Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Gucio10 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.11.2006 16:16    #21311     Sufler - Porady do gry - Poziom w FM!!!
Mam maly problem:/ Gram Juve w Serie B(juz o tym pisalem) i napracowalem sie przy tej druzynie bardzo duzo!! Wlansnie zaduzo bo siekam wszystkich rowno:/ I gra powoli staje sie nudna:(:(:( Wygralem 22 mecze z rzedu w lidze:/ Caly czas ten sam sklad, taktyka i zmniany!! Chcialbym zeby bylo troche trudniej:) Jest jakis sposob???

alex_waw Młody aktywista

03.11.2006 11:48    #21312     Sufler - Porady do gry - sprzedać zawodnika
no nie wiem czy na wszystko starczy Ci budżetu transferowego.... będziesz miał problem ze ściągnięciem golańskiego...a wp poprzednim fm włodarczyka kupowali najchętniej rosjanie za około 1 mln E i właśnie w zimie... ale daj mu trochę pograć bo wbrew temu co jest naprawdę w fm on strzela trochę tych goli...

wtzw Partyzant

02.11.2006 22:28    #21313     Sufler - Porady do gry - problem z facepackiem
Wiem że ten temat był wałkowany enty raz ale w tamtych tematach nie znalazłem odp. niestety :(
Moj problem polega na tym że Niechce mi wczytać zawodnika Owomoyeli i Berezutskiy.
utworzylem katalogi pictures/players/normal/ger/Werder Brema i nie ma go tam tak samo jest z Berezutskim.
Próbowalem odznaczyc buforowanie przeladowanie jeszcze raz skina i dupa co mam robić ?:(

pandiani Partyzant

02.11.2006 21:16    #21314     Sufler - Porady do gry - Editor data FM2007
Utworzyłem 2 bazy danych i nie pokazujesie że jest wybór i wczytuje sie (jak jak dobrze myśle) domyślana . Czy robiliscie coś z editorem np nowych zawodników itp ....
i jak wam działa baza po zabawie z edytorem
W FM06 bazy sie podmieniały i nie było problemu A wiec jak wczytac baze którą sie wyedytowało ?

SZk Pierwiastek Inteligencki

Grupa: Ekspert
02.11.2006 20:11    #21315     Sufler - Porady do gry - jest a go nie ma

Nemrod Partyzant

02.11.2006 18:13    #21316     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
Gram na dużej bazie-fakt, że przy niektórych mam żółte gwiazdki.Szkoda tylko że nie dostaje wiadomości, że kogoś tam wynaleźli.No ale dzieki za pomoc.Co do bazy danych to DUŻA jest dużo za mała-porażka-jak narazie jedyna wada tego managera jaką zauważyłem, nie kontuzje, nie problemy z treningami-TYLKO ZA MAŁA BAZA a co za tym idzie MAŁO TALENTÓW.PZDR

Ebi-21 Kenebi Partyzant

02.11.2006 18:09    #21317     Sufler - Porady do gry - Efekty pracu SCOUT-a
jak grasz na malej bazie to wszystko jasna ale ja na normalnej mialem ten sam problem przez 2 sezony nikogo nie znalezli sami

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

02.11.2006 16:59    #21318     Sufler - Porady do gry - jest a go nie ma
ha, ja to mialem problem "nie bylo go, a byl" mozna rzec :P : prowadzilem Derby County i bylem zainteresowany kupnem Antoniego Lukasiewicza z Elche, zlozylem oferte za niego taka jaka chcieli i czekam. Pech chcial, ze w tym samym dniu podpisywalem kontrakty ze swoimi zawodnikami, poskladalem im oferty kontraktow i niby wszystko cacy. Z tym, ze nastepnego dnia przychodzi mi wiadomosc "Lukasiewicz podpisuje nowy kontrakt"! A ziomek, z ktorym chcialem przedluzyc kontrakt nie ma nawet w osobistych "Rozwaza oferte klubu Derby" i kontrakt mu sie nie przedluzyl. Smieszniej, ze Lukasiewicza mam w skladzie, ale nie moze grac u mnie, tylko gra w Elche, ktore oficjalnie jest nadal jego klubem xD (co prawda to stalo sie juz w FM 2007 ale taka ciekawostke przytoczylem ;d)

Wracajac do tematu, to obawiam sie, ze nic sie z tym nie da zrobic, jesli probowales w/w sposobow. Ja tak mialem kilka razy w 2006 i tylko jednego grajka uratowalem ;/

Proletariat

02.11.2006 16:04    #21319     Sufler - Porady do gry - jest a go nie ma
kupiłem do dortmundu enzo scorze
i
nie mam go w kadrze
mogę go wystawiać do meczów ale w kadzrze go nie ma
w suflerze był chyba taki problem ale tam wystarczyło podpisać nowy kontrakt i było git a tu nic
oczywiście przeszkadza mi to w grze bo juz myślę jak ustwić zespół już myśle nad taksą i ............przypominam sobie że mam scorze
pomocy

tomato Żołnierz frontu ideologicznego

01.11.2006 23:03    #21320     Sufler - Porady do gry - Dziwne kontuzje!!
owszem jest, spytał się czemu w jego drużynie jest tyle kontuzji, mógł zajrzeć do innych tematów prawda.Ale to taki mały problem a nie jakaś opinia

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.