Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.10.2006 21:44    #21561     Sufler - Porady do gry - Edytor
osobiście niemam tego problemu ale sprubuie ci pomuc

sefko1 Przodownik pracy

@tomato

Po co piszesz takie głupoty? Jakby u wszystkich działało to by Seju nie miał takeigo samego problemu jak ja (poza tym skąd wiesz, że u wszystkich działa).
A ty przynajmniej sprawidziłeś to empirycznie?? Bo jeśli tak to chętnie zobaczyłbym screeny. Dla mnie to też raczej jest BUG, ale miałem nadzieję, że może się mylę i coś źle robię. Jeżeli już musisz się wypowiadać to pisz to co wiesz, a nie to co się domyślasz.

sefko1 Przodownik pracy

Mam problem z współwłasnością graczy w FM06 i w demie FM07. Kiedy jakiś klub zgłasza się do mnie po grajka i chce kupić poł karty zawodniczej, zwykle chce aby zawodnik poszedł do jego klubu. Oczywiście jest możliwośc negocjowania tej oferty np. poprzez zmianę klubu w jakim ma grać (w moim przypadku ma zostać u mnie). Oczywiście zmieniam to i daja ofertę do negocjacji. PO pewnym czasie klub się zgadza i pojawia się oferta (dziwna, bo wygląda jak zwykly zakup, a nie zakup połowy karty) i po mojej akceptacji i zgodzie gracza, odszedł on na zasadzie transferu definitywnego. Tak miałem w FM06 i tak było w demie. Czy ja coś źle robię, czy po prostu nie ma możliowści negocjowania umowy o współasności. Tak samo mi się działo jak tylko podnosiłem wartość umowy.
Wiecie może coś o tym??

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.10.2006 15:35    #21564     Sufler - Porady do gry - Aurora 2006??
a tak poza tym to mogłeś poszukać...
http://www.cmrev(...)311.html

malo13 Partyzant

07.10.2006 21:53    #21565     Sufler - Porady do gry - Automatyczna zmiana pozycji
Jeszcze jedna sprawa,moj kolega sciagnal patcha w glownym oknie instalacyjnym pojawia mu się komunikat :Unable to install update-installed version information is corrupt,ktoś wie o co chodzi?? Pilnie odp bo mowilem mu ze rozwiaze ten problem :D

malo13 Partyzant

07.10.2006 12:52    #21566     Sufler - Porady do gry - Automatyczna zmiana pozycji
Witam,mam problem. Gram sobie Legią pewną taktyką i pewnego dnia zauwazylem ze w czasie meczu zawodnicy sami zmieniają pozycje! Dla przykładuu grający na prawej stronie pomocy Szalachowski nagle odnalazl sie na lewej flance,a Dickson Choto zamiast na obronie gra w ataku! Czy ktoś miał też tak kiedyś? Prosze o odp

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

07.10.2006 12:19    #21567     Sufler - Porady do gry - fm2007
1 tak http://www.cmrev(...)306.html
2 raczei tak xD

Proletariat

06.10.2006 22:52    #21568     Sufler - Porady do gry - Problem z zamówieniem FM 2007
To raczej pytanie do ekspertów: próbuje złożyć zamówienie na FM 2007 (z waszej strony) ,dochodze do wybierania formy przesyłki/wpisywania adresu i wyskakuje komunikat "wystąpił błąd spróbuj za kilka minut".I tak od godziny 13.

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
04.10.2006 22:55    #21569     Sufler - Porady do gry - Java (demo 2007)
Wiesz co, naprawde przykro sie czyta takie rzeczy :| Zawsze staramy sie pomoc, jesli mamy pomysl na rozwiazanie problemu. To ze nie mamy pomyslo na wszystko i nie na wszystkim sie znamy, to juz nasza ludzka ulomnosc, prosimy o wybaczenie :|

I sprobuj tego http://forum(...)tart=105

Genesisss Partyzant

04.10.2006 19:47    #21570     Sufler - Porady do gry - Java (demo 2007)
Niestety po sformatowaniu dysku ...pojawia się ten sam problem ... no i gdzie są Ci znawcy ? gdzie ? teraz dopiero można ocenić ich profesjonalizm :/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.