Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kruko1990 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
już rozwiązałem problem w folderze universal usunąłem folder sports interactive i wtedy istalacja poszla elegancko i powstał nowy folder o tej samej nazwie co usunety wcześniej

BzyK Partyzant

22.10.2006 11:47    #21472     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
shadowm, myślę, że problem nie tkwi w sprzęcie. To jakiś błąd bibliotek czy coś. Mi też stworzył się plik z błędem ale w takim razie gdzie powinienem go wysłać? Bezpośrednio do SI ?

jany Partyzant

22.10.2006 10:08    #21473     Sufler - Porady do gry - finanse
witam, gram koroną kielce i w połowie sezonu moj budżet jest na minusie. problem w tym że nie wiem dlaczego, miałem na transfery 1 mln euro a stan konta wynosil 2 mln. na transfery zuzylem 500 tysiecy euro i potem moj budzet zaczal spadac w dol nieustannie, i teraz wynosi 450 tysiecy euro na minusie. jak mam to ogarnąć?:D

siRLechu Partyzant

22.10.2006 03:27    #21474     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Ja mam notorycznie ten błąd... w instrukcji jest napisane, żeby im wysyłać, ale czy mam im wysłać 50 plikoof czy jeden może wystarczy?! Chyba wyśle wsio to może sie zorientooją, że to jakiś poważniejszy problem bo grać się nie da... nauczony doświadczeniem zacząłem robić save'y codzienne ale teraz mi sie skootecznie zablokowało :/

goro9 Partyzant

Dla tych, ktorzy maja ten problem: wystarczy wejsc do folderu C:Program Files
Common Files
InstallShieldUniversal i zmienic nazwe folderu tam znajdujacego sie, a mianowicie "common" na dowolna inna np szkola.;) Jest to taki maly bug InstallShieldera. NIE MA TO NIC WSPOLNEGO Z PIRACTWEM! Puknijcie sie w czolo, a nie osadzajcie bezpodstawnie ludzi.

viper_pl Partyzant

Mam problem, bo gdy ustawiam intensywność treningu powiedzmy na wysoką to gdy przejde np. do wyboru taktyki, a potem powróce do treningu to suwak wraca na średnie ustawienie w FM 2006 nie miałem z tym problemu, więc prosze WAS O POMOC bo jeśli jej nie otzymam to chyba się załamie...:]

viper_pl Partyzant

21.10.2006 23:19    #21477     Sufler - Porady do gry - Pomoc koleżeńska ;p
Ziomki niech mi ktos pomoże!!! Od dziś mam FM 2007 i jej wypas giera, ale mam problem, bo jak ustawiam intensywność treningu (tym suwakiem) powiedzmy na wysoką to gdy przejde do innej opcji np. do finansów zespołu i potem wróce z powrotem do okna treningu to suwak wraca na ustawienie średnie... CO MAM ROBIĆ w FM 2006 nie było z tym problemu niech mi ktoś pomoże, bo inaczej gre szybko kurz pokryje :]

shadowm Partyzant

Grupa: Ekspert
21.10.2006 23:17    #21478     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
ja w FM rowniez mialem jakis czas temu taki blad. Nie wydaje mi sie, zeby nasze egzemplarze byly uszkodzone. Zaczalem szukac przyczyny w swoim systemie, ale nic takiego nie znalazlem. Ktos jeszcze ma takie problemy? W poniedzialek skontaktuje sie z CDP. Tutaj jest opis tego bledu R6025, ale nie pomoglo mi to zbytnio: http://suppo(...)b/125749

giersik Przodownik pracy

21.10.2006 22:56    #21479     Sufler - Porady do gry - FM07, a obraz płyty
Graj na oryginalnej płytce i masz problem rozwiązany, a nie prubujesz jakies obrazy płyty.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

21.10.2006 22:12    #21480     Sufler - Porady do gry - FM07, a obraz płyty
wojtalinho jest mały problem na necie niema chyba cracka do fm 2007 xD

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.