzie to dotyczyć też stworzonego zawodnika w edytorze).

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

15.08.2006 16:41    #21753     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem
Żeby nie zaśmiecać nowego suflera mam dwa pytania w jednym czy jakos tak

1.czemu bartex55 i Ja niemamy tej fainei ikonki obok nicku >:]

2.stworzylem w edytorze pilkarza jak włanczam gre to on normalnie jest ale niemoge go wyszukac wpisujac jego nazwisko w tei wyszukiwarce u góry ekranu i to samo w edytorze jak wpisuie jego nazwisko to niemoże go znależć i niby jak ja mam go edytowac

Polonista Partyzant

Witam ponownie! I z góry chcę podziękować Twórcy tej wersji Suflera za konieczność rejestracji - miejmy nadzieję, że zniechęci to wiele osób, które nie mają nic do napisania, tylko piszą by pisać. Zapowiadam też, że nie będę dawał spokoju dysortografom i innym z podobnymi dysfunkcjami, ale oczywiście gorąco ich pozdrawiam, jak również wszystkich użytkowników bez problemów ze znajomością języka polskiego, a w szczególności Redakcję tej strony - imponujecie mi Panowie! Pozdrawiam raz jeszcze :)

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Emotionki i avatary - tego na 100% nie będzie.
LUBER: http://www.cmrev(...)201.html tu masz przykład na dzieci neo, 1 ofiara wpadła w sidła ;D
Muszę jeszcze tylko dopracować nieco systemik do banowania i nikt nie będzie nam truł więcej swoimi "śmiesznymi" obrazkami, tekstami czy czymkolwiek. :)
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Speed El Commendante

15.08.2006 14:26    #21756     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
pawel92sul - tak, jesteśmy na amerykańskim serwerze i są z tym problemy, ale w najbliższej przyszłości migrujemy znowu do Polski i będzie dobrze. :)

pawel92sul Partyzant

15.08.2006 14:25    #21757     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
mówię do ciebie, a propos Speed macie problemy z ustawieniem zegara?

Speed El Commendante

15.08.2006 14:09    #21758     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
To nie jest forum jak 100 innych dostępnych w sieci (notabene, www.forumcm.net - TO jest forum polskiej sceny i tu sobie możesz wstawiać bezsensowne obrazki obok nicka). Sufler jest miejscem, w którym spotykają się fani FM'a i dyskutują MERYTORYCZNIE na temat ukochanej gry.
Gdy ktoś ma problem i chce go opisać - wtedy może załączyć skrina z taktyką, z profilem swojego zawodnika, z tabelą z danego sezonu, itd. To, czego nie da się wyrazić słowami lub to, co może pomóc innym w znalezieniu odpowiedzi na dany problem.

Proszę po raz ostatni: bez durnych obrazków.

Speed El Commendante

15.08.2006 14:02    #21759     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
BaRcA-FaN - pracujesz na pierwszego bana w nowym Suflerze. :] Przeczytaj http://www.cmrev(...)686.html ten temat - tam masz wyjaśnione po co są obrazki w Suflerze.

Proletariat

15.08.2006 13:55    #21760     Sufler - Porady do gry - odstąpie trening do fm06
Koleś ale masz problemy z wstawieniem linku na strone !!! :( Udajesz głupiego czy nim jesteś ?? Zresztą po co komu twój głupi trening ktory pewnie wogole nie istnieje a jak istnieje to pewno nie umiesz go przesłać !!!! A tak a propo czemu tylko ja daje obrazki ??? :)))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution