Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.10.2006 19:05    #21531     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
w pelnej rozciaglosci podzielam zdanie SyZtema, przy okazji drogi "fm miszczu" to oczywiscie, ze posiadajac neostrade mam lepiej, przynajmniej od Ciebie, bo potrafie napisac kilka zdan po polsku bez zastraszajacej ilosci bledow ortograficznych...jesli Tobie sprawia to problem to zastanow sie powaznie, kto tutaj jest dzieckiem neo...

fm miszcz Partyzant

16.10.2006 18:16    #21532     Sufler - Porady do gry - Trening
chm powiem tak to nie miejsce na takie rozmowy tu sie rozwiązuje problemy a nie gada o ortografii xD
P.S ronnie masz racie bo 7 latek nieumje pisać ;/
Seju - może sie spytasz jeszcze zkąd klikam i jakie mam zainteresowania :D
Chuba niepopełniłem błędu

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
@ powrót

Jeżeli chcesz pisać takie rzeczy, to wejdź
tutaj.

Barton Rzecznik Rządu

Grupa: Moderator
15.10.2006 20:28    #21534     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
Osobom mającym problem z językiem polskim-pisanym polecam najnowszego Firefoxa, który podczas pisania podkreśla błędnie napisane wyrazy.

Dezerter Partyzant

15.10.2006 20:23    #21535     Sufler - Porady do gry - Nie rozumiem
fm miszcz: stosunek twoich 'pomógł' do ilości twoich bzdurnych postów jest naprawde porażająco słaby. Chciałbym również zaznaczyć, że twoje posty nie dość, że są bzdurne, to jeszcze zawierają - jak już wcześniej wspomniałem - imponującą ilość błędów. Ja rozumiem, że można mieć problemy z pisaniem, ale trzeba się sukcesywnie poprawiać. Na początku może to nie przeszkadza, ale przy twojej aktywności z czasem staje się to irytujące.

Odbanujemy 'tomato' licząc przy tym na poprawę - cieszymy się, że są w Suflerze bardzo aktywne osoby, ale dobrze by było, gdybyś lepiej spożytkował tą aktywność.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
15.10.2006 13:24    #21536     Sufler - Porady do gry - Edytor
http://www.cmrev(...)437.html

Najbardziej znany - MCFM, ale działa tylko z łatką 6.0.2

JDaniels Partyzant

15.10.2006 11:28    #21537     Sufler - Porady do gry - III liga polska - problem!
Witam. Zainstalowałem program, który umożliwia grę w III lidze polskiej. Mam pytanie co do przenoszenia klubów do wyższych lig. Utworzyłem plik tekstowy z odpowiednim poleceniem(tak , jak pisało w instrukcji) i nic. Zaczynam nową grę i kiedy chcę wybrać drużynę, którą przeniosłem, jej tam nie ma...Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam.

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
15.10.2006 10:40    #21538     Sufler - Porady do gry - Kiedy przyjdzie FM 2007?
Ze względu na problemy produkcyjne, firma CD Projekt nie bedzie w stanie wysłać gry z dostawą na 2 dni przed premierą. Wysyłka rozpocznie się 18 października czyli wszystkie zamówienia z dostawa kurierska mogą zostać dostarczone na dzień przed premierą gry, która odbędzie się w piątek 20. października.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Grzechoo Hajer Przodowy

15.10.2006 10:27    #21539     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem

Adami Partyzant

15.10.2006 09:35    #21540     Sufler - Porady do gry - Problem z zawodnikiem
Witam, gram Legią 5 sezon i kupiłem do składu prawego obronce z Brazyli Raula. problem w tym ze nigdzie nie moge go znalezc w moim składzie. Gdy wpisuje w wyszukiwarce jego nazwisko pisze ze gra w Legii, ale u mnie nie ma go w składzie, patrzyłem w Legii II i Legi U-18 ale go nie ma. Nie wiem co robic chyba bede musiał go sprzedac, bo jaki to pozytek skoro jest w Legii a nie moze grac.. Mimo wszystko chciałbym poprosic Was o pomoc.Moze pomozecie.
Pozdro

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.