Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Radoslaw93 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
No i widzicie, pierwszy też ma ten problem...A tak apropos to i tak sprzedałem błaszczykowskiego za 1.1mln z 20% następnej sprzedarzy do heerenveen:D:D:D

pierwszy Partyzant

Ja mam troche inny problem.

W 3 sezonie Juve uzbieralem sobie 35 mln.Euro i nie potrafie kupic wartosciowego pomocnika. Wszystkie kluby strasznie zawyzaja ceny (nierealnie). Za Sneijdera wartego 6 mln. Ajax chce 45 mln. i odrzuca moja oferte ( a jak wiadomo Ajax raczej takich ofert nie odrzuca - ten klub z tego zyje). Nie pisze juz o pilkazach pokroju Klose czy Van der Vartz, za ktorych kluby zadaja 80-90 mln. Euro !!!

Wiem ze zawodnicy sa wiele warci ale ceny w tej edycji sa BARDZO zawyzone.
Nie wie ktos przypadkiem czy latka to zmieni ??

ERO Partyzant

13.11.2006 18:19    #21243     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Nie to nie jest bog Polska liga w Fm nie jest dopracowana i tego skutkami są poraszki czołowych polskich klubów ze słabiakami.ten problem był juz kiedys omawiany wachowo to mowi ze wszystkie polske zespoły są jakos wyrównane czy cos takiego:)

c_patryk Partyzant

13.11.2006 18:13    #21244     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Mam problem tylko proszę nie krytykujcie mnie że zadaje dużo pytań jestem początkujący.NO więc pewnego razu gram sobie w fazie grupowej ligi mistrzów z Arsenalem Londyn i szczęście mi dopisało HEHE wygrałem 3:2 a tu w następnym tygodniu gram z Cracovią w lidze A Cracovia jest na samym końcu tabeli I tu nie oczekiwanie do przerwy dostaje 2:0 a po meczu 3:0 kurcze wygrać z Arsenalem A przegrać ze Słabiakiem HELP BUG??
PS.GRAM LEGIa

RIzzo Partyzant

Myślę, że to normalne:-) Każdy klub chce jak najlepiej sprzedać swojego zawodnika. Na Twoim miejscu najlepiej bym pozostał przy swojej cenie i o ile narazie nie masz problemów z gotówką poczekał troche:) Co do Kaźmierowskiego to ponegocjuj trochę:D napewno kilka tysiaczków Ci zostanie w kieszeni :P o ile jesteś tak zdesperowany- myślę że jest kilku innych napastników godnych uwagi w naszej lidze czy za granicą. Proponuje wysłać kilku scautów w różne miejsca w Europie albo w Polske i czekać na wyniki :) pozdro.

Radoslaw93 Partyzant

Gram Wisłą Kraków 1 sezon i po Kube Błaszczykowskiego zgłosiło się Heerenveen z zapytaniem ile chciałbym za niego otzrymać. Odpowiedziałem że 1 mnl Euro ponieważ jest on wart 850tys. euro(uznałem to za godziwą cenę bo Błaszczyk jest jeszcze młody).Niestety Heerenveen uznał tę cenę za zbyt wysoką.Problem w tym że jak chce kupić jakiegoś zawodnika z innego klubu (np.S.Kazimierowskiego z Groclinu) żąda on jakieś 3 razy więcej niż piłkarz jest wart!!!Także uważam że jest to troche dziwne!

Pesmerga Młody aktywista

13.11.2006 14:40    #21247     Sufler - Porady do gry - prezes debil...
Mam duży problem. Prezes chce sprzedać mojego najlepszego zawodnika za 150 mln zł, bo twierdzi, że taka okazja się nie powtórzy. Ja natomiast nie chce go sprzedać, a i tak jak bym chciał, to wytargowałbym z 50mln wiecej. Czy da się to zablokować ?

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
13.11.2006 12:38    #21248     Sufler - Porady do gry - A co z afryką ?
Dodatek ten dziala tez w wersji polskiej, wiec nie wiem w czym problem :>

bartek1878 Partyzant

12.11.2006 22:12    #21249     Sufler - Porady do gry - TAKTYKA, TRENING, NASTAWIENIE???
Niedawno zacząłem grać w FM 2007. Wcześniej grałem w FM2005, więc myślałem że nie bedzie większych problemów z przystosowaniem się do nowej gry, ale się myliłem. W FM2005, miałem jedną taktyke (4-4-2) i grałem ją praktycznie cały czas treningami się wogóle wtedy nie zajmowałem i nastawieniem piłkarzy też nie a wygrywałem praktycznie cały czas. Teraz zacząłem szpilać w FM2007, wybrałem ManU, rozegrałem kilkanaście meczy i w tabeli jestem dopiero... 7. Zacząłem myśleć że coś musi być nie tak. Może musze za każdym razem zmieniać jakieś instrukcje piłkarzy czy cuś takiego, albo coś tam pokombinować z treningami, bo za to sie wcale nie zabierałem, bo wcześniej wygrywałem bez tego. Co robić?? Czy na każdy mecz musze wybierać inną taktyke, inne nastaiwnie itp? Prosze o pomoc

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
Prosilbym jednak kontynuowac dyskusje tutaj miast zaczynac nowy temat. A jesli juz, to nie mylic pola tytulu watku z jego trescia.
Dziekuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.