Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

martin7921 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.09.2006 16:17    #21611     Sufler - Porady do gry - krytyczny bład w CM 01/02
mozliwe, ze z internetem. jednak taki komunikat wyskakuje mi również gdy nie jestem podłaczony. mam nowy załacznik, czyli bardziej szczegółowe informacje dotyczoce owego błedu. niestety wyjazd na wakacje nic nie pomógl. moze jest "save" zepsuty. nie wiem. z góry dzieki za pomoc i licze, ze jesli ktos bedzie mial nowe pomysly, jak rozwiazac ten problem przedstawi mi je. pozdrawiam

Cheva Partyzant

26.09.2006 15:32    #21612     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
Też miałem taki problem jak grałem Legią Warszawa jak kupiłem Piotra Gizę, ale nie wpadłem na podpisanie nowego kontraktu ;]

martin7921 Partyzant

26.09.2006 14:26    #21613     Sufler - Porady do gry - krytyczny bład w CM 01/02
Witam! Jestem juz na granicy załamania... Gram w CM 01/02 angielską druzyną Morecambe, zrobilem awans do Premiership z ostatniej ligi, zrobilem mistrza, zakwalikowałem sie do LM, mam super skład z młodych zawodników, duzo kasy, nowoczesny wielki stadion i rok 2028... W przerwie miedziy sezonami, gdy mam "Updating game data" gra mi się wyłacza, wysakuje jakis komunikat, nie wiem co oznacza (są tam jakies cyferki). Mam zapisany sejw, wszystko z nim ok gdy tylko nie nacisne "Kontynuuj". Wtedy wlasnie gra mi sie "kopie". Reinstalacja i CM i kompa nie pomogła. Prosze o pomoc.
Mam nadzieje, że zanjdą się życzliwe osoby, które pomogą mi rozwiazać mój problem...
Z poważaniem

martin7921

szymek(L) Partyzant

26.09.2006 13:23    #21614     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
Ludzie... rozgorzała dyskusja a nikt nie odpowiedział mi na pytanie!!!! Chodzi o to że TAMAS - RUMUN który jest w Spartaku gdy zaczynam grę NIE JEST uważany za obcokrajowca ( I NIE MA INNEGO OBYWATELSTWA NIŻ RUMUŃSKIE !!!) natomiast jeśli kupię innego Rumuna to on już jest uważany za obcokrajowca :/ Nie wiem czy da się jakoś jaśniej przedstawic ten problem... Rosja ma ograniczenia 8 zawodników zagranicznych i nie ma znaczenia czy są to piłkarze z UE czy nie ( co słusznie zauważył Pawlak). Ty lko dziwi mnie dlaczego jeden Rumun jest "obcokrajowcem" a drugi juz n ie.. mimo że obaj mają tylko obywatelstwo Rumuńskie... Pozdro

Stiopa... Partyzant

26.09.2006 09:45    #21615     Sufler - Porady do gry - Obcokrajowcy w lidze rosyjskiej
W Rosji za obcokrajowcow sa uwazani wszyscy zawodnicy spoza granic 3 krajow Rosji, Białorusi i bodajze Ukrainy. Aha i jeszcze cos z wiekiem zawodnikow bylo, ze chyba powyzej jakiegos tam wieku tez juz nie sa obcokrajowcami. Wiec w czym problem??
V.Gabulov-S.Vrsaljko,L.Fernandez,A.Epureanu,G.Schennikov-M.Badelj,I.Semshov-G.Torje,A.Dzagoev,V.Kadlec-K.Kuranyi

Pogromca Partyzant

25.09.2006 19:20    #21616     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
Ja tez mialem podobny problem odnoscie Kerlona, niestety za drugim zarem, gdy zlozylem mu kuntrakt, zwinal mi go z przed nosa inny klub :/. Mysle, ze dzieje sie tak, gdy zawodnik, ktory ma do ciebie przejsc w najblizszym czasie, lapie kontuzje.

bartex55 Przodownik pracy

25.09.2006 16:40    #21617     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
Miałem ten sam problem, ale gdy podpisałem z tym zawodnikiem nowy kontrakt to pojawił się natychmiast w składzie.

Knopi Partyzant

25.09.2006 12:54    #21618     Sufler - Porady do gry - zniknięcie zawodnika!:/
witam!ostatnio zauwazyłem pewien dziwny przypadek dotyczacy FM06,chodzi o to ze po raz drugi mi zniknoł zawodnik nie wiadomo gdzie?amba fatima zaczynałem gre od prowadzenia Lecha Poznań robiłem transfery przed sezonem kupiłem miedzy innymi Dariusza Dudke z Amici ale niestety nie mialem go w składzie...nigdzie tak jakby przepadł gdzies nigdzie go nie było..ani w kadrze ani w rezerwach,ani w U-18,wpisałem w wyszukiwarke nazwisko zawodnika..no był normalnie niby ze jest u mnie w Lechu...i w transferach tez mialem zapisane ze go kupiłem...teraz obecnie prowadze Górnik Łęczna mam 2010 rok. i znowu amba po negocjacjach wkońcu udalo mi sie podpisać przedłuzyć transfer z Grzegorzem Kmiecikiem na 3 lata do 2014r. (zawodnik ten w zeszłym sezonie został królem strzelcow 1.Ligi w Górniku Łeczna którego prowadziłem i prowadze) no znowu ten sam problem od razu po podpisaniu nowego kontraktu nagle mi znika Kaliciak... i tak samo jak z Dudka ten sam przypadek nigdzie go nie ma,a jak wpisuje w wyszukiwarke to jest normalnie Kaliciak w Gorniku Łęczna...ale niestety ja go nie mam...troche to dziwne.mial ktoś z was taki przypadek..?ps.to było wczoraj.a dzsiaj wszedłem i z ciekawosci wpisalem w wyszukiwarke Kaliciak i dzisaj juz go nawet nie ma nigdzie nawet w wyszukiwarce..przepadł troche bez sensu...tyle staran o kontrakt króla strzelcow poprzedniego sezonu.wkoncu podpisuje z nim konrakt na 3 lata a on znika nie wiadomo gdzie az mi sie grac odechciało .

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
24.09.2006 22:08    #21619     Sufler - Porady do gry - Mini problem
Może tutaj?

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
24.09.2006 20:46    #21620     Sufler - Porady do gry - znikająca reputacja
A za takie osobiste podjazdy niedługo ktoś dostanie bana. Wyluzujcie, ok? Dyskutujcie o problemie, a nie o problemach z ortografią - od tego jesteśmy my, żeby ewentualnie zwrocic komuś uwagę.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.