Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Też to zauważyłem i widzę, że jest taki problem nie tylko u mmie. Prawdopodobnie jest to BUG .

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
Ooo Polonia w I lidze. Mi się to chyba nie uda :] .
Co do ilości trenerów to raczej jesteś skazany na dobrą wolę zarządu. Mam podobny problem i niestety chyba będziemy zmuszeni jakoś sobie radzić.

err Partyzant

30.10.2006 13:54    #21343     Sufler - Porady do gry - PIRACTWO - "NIE" Ale...
Dlatego uważam, że skoro podawane jest jak można załadować pełną bazę danych, łącznie z prawdziwymi danymi z lig z którymi SI nie podpisało umowy licencyjnej, to także nie powinno być problemu z podaniem spolszczenia do wersji obcojęzycznych.
I proszę mnie nie zrozumieć źle. Chodzi mi o fakt roztrząsania sprawy piractwa.

Nie namawiam do opublikowania spolszczenia tylko chcę zwrócić uwagę na fakt, a raczej pewną sprzeczność poglądów.
Pozdrawiam,
err

aneuman Partyzant

Witam !! Nie mogę zatrudnić więcej trenerów w moim klubie ( Polonia Warszawa ). Chciałem aby jeden trener był odpowiedzialny za jeden "reżim treningowy", niestety brakuje mi jednego. Zarząd anuluje mi próbę zakontraktowania trenera twierdząc, że mam wystarczającą ilość trenerów. Klub jest w I lidze ( już :D ) i co najwspanialsze, nie ma problemów finansowych ( jest krezusem jak na polskie realnia w FM ).
Więc jak to ominąć??
Pozdrawiam

BESTCOACH Partyzant

Ja tak samo mam ten problem, biore nowa gre i jak chce kontynuowac albo zapisac wyskakuje mi to array access out of bounds:/
POMOCY!!!

szewcumufan Partyzant

29.10.2006 23:30    #21346     Sufler - Porady do gry - Gra w oknie - wszystkie atrybuty
poprostu zmien rozdzielczosc,tez tak mialem. to nic nadzwyczajnego,zadne problemy czy bugi. 1152 na 864 powinno spokojnie wystarczyc

Seju Wybitny Literat

29.10.2006 22:55    #21347     Sufler - Porady do gry - Gra w oknie - wszystkie atrybuty
Zobacz: http://www.cmrev(...)437.html
Wszystko zależy od karty graficznej.

peter7 Partyzant

29.10.2006 20:21    #21348     Sufler - Porady do gry - Transfery
ja mialem taki sam problem i tez z huntellarem gram arsenalem i musialem dac az 29 mln ale sie oplacalo bo w pierwszyh 4 meczah strzelil 7 goli i gdy go kupisz jego wartosc wzrosnie do okolo 29 mln

michalekb Partyzant

29.10.2006 17:47    #21349     Sufler - Porady do gry - problem z gram.pl
Nie mogę zarejestrować wirtualnych pieniędzy na gram.pl. Gdy wpisuje ten kod, wyświetla mi się taki komunikat:
Przepraszamy, ale podczas wyświetlania tej strony wystąpił błąd.
Prosimy spróbować ponownie za klika minut

Kod wpisuje napewno dobry. Nie wiem co robić. DORADŹCIE!!!!!!!!

SZk Pierwiastek Inteligencki

29.10.2006 17:41    #21350     Sufler - Porady do gry - PIRACTWO - "NIE" Ale...
Masz chlopie problemy... Dozywotnia gwarancja, to raz. Dwa - o plyty sie dba, szczegolnie o oryginalne. Zapewniam, ze od zwyklego uzytkowania plytka sie nie rysuje - np. przez rok grania w FM 06 plytka siedziala na stale w moim napedzie CD, gralem praktycznie codziennie i wszystko do tej pory jest ok, wyjalem ja dopiero po wejsciu w posiadanie FM 2007.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.