Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jacek8108 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.10.2006 13:06    #21431     Sufler - Porady do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Ja mam ten sam problem, ale u mnie działał na angielskiej wesj,i a jak kupiłem oryginalną polską wersję przestał działać. Podczas ładowania wyskakuje komunikat "Data not found! Set the FM version in options" w opcjach nie można zmienić wersji więc trzeba czekać aż twórcy edytora wydadzą wersję kompatybilną z polską. Chyba że ktoś znalazł jakiś inny sposób?

referrre85 Partyzant

mam ten sam problem z tą różnicą że mnie wyskakuje Did not find font resource: w momencie przejścia do ekranu początkowego. skasowanie katalogu nic nie daje podobnie jak reinstalacja gry.przeszukałem suflera ale wszystkim widocznie pomagało skasowanie w/w folderu. mnie niestety nie.jakieś rady??

aneuman Partyzant

24.10.2006 00:27    #21433     Sufler - Porady do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Mam problem, edytor nie wczytuje bazy danych z FM2007, tak mam uruchomiony FM??
Może komuś udało się rozwiązać ten problem
Pozdrawiam

aneuman

Jaru Partyzant

W fm 06 (pache 6.03 czy jakos tak + najnowszy update z cmrev ;) )gram 3 ligowym las palmas.Zero graczy spoza uni ale problem mniej więcej ten sam - przy rejestracji zawodników pisało że bedę mógł dodać nowego zawodnika jak sie numer zwolni.Po kilku meczach kilku graczy nabawiło sie nieprzyjemnych kontuzji i przez to cierpię na brak skrzydłowych.Chciałem wrzucic do składu jakoś niezgłoszonego zawodnika ale pisze że w najblizszym meczu nie może zagrać - ok - ale co zrobic żeby zagrał za kilka meczy.Opcji przypisywania numerów juz nie ma (wcześniej była aktywna) to żeby zwolnić numer muszę zabić gracza ;) zwolnic go warunkowo?Głupota - przy takim tempie to ja będę musiał w pomocy grać bramkarzem a mam kilku nieprzypisanych pomocników + kilku następnych w składzie B.Jak z tego wybrnąć?Przecież w rzeczywistości w lidze hiszpanskiej jest to chyba jakoś rozwiązane że gdy w drużynie kilku graczy złapie kontuzje to na ich miejsce ściąga się kogoś z rezerw.Zna ktos jakieś wyjście z tej sytuacji?

goro9 Partyzant

heh, a to sorry, myslalem, ze jest tak jak prawie wszedzie.:) Painman, jest tutaj taka fantastyczna opcja o nazwie "szukaj tematu", wpisz tam "null" i znajdziesz o ile sie nie myle 3 tematy o problemie z instalacja (identyczne). W tym zalozonym przez bodajze rafiego jest opis co trzeba zrobic. Amen.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

"naileprzy sposób odinstalui Fm nie nagrywaj go i wten spsób problem roziązany Ponieważ nieinstalujesz FM czyli niemasz FM a jak może wystąpić bład przy instalaci jak go nie instalujesz xD co prawda niegrasz wtedy w niego bo go niemasz ale wten sposób jest rozwiązany problem :))))
P.S Prosze o niedawanie bana ;> " ten pomysł ci sie niepodoba xD

goro9 Partyzant

Sorry za drugiego posta, ale zauwazylem, ze panuja tutaj nastroje arcy-antypirackie, piratofobia wrecz, kazdy problem to od razu pirat! Moze chodzi o tych z Karaibow...? W kazdym razie ktos tu sobie chyba nabija posty...;)

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

naileprzy sposób odinstalui Fm nie nagrywaj go i wten spsób problem roziązany Ponieważ nieinstalujesz FM czyli niemasz FM a jak może wystąpić bład przy instalaci jak go nie instalujesz xD co prawda niegrasz wtedy w niego bo go niemasz ale wten sposób jest rozwiązany problem :))))
P.S Prosze o niedawanie bana ;>

Hager Partyzant

23.10.2006 20:22    #21439     Sufler - Porady do gry - Loga fotki problem (ze skinem?)
Witam mam nastepujacy problem. Otóz chciałem dodac logosy i fotki zawodników, wydaje mi sie ze wrzucam dobrze wszystki ale nie działa zaznaczyłem opcje z odswiezaniem (czy jak to tam szło) ale dalej nic najdziwniejsze jest to ze na skinie prawostronnym wszystko działa.. pomocy :P

Pulek Partyzant

Problem rozwiązany, przy pomocy jakubkwy, za co mu wielkie dzięki :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.