Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kubas Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.11.2006 19:17    #21221     Sufler - Porady do gry - Zepsuta historia w FM2007
Witam. Pisałem już przy okazji komentowania newsa o tym co zmeini łatka o problemie z historią klubów, zawodników i rozgrywek. Sprawa wyglada tak, ze ( u mnie juz pod koneic pierwszego sezonu) - po pierwsze nagle znika zapis wszystkich poprzednich triumfatorów danych rozgrywek obojetnie czy LM, Primera Division czy MŚ i zapisany jest tylko aktualny obronca tytułu. Po drugie - w historii wszystkich piłkarzy pojawia sie dziwaczny zapis mowiacy o tym ze zawodnicy w danym sezonie (zawsze niemal jest to sezon poprzedni do tego w którym obecnie gram) i np w mojej Barcei wg gry wszyscy zawodnicy w sezonei wczesniejszym do danego grali w zagadkowej druzynie 2 ligi brazylijskiej...mimo iz przeciez nei grali bocały czas byli w mojej Barcie ( Ronaldinho np przeszedł do tej egzotycznej druzyny na zasadzie wolnego transferu ale i tak gra u mnie) i tak jak mowie jest z kazdym zawodnikiem. Niby nie ma to zadengo wpływu na rozhgrywkę ale zawsze fajnei jest sobie zobaczyc ile sie zdobyło trofeów z kjlubem, jak grali zawodnicy w poszczegolnych zesonach , w koncu jakie sa nasze sukcesy ale nei ma takeij mozliwosci:/ Sprawdziłem na zagranicznym forum - jest tam osobny cały topic załozony dotyczacy tylko tego problemu i okazało sie ze bardezo wielu graczy ma ten sam problem. Pojawiły sie przypuszczenia ze to Antywirus aktywny podczas gry w FM to powoduje (ale co ma piernik do wiatraka?)...jest to dosc powazny bug. Tym gorzej że w liscie poprawek jakie wniesie nowy patch nei ma wogole o tym, wzmianki...:/ Czy ktos z was miałpodobny problem i co wazne udało mu sie jakos mu zaradzic, ewentualnei poznac jego przyczynę? Byłbym bardzo wdzieczny bo jestem juz na maksa zirytowany ta sytuacja cały czas zaczynam gre od nowa i to sam opo pewnym czasie bez wzgledu na to czy zaczynam gre po reinstalacji FM czy nie:/:/:/

predaktor Młody aktywista

16.11.2006 17:55    #21222     Sufler - Porady do gry - Nietypowy kłopot
problem chyba tkwi w jego młodym wieku.Spróbuj jak będzie miał 17 lat.

paki04 Partyzant

16.11.2006 16:58    #21223     Sufler - Porady do gry - Liga Włoska - Inter
Witam. Mam pewien problem. Po zakończeniu sezonu Włoskiej Serie A (gram interem) otrzymałem wiadomość że "Inter otrzyma 70 mln za prawa do transmisji meczów Serie A" (...)
Pozniej wchodze w finanse zeby sprawdzić czy są pieniądze ....i widze ze ich nie ma!!
Nie wiem czym to jest spowodowane w Fm 06 normalnie otrzymywałem pieniądze od razu a teraz ..... nie mam pojęcia.
Możę dostane je wraz z rozpoczęciem nowego sezonu Serie A ??

Pesmerga Młody aktywista

16.11.2006 16:19    #21224     Sufler - Porady do gry - Nietypowy kłopot
miałem taki problem z Gio Dos Santosem. Spróbuj podpisać kontrakt jak troche podrośnie.

Rem-8 Wywrotowiec

Grupa: Moderator
16.11.2006 16:08    #21225     Sufler - Porady do gry - POLSKI ZESPÓŁ TALENTÓW
giersik - racja jest po Twojej stronie :) Mes - do Twojej osoby nic nie mam, ale do tego tematu mam - Sufler nie jest miejscem na chwalenie się talentami bądź miejscem do szukania talentów tylko do problemów z grą. Istnieje wiele sposobów szukania talentów, jak FM Genie Scout, samemu wysłać scoutów albo samemu poszperać w klubach. Tak chyba będziesz miał większą satysfakcję z gry?
"Hey kids rock and roll, nobody tells you where to go"

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

16.11.2006 15:39    #21226     Sufler - Porady do gry - POLSKI ZESPÓŁ TALENTÓW
i w czym tkwi problem :?

Rem-8 Wywrotowiec

16.11.2006 13:26    #21227     Sufler - Porady do gry - Rep niemiec pomocy
Tak trudno jest użyć wyszukiwarki ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
http://cmrev(...)494.html

Rem-8 Wywrotowiec

16.11.2006 10:41    #21228     Sufler - Porady do gry - Nowy stadion jednak jest :)
A czy to jest jakiś problem? Może lepiej takie rzeczy wrzucać do Przechwałek i rekordów? Dlatego temat zamykam, Demon79 - wrzuć screena tam, ok?

kurak69 Przodownik pracy

16.11.2006 09:41    #21229     Sufler - Porady do gry - Czy się da?
musialbym zaczac miec problemy w swoim kubie. np przestalby grac w pierwszym skladzie. A tak to spróbuj za rok. wczesniej raczej nie ma sensu. A jak lubisz oszukiewac to stworz nowego managera podejmi tego goscisa druzyne zabiez mu 2 tygodniowki wystaw na liste transferowa... i kup swoja druzyna

sebcio1 Młody aktywista

16.11.2006 08:11    #21230     Sufler - Porady do gry - problemy techniczne
Zrobiłem formatkę kompa, i po niej mi gra niechodziła (zrobiłem tylko formatkę dysku C a grę miałem na D) więc zrobiłem reinstalla i ponownie zainstalowałem grę lecz także nie chodzi a mianowicie zamiast tych reklam przed pojawieniem sie gry to albo mam czarny obraz albo te reklamy i puźniej gra jest podzielona na 4 lub 8 części takjakby monitor się podzielił na tyle części i w każdej tej częsci jest cały obraz rozumiecie wecie o co chodzi i czy najważniejsze wiecie jak mi pomóc???? dzięki za jakąkolwiek pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.