Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

stokfisz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
01.09.2006 04:41    #21671     Sufler - Porady do gry - nie moge znalesc
niemoge znalesc artykułu o taktyjach a wiem ze tu na tej stronie jest prosze o linka i przepraszam za zasmiecanie suflera ale wrescie mam jakis problem

Proletariat

31.08.2006 19:31    #21672     Sufler - Porady do gry - Klub, a liga
a czy to jest jakis problem??

Lampard Partyzant

31.08.2006 15:56    #21673     Sufler - Porady do gry - Problem Z Cantoro (Problemos)
Dzięki za rady, ale jest problem. Nie ukrywam że bym go sprzedał z chęcią, lecz w odpowiedzi na jego obawy ze sprowadzeniem nowego pomocnika obiecałem częstsze występy w lidze. Czy gdy wystawię go na listę transferową inni zawodnicy nie pomyślą że nie dotrzymuję słowa?

Leliva Partyzant

31.08.2006 14:49    #21674     Sufler - Porady do gry - Problem bogactwa
W swoim birmingham mam az 5 niesamowicie uzdolnionych bramkarzy. Jak akzdy wie, miejsce ejst dla jednego, a moj asystent rpzedluzyl kotrakt z reszta tak, ze dwoch ma pierwszy zespol, a dwoch uzupelnienie. Co zrobic by dalej grali u mnie, a nie chcieli odejsc. Myslalem nad wypozyczneiem, ale jesli zaperponuje wypozyczenie klubom to mojz awdnik sie wkurzy, ze nie dotrzymuje obietnic kotraktu. Dostaje za ncih foerty, ale na razie to smieszne pieniadze, a za 2 lata moge sciagnac miliony. Co zrobic?

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
31.08.2006 14:45    #21675     Sufler - Porady do gry - Dostepnosc w Suflerze
Nie przewidujemy tego typu dodatków, ponieważ to dodatkowe obciążenie dla serwera. Ostatnio generujemy bardzo duży ruch na serwerze (liczony już nie w gigabajtach, a w terabajtach miesięcznie...) więc szukamy raczej sposóbów, by ten ruch ograniczyć.

Poza tym przypominam, że Sufler to nie forum www.forumcm.net to jest forum polskiej sceny, gdzie spotkać można wielu ludzi z Suflera między innymi. Tutaj rozwiązujemy głównie problemy związane z Football Managerem i przy okazji rozmawiamy na temat serii (komentując newsy, a wkrótce i pozostałe materiały ze strony).
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Lampard Partyzant

31.08.2006 12:37    #21676     Sufler - Porady do gry - Problem z Cantoro
Mam następujący problem: byłem zainteresowanym takim jednym środkowym pomocnikiem i skorzystałem z opcji ''wyraź zainteresowanie''. Na to jeden z moich liderów a na dodatek kapitan- Mauro Cantoro jest niezadowolony i w prasie mówił na ten temat. Ja go uspokoiłem że
ten pomocnik nie jest już m sferze moich zainteresowań. Ale on i tak jest cały czas niezadowolony i ma nawet napisane w samopoczuciu że chce opuścić klub. Za rok kończy mu się kontrakt, który chciałem przedłużyć, lecz on odrzucił wszystkie propozycje. Co zrobić żeby został?
Pozdrawiam :)

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
31.08.2006 08:18    #21677     Sufler - Porady do gry - Sugar Daddy

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
31.08.2006 04:12    #21678     Sufler - Porady do gry - "SUGAR_DADDY, a FM 2006
http://www.cmrev(...)716.html

Poczytajcie sobie ten temat i zwróćcie szczególną uwagę na pierwszy post M.J.Kajutkowa.

Mich@el Partyzant

30.08.2006 14:55    #21679     Sufler - Porady do gry - CMRev FC
JAKUBKWA NIE WIEM JAK TO ZROBIŁEŚ ALE JESTEŚ WIELKI!!!
PODZIAŁAŁO!!!
Jestem Ci ogromnie wdzięczny. WIELKIE THX!!!

PS.A co do tej cierpliwości, to nie to, że chciałem już zaraz,żebyście rozwiązali mój problem, tylko po prostu tak się spytałem.:))

Jeszcze raz ogromne DZIĘKI!!!

Mich@el Partyzant

30.08.2006 12:49    #21680     Sufler - Porady do gry - CMRev FC
przepraszam ale czy coś już wiadomo na temat mojego problemu?
ja wiem, że macie dużo innej roboty, ale się po prostu chciałem dowiedzieć, co wiadomo
czekam cierpliwie :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.