Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

folig8 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.11.2006 21:43    #21261     Sufler - Porady do gry - Facepacki pomocy!
Gram atletico madryt i chce sobie wgrac facepacki tylko problem w tym ze nie wiem o jakiej nazwie folder utworzyc. Zatrzymuje się na:

E:Program filesSports InteractiveFootball Manager 2007datagraphicspicturesplayers
ormal

jaką nazwe folderu państwa i igi wpisać żeby dzialalo?

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
11.11.2006 20:55    #21262     Sufler - Porady do gry - 2 pytania

bartex55 Przodownik pracy

11.11.2006 17:01    #21263     Sufler - Porady do gry - Cache skórki
http://cmrev(...)765.html

To było już chyba ze 100 razy :/

jakubkwa Człowiek Renesansu

11.11.2006 15:37    #21264     Sufler - Porady do gry - Głupie reklamy
Jedna z metod jest usuniecie calego folderu "[FM]/data/graphics/logos", jednak ponoc czasami powoduje to problemy z uruchomieniem gry, wiec na poczatek warto zachowac ten folder przenoszac go w inne miejsce. Po sprawdzeniu czy gra sie uruchamia bez niego bedzie mozna go wywalic (co jednak nie jest wskazane - lepiej spakowac go i zostawic na wszelki wypadek).
Zeby zwiekszyc szanse uruchomienia gry po usunieciu badz przeniesieniu wymienionego katalogu nalezy wylaczyc Buforowanie skorki w Ustawieniach.

Knopi Partyzant

witam! mem pewien problem pościagałem dosc duzo facepakow,logopacków,kitspaków ze strony:http://www.sortitoutsi.net/ i pojawia mi sie pewien komunikat(wczesniej mi sie nie pojawial przed sciagnieciem tych plikow z tej stronki),mianowicie chodzi o to ze jak uruchamiam gre i po przeładowaniu reklam pojawia mi sie komunikat:"xml.parsin error not well-formed(invalid token)at line 116 of config.xml" naciskam ok.i moge normalnie grac ale troche mnie to denerwuje ten komunikat...ten sam komunikat pojawia mi sie jak przeladowuje skórke..czy wie ktoś moze co zrobić zeby sie nie pojawial ten komunikat..? cos mam usunac moze..? moze sciagnołem jakis plik z błedem..? sam nie wiem...co zrobić zeby sie to nie pojawiało..?

Nile Partyzant

Mam taki problemy gdzię w fm 2007 sprawdzić numer ID zawodnika bo normalnie to była taka opcja w ustwieniach a teraz nie ma oraz w edytorze także kiedyś była teraz nie ma.

Drugi problem to po zainstlowaniu tła do polskiej 1 i 2 ligi logo tła pokazuje się tylko po prawej strronie a po lewej jest domyślna. Sprwadzałem plik konfig i niby wszysko pasuje jest poprawny numer id klubu oraz na końcu pisze left - dziwne. Inne tego typu dodtaki które ściagnołem działają poprawnie tylko te właśnie coś nie chcą.

Z góry dzięki za pomoc :)

SZk Pierwiastek Inteligencki

Temat zbyt rozlegly - teraz kazdy bedzie chcial zakladac podobne dotyczace Realu, Chelsea, Izolatora Boguchwala, Lens, Boavisty, Benfiki, Lecha etc. Do suflera idziemy z KONKRETNYMI problemami.

newton heath Partyzant

09.11.2006 18:01    #21268     Sufler - Porady do gry - problem z włączeniem :(
Ja mam tak samo ale u mnie raczej problem slabego sprzetu

Grzechoo Hajer Przodowy

09.11.2006 17:30    #21269     Sufler - Porady do gry - problem z włączeniem :(
http://cmrev(...)761.html

Serij miał podobny problem, okazało się, że ma piracką wersję gry. Podejrzewam, że w tym przypadku problem jest identyczny.

kunXon Żołnierz frontu ideologicznego

09.11.2006 15:44    #21270     Sufler - Porady do gry - problem z włączeniem :(
ja wlasnie mam podobny problem tylko, ze musze czekac az przejda reklamy, robi sie czarny ekran, pileczka sie kreci i dopiero po jakims czasie laduje sie gra, nawet jak zapieprzam w ta myszke setki razy to nic nie pomaga. Nie wiem skad sie to wzielo na poczatku bylo normalnie, ale jakis tydzien temu sie spieprzylo ;/ moze tez powinienes troche poczekac, az sie zaladuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.