Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
Dokonaliśmy kilku poprawek i dodaliśmy pare nowych funkcjonalności, które na pewno umilą korzystanie z dobrodziejstw Suflera.

Przechodząc do szczegółów, opócz poprawienia wyglądu i czytelności tematu, wprowadziliśmy długo oczekiwane stronicowanie postów, by czytany temat nie przewijał się w nieskończoność.

Drugą ważną zmianą, szczególnie dla nas redaktorów jest wprowadzenie rewolucyjnego systemu rang. Na czym on polega:

Wszystko opiera się o nową opcję "pomógł", z której korzystać mogą tylko autorzy nowych tematów. Jeżeli autor uzna odpowiedź użytkownika na jego problem za pomocną, ma prawo przyznać mu 1 punkt do puli, dzięki czemu użytkownik stopniowo wyrasta na miano eksperta, specjalisty od pomagania innym.
Przypominam: system ten działa tylko i wyłacznie od dzisiaj zakładanych tematów, we wcześniejszych tej opcji nie uświadczycie.

Te małe punkciki, zbierane przez użytkowników są sumowane i ustalana jest ranga, przynależność do grupy użytkowników. Przedstawię teraz rangi wraz z przedziałem punktowym za odpowiednią ilość "pomógł":

0-10 = Partyzant
11-25 = Młody Aktywista
26-50 = ?
51-100 = ?
101-200 = ?
200- = ?

Nazwy pozostałych rang zostawiamy Wam do odkrycia. Osoba, która jako pierwsza odkryje kolejne rangi, może liczyć na upominek od serwisu CM Revolution. Im większa ranga, tym wartościowsza nagroda. Aby wziąć udział w konkursie, należy zrobić zrzut ekranu własnego posta z nową, odkrytą rangą i wysłać go na adres. Liczy się data dostarczenia e-maila.

Mamy nadzieję, że zmoblizuje to Was do pomagania innym managerom. Zastrzegamy przy tym, że nabijactwo i sztuczne podbijanie puli punktowej zostanie wychwycone. W jaki sposób jest to już nasza słodka tajemnica. Jako dobrą radę podpowiadamy, że listopad to taki okres, w którym się najłatwiej pomaga innym. Do dzieła!

AdrianMmz Partyzant

Grupa: Użytkownik
24.09.2006 15:18    #21622     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Gram Middelsbrough mam 20.06.2009r i chcem wziac pilkarza ktoremu kontrak wygasa 30.09.2009 powina byc opcja zaproponuj kontrak a jej nie ma czy ktos moze wie dlaczego?Ten pilkarz gra teraz w szachtaze donieck

Grzechoo Hajer Przodowy

24.09.2006 13:25    #21623     Sufler - Porady do gry - znikająca reputacja
Poszukaj odpowiedzi tutaj.

GI_Solider Partyzant

23.09.2006 17:21    #21624     Sufler - Porady do gry - zalamany :/
Gdyby nie działało, sprawdź na jakiej dacie FM sie wywala. Też miałem taki problem, ale z RUT 5.1.

A rozwiązaniem okazało się wzięcie urlopu (przed wywaleniem gry) z terminem porotu na kilka dni po dacie wywalającej gre. Mnie pomogło, może i tobie pomoże.

MichałACM Partyzant

23.09.2006 15:11    #21625     Sufler - Porady do gry - Mini problem
Po dodaniu update'a 5.2 (stan na 31.07) w grze zaczela mi sie zmieniac sama waluta z euro na tajski baht. Probowalem zmieniac to w glownym menu ale co jakis czas (kilka-kilkanacie dni w grze) spowrotem wraca na ten tajski baht. A do kompletu zmienia mi sie autosave na "codziennie" a nie jak mialem ustawione na "miesiac". Z kolei po wgraniu uaktualnienia na 31.08 gra zaczela mi liczyc za transfery podwojnie... Sprzedalem Janczyka do Leeds za 7 mln euro, a zainkasowalem 14 mln euro. Podobnie jest w druga strone i potracane jest podwojnie z budzetu. Czy da sie cos z tym zrobic??
Legia Warszawa, to nasza duma i sława!

