Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pulek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam,

otóż spotkałem się z problem podobnym do tego w temacie - otóż przy próbie uruchomienia FM 07, gra w momencie przejścia do ekranu startowego staje w miejscu, i wyskakuje komunikat:

Did not find font resource: fonts/verabd

Stało się tak od momentu, gdy chciałem zmienić czcionkę w grze, na inną - bardziej mi odpowiadającą [comic w tym przypadku].

Próbowałem już to zwalczyć na wiele prób, odinstalowałem FM, wyrzuciłem wszystko z rejestru, lecz za cholerę nie mogę uruchomić Managera. Podejrzewam, że sposobem byłaby reinstalka Wingrozy, lecz nie bardzo mi się uśmiecha taka opcja. Wpierw chciałbym posłuchać Waszych podpowiedzi - jeśli coś jest niezrozumiałe, to chętnie wytłumaczę.

Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc - każdą radę potraktuje poważnie.

lukaszlew77 Partyzant

Dzięki Si, zę mimo braku licencji umożliwiła bezproblemową i szybką zmianę danych na które nie miała licencji.

Nie widziałem gdzie to napisać, a być może komuś się to przyda.

Mianowicie otwieramy Notatnikiem fake.lnc znajdujący się w folderze Football Manager 2007datadb700lncall.

Zmieniamy wartości z 1 na 0 przy liniach "FAKE_NATIONAL_TEAM" oraz zamieniamy Jens na Oliver, a Mustermann na Kahn i po rozpoczęciu nowej gry możemy cieszyć się prawdziwymi drużynami narodowymi w/w narodów.

Dowody:
http://img32(...)nww5.jpg
http://img32(...)yyj0.jpg
http://img32(...)aol2.jpg

szklara Partyzant

23.10.2006 18:50    #21443     Sufler - Porady do gry - Facepacki
Na http://www.sortitoutsi.net w dziale fm07/skins/ jest poprawka do domyslnego skina fm07 powiekszająca zdjęcia do 95x95 więc to powinno rozwiązać problem.

szklara Partyzant

23.10.2006 18:31    #21444     Sufler - Porady do gry - Facepack - Orange Ekstraklasa
Wydaje mi się, że jeśli to zauważą to umieszczą to sami :) więc nie widze problemu.

Adami Partyzant

23.10.2006 17:03    #21445     Sufler - Porady do gry - Szukaj
Witam mam problem..otóż gdy właczam zakładke szukaj i dalej zawodnicy biore ustalam filtr pojawia mi sie okno wybieram tam np. status komtraktu wygasający ale nie moge znalezc przycisku szukaj !! nie wiem czy to jest bład tej gry czy go nie widze..

feyd.pl Partyzant

23.10.2006 16:31    #21446     Sufler - Porady do gry - Podwójna narodowość
heh no wiesz lechem na starcie budzet mam 100 tys "ojro" ;) wiec nie stac mnie... Zreszta duze mam problemy by wyjsc na zero

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

23.10.2006 16:15    #21447     Sufler - Porady do gry - Podwójna narodowość
niewidze tu zbytniego problemu xD a co do brazylijczyka to chyba tak bo do polski wtedy chętniej by przychodzili piłkarze z tych krajów

feyd.pl Partyzant

23.10.2006 16:09    #21448     Sufler - Porady do gry - finanse
chyba jednak jakis bug jest.. bo tez mam problem by wyjsc na zero... CHyba bede musial sprzedac na zime kliku graczy i znalezc tanszych odpowiednikow.

Rambac Partyzant

Jak w temacie, gdy klikam na profil jakiegos zawodnika to czasami nie widac jego atrybutów,jest tylko taka kreska pozioma, w mojej druzynie nie ma takich problemów dlaczego tak jest ?

rav1916 Partyzant

23.10.2006 15:27    #21450     Sufler - Porady do gry - facepacki
Mam problem z facepackami z fm'a 06 "zaainstalowalem"je w fm 07 i sie nie wyswietlja coz mam poczac??!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.