Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

whiteman777 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2006 19:36    #21231     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o pracę
Mam mega problem. Gram w FM od poczatku powstania tej gry. Pierwszy raz spotkalem sie z sytuacja na ktora nie moge znalezc odpowiedzi. Kupilem zawodnika ktory mial dostac pozwolenie na prace. Gram w Anglii wiec jest to niejako normalne. Tymczasem zawodnik ten jest w kadrze mojego zespolu ale owego pozwolenia nie dostal... Czy w grze jest opcja gdzie zarzad zalatwia to pozwolenie, czy moze musi minac jakis czas zeby zawodnik je otrzymal( to byla by paranoja!!!). Z gory dzieki za jakies rady... Śledziu 88

bartex55 Przodownik pracy

15.11.2006 15:36    #21232     Sufler - Porady do gry - Niemcy,Holandia
Na wszelki wypadek gdybyś nie znalazł takiego tematu.

http://cmrev(...)494.html

bini] Partyzant

15.11.2006 10:40    #21233     Sufler - Porady do gry - Problem z zakupami
Mam taki problem, a mianowicie gram Wiedzewem i nie moge kupic Rzeźniczaka za zadnie pieniadze o co chodzi?! Dawałem legii nawet 3x więcej. A jak składam zapytanie to informują mnie że zapytanie zostało odrzucone. Czy jest jakiś sposób na przekonanie legii by sprzedali mi tego piłkarza?

warebel Partyzant

15.11.2006 09:16    #21234     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne (?)
robcie zawsze 2 savy i nagrywajcie naprzemian, wtedy w razie jakiegos problemu jest backup i nic sie nie stanie. sam kiedys grajac pare lat temu stracilem kilka lat kariery i od tego czasu zawsze gram na 2 savy.
jezeli padlo napiecie w trakcie save'owania to niestety na 99% juz tego nie odzyskasz :(
pozdr

mideros Partyzant

14.11.2006 23:08    #21235     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o pracę
juz problem sam sie rozwiazal. nie bylo podanego terminu.. a decyzja zostala podjeta

martin Przodownik pracy

14.11.2006 20:36    #21236     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne (?)
ja też tak kiedyś miałem ale okazało sie że gdy zrobie troche miejsca na dysku to save sie wczytuje bez problemu.

Proletariat

14.11.2006 17:27    #21237     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne (?)
Mam problem . Po chwilowym braku zasilania nie moge uruchomic ostatniego save'a !!!!!!!!!! Pojawia sie komunikat , "zapisana gra nie zostala wczytana"
CZY TO ZNACZY ZE MOJ SAVE PRZEPADL? jAK GO ODZYSKAC ? PROGRAMY DO ODZYSKIWANIA UTRACONYCH DANYCH NIE POMAGAJA, POMOCYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zice Partyzant

14.11.2006 16:31    #21238     Sufler - Porady do gry - newport country problem
awansowalem ostatnio do ligi conference i mozecie mi doradzic kim moge wzmocnic sklad

Radoslaw93 Partyzant

Ale problem też w tym że gdyby mieć taką polityke transferową jak komputer to nigdy byś nikogo nie sprzedał !!! Bo gdy żądasz choć trochę więcej niż piłkarz jest wart to komputer odpuszcza!!! A w końcu nikt nie chce sprzedawać swoich zawodników za psie pieniądze!!!

Zagłębiaczek Partyzant

Ja tez mialem taki problem. Mialem 70tys zlotych na transfery w Zaglebiu Sosnowiec i za Kapse z KSZO ktory wart jest 20tys walneli mi cene 800tys... myslalem ze z wrazenia z krzesla spadne... z tego co pamietam to w FM2006 nie bylo az takiego zawyzania cen.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.