Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Dezerter Partyzant

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
21.10.2006 13:21    #21491     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
21.10.2006 12:17    #21492     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Jak zabaczyłem bazę danych i te wszystkie problemy, to stwierdziłem, że poczekam na pierwszy oficjalny update i wasze uaktualneinie składów ;)

MarioS Partyzant

21.10.2006 11:19    #21493     Sufler - Porady do gry - Edytor-problem
Witam!
Mam problem z edytorem. Po pierwsze jak zmienić język na polski jest po angielsku. Jak zapisać plik bazy danych aby był widoczny w grze. I po traecie jak wczytać własną baze danycg przed rozpoczęciem rozgrywki.

#@piterek@# Młody aktywista

21.10.2006 10:13    #21494     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Ja mialem taki blad w fm2006 ale po wczytaniu gry normalnie moglem grac i nie bylo to w okreslonym dniu tylko w losowych dniach. Ja mysle ze dopiero latka naprawi ten problem ale probujcie grac moze sie uda.

shadowm Partyzant

Grupa: Ekspert
21.10.2006 09:44    #21495     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Mam dokładnie taki sam problem. I również po meczu Polski z Kazachstanem. Gram w Premiership, ale to raczej nie ma znaczenia. Co jest nie tak, jakiś bug w grze? Inni też mają takie problemy?

DonBobko Partyzant

U mnie też się pojawia ten błąd jak próbuje zapisać grę. Nie wiem o co chodzi - może ktoś wie jak rozwiązać ten problem?

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

21.10.2006 09:07    #21497     Sufler - Porady do gry - edytor i finanse
tylko ze w tym edytore nie wyswiatlaja sie chyba ramy kwoty ktora moge wpisac
LUBER wczoraj mi powiedzial ze slyszal ze sa problemy z finansami w edytorze i nie da sie ich zmieniac ale bede probowal bo taki budzety jakie teraz sa to skandal

MARIUSZSZSZ_X Młody aktywista

21.10.2006 06:47    #21498     Sufler - Porady do gry - Match Balls Installer 3.1
Tez mam z tym problem, niby w programie jest opcja, żeby zaznaczyć instalacje do FM 2007, ale u mnie jest nie aktywna i nijak nie można jej zaznaczyć, zresztą sami zobaczcie obrazek.

Macc Partyzant

Zakupiłem FM07 akurat we Francji. Nie mam zamiaru wydawać kolejnej stówy na FM 07 PL. Gra bardzo mi się podoba. Jedyne czego mi brakuje to właśnie języka polskiego. Nie narzekam zbytnio bo gram po francusku lub angielsku, ale czasem czciałbym ujrzeć polskie wyrazy w takiej dobrej grze. Nie popieram piractwa bo sam jestem policjantem i koledzy walczą z tym. Uważam natomiast że takie pliki jak .itc czyli te językowe bez problemu można umieszczać na stronach. To jest jakoby pomoc lub "ulepszenie" gry jak np. za pomocą Facepacki.

hermman Partyzant

20.10.2006 22:49    #21500     Sufler - Porady do gry - Jezyk
dzisiaj dostalem fm'a no ale jest problem bo polowa rzeczy jest w jezyku angielskim a druga polowa jest w jezyku polskim:/ Odinstalowałem nic, usunolem fm06 nic , moze to ze mialem od kumpla fm po angielsku pirata ale go usunolem .Co mam zrobic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.