Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No to masz problem. Zgłoś to na gram.pl ( kłopot techniczny gry ) dostaniesz odpowiedź jak to wszystko zainstalować. Jest też taka możliwość że coś się stało z CD.
Spróbuj odinstalować Demo, uruchom komputer. Może usuń starą wersje Javy. Jeżeli kupowałeś przez gram.pl to zgłoś to poprostu i czekaj spokojnie na odpowiedz:)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Może usuń demo, jeżeli miałeś i usuń je z rejestru.
Powinien to zrobić na początku każdy człowiek, mający problem z instalacją FM'a.

Robi2009 Młody aktywista

Kiedy chcę zainstalować grę, wyskakuje mi w instalatorze komunikat takiej treści:
"Error occured during the installation: null"

I instalator za Chiny dalej nie chce iść... Dodam żę mam najnowszą Javę, a demo zainstalowało się bezproblemowo...
There's nothing to fear except the fear itself

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
20.10.2006 16:27    #21514     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007
No problem :))

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

20.10.2006 15:40    #21515     Sufler - Porady do gry - FM Genie Scout 2007
ooo i wkońcu ktoś załapał że nie pomidor a keczup xD Dzięki ci a co do pomocy to tak niezbyt opsiałeś problem

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
20.10.2006 13:44    #21516     Sufler - Porady do gry - Pomcy
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

rav1916 Partyzant

20.10.2006 13:33    #21517     Sufler - Porady do gry - Pomcy
Mam taki problem ciocia z Norwegi kupila mi fm'07 i jest on po angielsku czy ktos bylby laskaw zeby dac mi spolsczenie[oszczywiscie jest to orginal] pomozcie bo sie nie moge polapac!!

Rem-8: Czytaj: domagam się bana na Suflerze

pr0digy Partyzant

Hmm, temat dla mnie dosc smieszny bo jeżeli pirat zdołał sciągnąć sobie piracka wersje fm'a to myślicie ze nie bedzie w stanie zdobyc spolszczenia ? Znajdzie ja w identycznym zrodle co sama gre i napewno mu to nie sprawi problemu. Ja pirata nie mam i raczej nie bede gral w fm'a, przed premiera mialem ochote zamowic fm'a na gram.pl ale zniechecilo mnie to ze nie dosc ze w innych krajach producenci wysylaja gre szybciej(2 dni przed premiera) to przesunela sie premiera na 18 a w polsce oczywiscie nikt nie dba o graczy i dalej funkcjonuje stara data.

LUBER Partyzant

19.10.2006 21:51    #21519     Sufler - Porady do gry - Nie idzie rozpoczac nowej gry ;(
Witam!

Nie moge rozpoczac nowej gry (która jest orginalna w jezyku pl).Gdy rozpoczynam gre zaczyna sie ładowanie lig które dochodzi do konca , potem ma wyskoczycekran tworzenia managera ale nie wyskakuje i jest ta piłeczka jak by cos ładowało i dupa zbita.Problem był poruszony na forum SI i gdy dopisze sie odpowiednie polecenie zaraz za exekiem to gra działa lecz niestaty ustawienia przywracaja sie fabryczne(tryb pełnoekranowy itp) jest to meczace zmieniac to przy kazdym wlaczeniu gry.Czy w najnowszym patchu bedzie to uwzglednione?I kiedy on wyjdzie?

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
Cieszymy się, że problem rozwiązany, ale tematu nie zamykam, bo może jeszcze się coś komuś na temat rozdzielczości urodzi ;)
A no i zmieniłem temat, żeby było jasne, o czym to.
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.