Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

err Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.10.2006 22:23    #21401     Sufler - Porady do gry - kontuzje
proszę Cię. trening nie ma nic do rzeczy z kontuzjami. sprawdź na różnych zespołach z różnymi treningami. i mówię tu o czystym sprawdzeniu. trening ogólny i przesuń w jedną i w drugą stronę. kontuzje są. po miesiącu jest przynajmniej pięcu, sześciu z podstawowego składu. i o czym tu mówić? jak grać zespołami z mniejszymi ławkami? nie da rady. bez funduszy na transfery?
kontuzje nie są w porządku. trzecia edycja i trzeci raz to samo. zbłaźniło się SI, tym razem to jest już przegięcie, bo dobrze wiedzieli, że problem był w porzprzednich dwóch edycjach.

bez patcha naprawiającego sprawe z kontuzjami, gra ląduje na półke. bo po co kombinować, ustawiać drużynę, która składa się z dwudziestu zawodników, plus trzech w rezerwach i kilku młodzików, oraz bez pieniędzy jeśli po miesiącu już, jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywek, trzecia część drużyny leczy kontuzje miesięczne albo i dłuższe.

pozdrawiam

taki1 Partyzant

25.10.2006 22:19    #21402     Sufler - Porady do gry - Dlaaaaczego???
ok teraz spojrzmy na wątek realistyczny spojrz na strone
http://pl.wi(...)rzostwa_Świata_w_Piłce_Nożnej_2006/Grupa_D
i zobacz strzaly i strzaly celne no tak bywa w zyciu ze czasami na 8 strzałow 1 jest celny (patrz Angola) slaby zespol = wiecej strzalow niecelnych,
ja gram Lechem i nie mam zadnych problemow dobra taktyka czyni swoje
wlasnie gralem i 11 strzalow 5 celnych i 3:0 dla mnie na wyjezdzie
w innym przegralem z łęczna 3:2 (10 strzalow 2 celne tylko 2 bo po czerwonej nakazalem im strzelac z dystansu wiecej ;) ) po czerwonej kartce juz na poczatku meczu (11min) (taaaa kartki to jedyny wielki bug legia w 15 meczach 9 czerwonych ja tylko 5)

LukMar Partyzant

25.10.2006 21:38    #21403     Sufler - Porady do gry - przypisywanie Numerów.
ja gram Górnikiem Polkowice, zaczalem jako bezrobotny, a Panathinaikos jakos mnie nie chcial :)

Nie mam najmniejszych problemow z numerami zawodnikow. Nie mam tez problemu z kartkami !! O czym pisali inni, jest drobny problem z kontuzjami, ale opanowalem sie z treningiem silowym (aerobik mam na sredni, a sila na lekki) i od trzech meczow nie zauwazylem zadnej kontuzji. Owszem w meczach towarzyskich przed sezonem kontuzje byly co mecz. Wydaje mi sie ze to nie jest jednak bug, trzeba popracowac nad treningiem po prostu ! A.... na poczatku myslalem ze wystawiam recznik w bramce, ale jednak nie, to byl brak w taktyce defensywnej. W trzech kolejnych meczach wygralem do zera, wiec nikt mi nie powie ze bramkarze to tez Bug

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

25.10.2006 20:36    #21404     Sufler - Porady do gry - przypisywanie Numerów.
W innych ligach nie ma problemu z numerami.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

aneuman Partyzant

25.10.2006 19:18    #21405     Sufler - Porady do gry - Edytor czasu rzeczywistego
Myslę Jacek że masz rację, ja właśnie mam ten problem, widzę jednak nikt nie wie czy ten edytor będzie poprawiony aby działał na "naszej rodzimej" wersji. Ja tam czekam na edytora czasu rzeczywistego, może ktoś zna jego przybliżoną date :-D
Pozdrawiam Fanów i Maniaków FM ;-)

sefko1 Przodownik pracy

25.10.2006 19:09    #21406     Sufler - Porady do gry - Gdzie to wkleić
a co z Nią nie tak jest??? Nie zauważyłem problemu

BzyK Partyzant

25.10.2006 18:40    #21407     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Ja już rozwiązałem ten problem!:) shadowm CDP odpisał, ale takie informacje jak "wyczyść komputer" i koniec niewiele pomogły. Wystarczyło... odinstalować i zainstalować ponownie grę(?!). O dziwo mi pomogło, mam nadzieje, że Tobie też pomoże. Pozdrawiam

jeziorakFAN Partyzant

25.10.2006 17:07    #21408     Sufler - Porady do gry - reputacja
Fajnie byłoby gdyby w końcu ten problem został znacznie, ale chociaż pomniejszony. To zwiększyłoby przyjemność z gry w polskiej lidze. Przepraszam za poprzednią, błędnie zapisaną wiadomość.

jeziorakFAN Partyzant

25.10.2006 17:04    #21409     Sufler - Porady do gry - reputacja
Fajnie byłoby zwiększyłoby przyjemność z gry w lidze polskiej.gdyby w końcu ten problem został znacznie, ale chociaż pomniejszony. To

jany Partyzant

25.10.2006 16:55    #21410     Sufler - Porady do gry - reputacja
czy problem reputacji zostal zmieniony w fm 07?:D gral juz ktos wystarczajaco dlugo np polskim klubem i czy do przejscia sa chetni lepsi gracze z zagranicy?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.