Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

nixson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.10.2006 22:06    #21331     Sufler - Porady do gry - Słaba może moja ELKA?
mam problem z instalacja wyskakuje mi wszystko do instalowania wybieram folder i wszystko idzie ok do pewnego momentu jak tylko wybiore pelna wersje gry kaze czekac na instalacji ostanio czekalem 8 godzin i nic co moze byc problemem???mam nowa Jave wiec nie wiem co jest czy moze byc to problem pozostale pliki 06???

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
30.10.2006 21:22    #21332     Sufler - Porady do gry - Kiedy talenty do FM 2007
Wszystkie informacje na ten temat znajdziecie tutaj http://cmrev(...)686.html

Grzechoo Hajer Przodowy

30.10.2006 20:54    #21333     Sufler - Porady do gry - Japonia

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

30.10.2006 20:11    #21334     Sufler - Porady do gry - Talenty do FM2007
http://www.cmrev(...)9/2.html tu masz takie samo pytanie

FmFan Partyzant

30.10.2006 18:57    #21335     Sufler - Porady do gry - błędy bramkarzy
Też to miałem. Golkiperzy jakoś czesto wychodzą i nieudolnie głowkują do swojego obrońcy ale robią to tak słabo że napastnicy przejmują tą piłkę i strzelają wtedy bramki bez problemów

alex_waw Młody aktywista

30.10.2006 16:12    #21336     Sufler - Porady do gry - błędy bramkarzy
no niestety gram już 4 drużyną i jest za każdym razem to samo, tyle że nie tracę goli ale serce mi do gardła podchodzi jak to widzę. Za często piłki są odgrywane do bramkarza szczególnie przez linię obrony (nie pomaga ani cofnięcie ani nic) i pomocy. Jest to problem!

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

[quote] Nilmar to zawodnik, który jeszcze do niedawna występował w ekipie z Lyonu. Pare sezonów temu został on sprzedany do Corinthians. Wszystko jednak wskazuje na to, że zawodnik ten już niebawem wróci do Francji.

Sprawa jest dość kontrowersyjna. Corinthians wynegocjowało z Lyonem kwotę 10 milionów euro za Nilmara. Zawodnik został sprzedany, poleciał do Brazylii. Do dzisiaj Lyon otrzymał za niego 10% powyższej kwoty. Jeśli w najbliższym czasie Corinthians nie zapłaci, zostanie aktywowana klauzula w umowie, która nakazuje zwrot piłkarza w wypadku nie wpłacenia całej kwoty. Jest to dobra nowina, dla Houlliera, ponieważ kontuzjowany jest Fred i gdyby Nilmar wrócił nie było by problemów z wystawieniem graczy ofensywnych. [/quote]

Takich zaawansowanych opcji to Manager nie posiada :P

AleXand3r Partyzant

30.10.2006 15:57    #21338     Sufler - Porady do gry - RETAIN_ALL_PLAYERS
Heh,nie chodzi o zaznaczanie pliku w opcjach czy tez bledne wpisanie komendy w pliku...Problemem bylo podanie zlej sciezki gdzie trzeba umiescic plik.Metoda prob i bledow doszedlem do tego,ze plik powinien znajdowac sie w katalogu ...datadb700edt
to tyle :]

MetalliKatt Partyzant

30.10.2006 15:53    #21339     Sufler - Porady do gry - błędy bramkarzy
chciałem poruszyć temat błędów bramkarzy...wyjścia poza pole karne i nieudolne wybicia.otóz grając na FM2007 (gram Atletico Madryt)juz w pierwszej kolejce po błedzie bramkarza przeciwnika Aguero zdobył dla mnie bramke z 40metrów.ok!i tak czasem bywa w rzeczywistosci...ale pare kolejek dalej moj bramkarz mimo ze mu ustwailem nastawienie ultradefensywne wylazl z bramki i stracilem gola z podobnej odleglosci...miara sie przebrala gdy gralem z realem madryt i prowadzilem 2-1,cassano dostal czerwona kartke,wiec o wynik bylem spokojny..a tu jedna akcja:leo franco wychodzi poza pole karne i prosta pilke glowkuje prosto do nog graczy realu.jest 2-2 po strzel z 40metrow.druga akcja:zupelnie niegrozna sytuacja,ale leo musi cos sp... wiec wylazi ponownie podaje wprost do raula i przegrywam 2-3,po strzale z 30metrow do pustej bramki...franco dostaje note 6..żenada!
czy ktos takze ma problem z takimi czestymi glupimi bledami bramkarzy??
po takim meczy jak ten z realem odechcialo mi sie grac w fm'a.

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Gra Polonią jest trudna. To nie ulega wątpliwości. Jestem na początku sezonu. Sprowadziłem stadko ogórasków z Polski, Rumunii i Bułgarii. Zobaczymy jak będzie. Początek mam przeciętny. Rzeczywiście jakimś tam problemem jest ograniczenie wynikające z ilości trenerów i scoutów. Ale to dodaje smaczku grze :) .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.