jeżeli masz pirata to problem w tym że masz pirata(śmiesznie brzmi no nie??) a konkretnie chodzi o prawa autorskie czyli błędy,zabezpieczenia i dlatego instalacja nie przebiega tak jakbyś chciał
. Zresztą juz nie musze kupować graczy. Mam bardzo młody skład. Najstarszy ma 26 lat. Spokojnie grałem w finale LM (przgrana z Lyonem
). Wkurza mnie tylko, że cały rok starałem sie trzymac finanse w ryzach (lubie też strone ekonomiczna gry) a na koniec roku taka nie mila niespodzianka. Spodziewałem się 3,0 mln dywidendy a nie 22. jak bedzie tak co roku to zbankrutuje.
A co do wolnych też mam takiego który dobrze strzela wolne 20 i drugi 19 jeden jest lewonożny a drugi obunożny więc nie mam problemu i z wolnych strzelili dla mnie już 7 bramek w 18 meczach. Co do karnych to może i ja przestawie tak sobie na tych co mają 16-18 bo rzeczywiście czasem nie trafiają ci z 20 chociaż zdaje mi się że taki powinien trafić 98/100 karnych...
|
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić! |
|
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich! |
|
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera. |
|
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny. |
|
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie! |
|
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj! |
162 online, w tym 0 zalogowanych, 162 gości, 0 ukrytych
Urodziny obchodzą dziś:

Najnowsze posty