Grzechoo Hajer Przodowy

23.09.2006 10:54    #21626     Sufler - Porady do gry - kontrakt 8-letni
Stanę w obronie Brunixa - dużo osób tak robi, nie tylko eksperci ;)

I już był temat o długoterminowych kontraktach: http://cmrev(...)793.html

sebcio1 Młody aktywista

21.09.2006 21:52    #21627     Sufler - Porady do gry - kontrakt odnawialny
sory ale ja nie widze problemu po co ci kasa?? wieksża?/ ja bym się cieszył ja bym chciał zarabiac 0 złoty !! po co mam powiększać stratę klubu lub zmniejszać zyski rozumiem gdyby było cośw amian za tą kase ale jeżeli nic niema to po co przepłacac:P

sefko1 Przodownik pracy

20.09.2006 11:50    #21628     Sufler - Porady do gry - Probem z kontraktami
Właśnie problem tkwi wtym , że On (i kilku innych) zaraz po przejściu do klubu nie chcę w żadnen sposób negocjować kontraktu. Mimo, że przez całą czas grają w 1 składzie i mają "enjoyoing playing for the club". I z uśmiechem na twarzy odejdą do innego klubu. Mogli by wprost powiedzieć, że chcą odejśc do innego/wiekszego klubu. A tak niby wszystko OK, a jadnek problem. I nie zaczyna sie On po jakimś czasie, tylko od 1 dnia pobytu w klubie. To po co przychodzili, jak potem od 1 dnia juz nie chcą prowadzić żadnych negocjacji.

BTW. Właśnie Janukiewicz mi napisał, że nielubi Napierały podczas gdy ten drugi ma Janukiewicza w ulubionych osobach. Paranoja. Miłośc nieodwzajemnieona. A z Janukiewiczem tez za rok muszę podpisać nowy kontrakt. A on nagle po 3 latach stwiedził, że nie lubi człowieka z którym grał przez 3 lata. Moze się pobili o kobietę :P.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
20.09.2006 11:22    #21629     Sufler - Porady do gry - Probem z kontraktami
Nalezy pozbyc sie jakichkolwiek niezadowolen pilkarza. Sprawdz, co mu sprawia problem. Jesli np chce przejsc do lepszego klubu, to ciezko bedzie go powstrzymac, ale np. jak teskni za domem, to wyslij go na urlop. Moze tu jest problem.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

sefko1 Przodownik pracy

20.09.2006 11:17    #21630     Sufler - Porady do gry - Probem z kontraktami
Zastanawia mnie jedna sprawa. Gram Śląskiem i mam kliku zawodników, z którymi chciałbym przedłuzyć kontrakt. Niby nic nadzwyczajnego a jadnak pojawiały sie 2 problemy:
1. Najlepszy zawodnik w klubie Lutsenko (zakupiony w 2006 kontrakt do 30.06.2010 za 800USD/tydzień) juz zaraz po przyjściu do mnie oswidczył, że nie chce renegocjować kontraktu i tak sie dzieje od blisko 4 lat. Prawdopododbnie oddejdzie na "wolny transer". Oferowałem mu 40 tysUSD/tydzień (50 razy więcej niż ma) a On sie uwziął. Jeszcze rozumiem jakby w ostatnim roku kontraktu stwierdził, że woli odejśc na prawie bosmana do innego klubu to bym zrozumiał. Ale po co podpisywał ze mną kontrakt jak juz następnego dnia stwierdził, że nie chce go renegocjować (chciałem się pozbyc klauzuli "minimium fee";) i gra 4 lata za śmieszne pieniadze. Dla mnie jest to niedoróbka gra. Polacy u mnie w klubie co roku chcą jakąś podwyzkę, złaszcza jak grają w 1 składzie.
2. Wielu graczy w moim klubie żąda nierealnych pięniedzy za swoje usługi. Gracz Dobek miał podbisany kontrak na 3 lata. po 2 latach chciałem mu zoferować kontrakt i w sumie nie chciał jakis wygórowych pinędzy (jakieś 2000USD/tydzień). Postanowiłem poczekac, bo tak zasugerował mi mój asystent. W ciagu pól roku udało mi się sprzedaz graczy za ponad 20 mln USD i moje możliwośc kontraktowe znacznie wzrosły, podczas gdy jego minuty spędzone na murawie spadły. Stał sie rezerwowym, ale jakie było moje zdziwienie, gdy przyszło do negocjacji umowy. nagle zarządał 17000USD/tydzień. I najgorsze, że wszyscy inni gracze tez nagle mają takie wymagania, że jakbym wszytskie spełnił leciałbym na stracie. A najgorsze jest to, że na przykład taki Kowal, chciał u mnie zostać jak zapłace mu 30 tys USD/tydzień jednak gdy sprzedałem do do Wisły z przerażeniem odkryłem że gra tam za 13 tys USD/tydzień. Załamka. A pisał mi że jest szczęśliwy grając w moim klubie. Z tego wychodzi, że nie opłaca się za dużo zarabiać bo gracze zedrą z Ciebie cały zysk.

No i na koniec. Zna ktoś może sposoby na przekonanie gracza do przedłużenie kontraktu, czy w takim przypdaku jest n stracony dla klubu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.