Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
02.10.2006 15:02    #21581     Sufler - Porady do gry - odpędzić adoratorów
Ustaw automatyczne odrzucanie ofert i po sprawie. Drugie to nie problem i odpowiedzi na nie karane beda banami.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
02.10.2006 14:13    #21582     Sufler - Porady do gry - odpędzić adoratorów
co do pierwszego pytania, to spokoju zaznasz jedynie po sprzedaniu go do innego klubu :)
a to drugie jakos nie do konca zrozumialem, gdzie jest problem...

Proletariat

02.10.2006 13:54    #21583     Sufler - Porady do gry - odpędzić adoratorów
gram borussią
jest tam w składzie ewrthon
i
oto mój problem
ma on w lidze 30 goli i 50 asyst
i ciągle chcą go kupowaća to barca a to inter a to real
ustawiłem że nie jest on na sprzedarz ale oni wciąrz się o niego pytają
co mam zrobić

aha co do fm 2007 jak wam się podobają umiejętności rafinhy i oscara ustariego ?????

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

02.10.2006 11:12    #21584     Sufler - Porady do gry - Problem z demem
Spokojnie. Wejdź w C:Documents and SettingsAdminDane aplikacji i wywal folder Sports Interactive. Mnie to pomogło, gdy miałem problem z komunikatem "Array access out of bounds" . Wyczyść rejestry i usuń wszystko co jest związane z demkiem. Ponownie zainstaluj.
Może pomoże :) .

Genesisss Partyzant

01.10.2006 22:04    #21585     Sufler - Porady do gry - Java (demo 2007)
Okej dziekuje panowie za zaangażowanie :)...szukałem na innych forach także anglojęzycznych ...zauważyłem że nie tylko ja mam ten problem...niestety nie wszyscy zdołali go rozwiązać ... Szkoda tylko ze SI zrezygnowało z normalnego InstallShielda :)...no ale cóż mam nadzieje że FM full version będzie bez takich problemów

Seju Wybitny Literat

01.10.2006 18:47    #21586     Sufler - Porady do gry - fm 2007 pytania

Genesisss Partyzant

01.10.2006 14:23    #21587     Sufler - Porady do gry - Java (demo 2007)
Ja mam natomiast inny problem ...ściągnąłem Strawberry z Rapida ... po rozpakowaniu mam dwa pliki "Setup FM2007 PC .exe" i setup .jar....macie to samo ? okej po właczeniu pierwszego pliku po pewnym czasie wyskakuje taki komunikat: Invalid jvm file name scepcified in LAUNCH. ...i po naciśnięciu wyskakuje...natomiast jak włączam drugi plik...ładuje się normanlnie menu instalacji ...jednak po pewnym czasie włącza się komunikat "JVM not found"...okej wiem co to znaczy...ale problem w tym ze odinstalowałem i później zainstalowałem najnowszą wersje javy...nawet zainstaloałem najnowszą Java Virtual Machine...powiedzcie mi co zrobić ?...czy macie coś szczególnego ponistalowanego ?

Seju Wybitny Literat

01.10.2006 12:58    #21588     Sufler - Porady do gry - Problem z demem
Usuń FM z rejestru, tam najczęściej stwarzają się problemy związane z FM. Spróbuj...

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
01.10.2006 12:24    #21589     Sufler - Porady do gry - co mam ściągnąć????
Jeśli ściągałeś menadżerem ściągania, wznów. Jeśli klasycznie, to masz problem.

@fm-maniak: Ściągaj tę wersję, która Ci odpowiada. W newsie napisane jest co która wersja zawiera, więc wybór należy do Ciebie.

lukaszlew77 Partyzant

01.10.2006 10:54    #21590     Sufler - Porady do gry - Problem z demem
Wczoraj grałem próbowałem grać jeszcze w tą wersję nieoficjalną i wszystko jakoś działało. Dzisiaj sciągnąłem wersję strawberry i problem polega na tym, że po wczytaniu dowolnego Quickstarta pojawia się okienko "Game seting up" czy jakoś tak - pasek dochodzi do końca i kursor zmienia się w piłkę, czyli oczekiwanie i w tym moemncie gra się zaiesza :/ Nie reaguje na nic. Próbowałem przeinstalować zarówno jedną, jak i drugą wersję i nic :/. Jęsli macie jakis pomysł - pomóżcie...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.