Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
może masz włączonom opcje buforowania skórki? to by wtedy wyjaśniało problem.A co do ilość zdjęc itp naprawde jest mało więc radze ci pościągać

briho Partyzant

26.10.2006 14:03    #21392     Sufler - Porady do gry - Błąd aplikacji
Wygląda na to, że jest to ten sam słynny już błąd , który występował w poprzednim FM-ie. Też w zeszłym roku miałem z tym problem, dopiero łatka go wyeliminowała. Teraz dopiero co zacząłem grać i na razie jest wszystko w porządku, zobaczymy jak będzie później.

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

26.10.2006 13:01    #21393     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace!!

Kakas Partyzant

26.10.2006 12:55    #21394     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie na prace!!
Siema! Mam nastepujacy problem: Chcac kupic pilkarza do jednego z klubow angielskich (czyt. Blackburn) musialem, jak to tam bywa, przejsc przez pozwolenie na prace danego grajka... no i ok... za pierwszym razem nie otrzymal on pozwolenia, wiec sie odwolalem... natomiast za drugim... rowiez nie dostal (no mowi sie trudno)... ale zawodnik przeszedl do klubu tylko z tym frajerskim PPr... nie moze grac, ale za to chetnie pobiera pensje :/... dodam ze wyrzucilem za niego 3/4 swojej kasy i zabieram mi 25k/tygodniowo... co jest grane? ja rozujmiem ze takie cos moze wystapic przy mlodych, malo znanych zawodnikach co chetnie przejda do klubu filialnego... ale nie przy C.Delgado ktory nie zamierza odchodzic na wyporzyczenie... ehh... zostalo mi ok 2 tyg do konca okienka transferowego... jak myslicie pozbyc sie go i zakupic jakiegos innego grajka?? czy moze jeszcze dostanie pozwolenie?? (marzenie scietej glowy :P)... help

err Partyzant

26.10.2006 11:30    #21395     Sufler - Porady do gry - Plaga kontuzji
w lepszym kierunku tomato? lepiej to jest wtedy gdy przynajmniej, poprawia się błędy które zostały zauważone wcześniej. przyzwoitość nakazuje. w poprzednich edycjach był ten sam problem z kontuzjami, z plagą. naprawiany dopiero patchem. i kolejna edycja i to samo.

pozdrawiam

lyrak Partyzant

26.10.2006 09:45    #21396     Sufler - Porady do gry - RETAIN_ALL_PLAYERS
Przepraszam bardzo że poruszam ten temat po raz wtóry, ale chyba jestem downem bo zrobilem jak jest wyżej napisane i nic.... Skopiowałem sobie plik z rozszerzeniem .ddt, zmieniłem nazwę, zedytowalem ale nie chula... Moze problem polega na tym że wpisywałem nazwy a nie ID, ale moją chorobe pogłębia fakt że nie wiem gdzie tego ID szukać...
Jakby ktoś mógłby mi pomóc w mej chorobie to byłbym wdzięczny;]

Pozdro!!

Liber92 Partyzant

26.10.2006 09:26    #21397     Sufler - Porady do gry - treningi
też mam ten problem, tylko jest jeszcze gorzej bo, u mnie nawet jak stworze swój trening to za każdym razem, jak już zmnienie swój trening na bardziej intensywny to i tak jak wyjde i wejde to nic się nie zmienia i musze grać ze standardowym i cierpliwie czekać na patcha

Demon79 Młody aktywista

26.10.2006 01:25    #21398     Sufler - Porady do gry - Wysyłanie gracza do filii. Bug?
Niby w okienku można wysłać gracza, problem tylko w tym że on tam wcale nie chce iść :(
Czy po takim siedzieniu na utrzymaniu w klubie i w międzyczasie na powołaniach do reprezentacji może dostać pozwolenie na prace?

LukMar Partyzant

26.10.2006 00:05    #21399     Sufler - Porady do gry - treningi
Raportek zrob wlasne treningi i ustaw wg wlasnego uznania, albo zgodnie z tym co jest w ogolnym, nie bedziesz mial problemu z cofajacym sie suwakiem. A i kontuzji bedziesz mial mniej jak troche nad treningiem pomyslisz ;)

LukMar Partyzant

26.10.2006 00:03    #21400     Sufler - Porady do gry - kiks gracza !!
W sumie to powinienem być wściekły. Przez delikwenta odpadłem w pierwszej rundzie Pucharu Polski z Podbeskidziem Bielsko-Biała po porazce 0-1 (ja gram Górnikiem Polkowice - zacząłem jako bezrobotny). W doliczonym czasie pierwszej połowy dogrywki koles wybijajac pilke glowa (po roznym) stojac w obrebie piatki trafil przeciwnika. Pilka sie od niego odbila i wpadla do bramki. Kiks jak sie masz. Caly mecz przewazalem, no moze wlasnie oprocz pierwszej czesci dogrywki, jednak powiedzenie zawodnikom ze graja juz na luzie, nie bylo trafne, myslalem ze sie uspokoja i wyjda rozluznieni, niestety bylo inaczej. No ale nie o tym chcialem pisac. Po meczu, w gazetach az roilo sie od wypowiedzi rozzalonego pilkarza, przepraszajacego druzyne za swojego kiksa. Co wiecej, kilku zawodnikow w wiadomej zakladce ich dotyczacych od tej chwili ma wpisane "zdenerwowany na X z powodu popelnionego bledu" [choc cudzyslow tutaj jest tylko aby oddzielic to co sadzal od reszty zdania, nie cytuje doslownie]. Jest tez druga grupka majaca "chce pomoc X w jego problemach po niefortunnym zagraniu" [czy jakos podobnie, sens jest zachowany, choc slowa moze troche inne]

WOW !! Czy wam tez juz sie przytrafila taka sytuacja ? Z tego co czytam to niektorzy juz kilka sezonow rozegrali.... ja dopiero jeden miesiac, moze dwa gram, no ale coz, ja sie ucze i mam swoje zycie osobiste ;P....

Co o tym sadzicie ? O tym kiksie, nie o moim zyciu :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.