Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

renegade Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Podczas gry wyskoczył mi komunikat o treści "array access out of bounds", już się bałem, że mnie wywali ale gra poszła dalej. Zdarzało mi się to też w FM 2006, wiecie może o co chodzi i dlaczego błąd powtarza się w kolejnej wersji Managera?

Oczywiście mam oryginalną polską wersję FM'a, zamówioną w pre-orderze na gram.pl, gdybym był złodziejem nieśmiałbym tutaj pisać o swoim problemie.

Załączam screena z komunikatem.

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
20.10.2006 21:53    #21502     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
xabialonso: jesli zamawiales przez gram, to w profilu na pewno masz informajce, ze zamawiales etc. Czemu CDP mialby Ci robic problemy?

xabialonso Partyzant

20.10.2006 21:40    #21503     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
sefko CDP chyba nie powinien robic problemów ale oby z wysylka reklamowanych gier sie pospieszyli

BzyK Partyzant

20.10.2006 21:23    #21504     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Witam, zaświadczam, że mam oryginalnego Fm'a 2007 zamówionego z pre-ordera. Dotarł do mnie w czwartek i od tamtego czasu (Specjalnie wyczyściłem kompa dla niego :] ) gram sobie 3 ligą Hiszpańską. Mam również zaznaczone większość lig Europejskich(1024ram i raczej nie mam problemów). Natomiast w połowie 1 sezonu po meczach reprezentacji - Eliminacji Euro 2008 (np mecz Kazachstan - Polska) po wybraniu kontynuuj wyskakuje mi błąd którego treść jest w załączniku. Musze zaczynać od początku?:(

Ps. W Fm 2006 nie miałem nigdy takiego problemu. Pozdrawiam

shqvarny Partyzant

zastanawia mnie jedno -> jakim problemem jest zdobycie wersji PL? 600 MB zassać, więc jaki problem z 14 MB plikiem *.ltc?

przede wszystkiem (skoro już o PiS mowa była) SI powinno już dawno wydawać wersje multi-language. na tych kilkudziesięciu MB pozostałych na płycie by to upchnął, ale zamiast czegoś praktycznego ważniejsza jest reklama - NHL EHM 2007. kilkanaście języków zamiast tego dema by weszło - czyli trochę wysiłku i można by zrobić wersję europejską

swoją drogą to często miałem problemy ze zrozumiem polskiej wersji językowej... mogli dać przynajmniej angielski w każdej wersji :-/

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

20.10.2006 20:32    #21506     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
U mnie też cd-projekt troche zawalił, bo pudełko było uszkodzone, ale to nie jest aż taki problem. Jesli chodzi o mnie , to ich pierwsza wpadka, na razie dostaja tylko żółtą kartkę ...

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
20.10.2006 20:25    #21507     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Z tego co się orientuję xabialonso ma taki sam problem (puste pudełko).
Pisał o tym w temacie "Premiera FM-a... dzisiaj!"
Ale jestem pewien, że odzyskasz grę, przecież to profesjonalny serwis.

sefko1 Przodownik pracy

20.10.2006 20:21    #21508     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
Jak ktoś mnie rozumie, to znaczy, że mi pomógł.
Już napisełem do BOK, ale nie pracuje w weekend. Na forum gram.pl ktoś miał podobny problem: http://www.gram.(...)&u=6
I powiedzieli mu, że ma odesłać pudełko. Sam tak zrobię juz jutro.

Genesisss Partyzant

Posłuchaj nic się nie martw...mam ten sam problem...ale udało mi się to na razie rozwiązać...zainstalowąłem gre na innym komputerze po czym skopiowałem pliki do siebie...pamiętaj zeby grać musisz posiadać orginalną płyte... ale pomimo tego napisz mejla do gram.pl....choć na opdowiedź troszkę poczekasz to i tak warto (ja mam czekać do wtorku:|)

giersik Przodownik pracy

20.10.2006 19:11    #21510     Sufler - Porady do gry - Zrobiony w ciula przez CDPROJEKT
No to masz problem. Było sprawdzic od razu, kiedy jeszcze kurier był w drzwiach. Teraz to sobie możesz tylko pobluzgać. Ale ci się nie dziwię, że tak reagujesz. Proponuje nie dawać bana.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.