Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ronnie10 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2006 20:13    #21201     Sufler - Porady do gry - FM 2007 w sieci
Mam problem.Gram w sieci w FM-a 2007 z kumplem i ja hostuję.Wszystko pięknie ładnie, już kończymy, wyłączam grę, po uprzednim zapisaniu gry, i teraz problem.Chcemy kontynuować grę i nie wiem co się dzieje, ale nie mogę się połączyć z serwerem.W skrócie:
Czy mógłby ktoś napisac co zrobić, żebym mógł połączyć się, z serwerem?
Pytanie skierowane raczej do tych bardziej obytych z FM-em.Z góry dzięki ;]

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
19.11.2006 16:43    #21202     Sufler - Porady do gry - Problem z gra w sieci
Możliwe, że to wina radiowego internetu albo zbyt słabego łącza u kolegi. Ewentualnie ten z radiówką niech będzie serwerem, a wy się do niego podłączcie, może to rozwiąże problem.

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

19.11.2006 15:24    #21203     Sufler - Porady do gry - Problem z gra w sieci
To nie jest wina gry. Być może jest to problem związany z przeciążeniem. Spróbuj zagrać tylko z tym kolegą co ma radiówke i zobacz czy dalej będzie go wyrzucać.

el_nino Partyzant

19.11.2006 14:44    #21204     Sufler - Porady do gry - Problem z gra w sieci
Gram z trzema kumplami w fm07. Ja stawiam serwer (256MB i 640kb/s). Jednego z nich co kilkanascie minut wyrzuca, najczesciej jak przechodzi do ekranu meczowego. Wszyscy oprocz niego mamy neo, on ma radiowke. Czy to wina tylko tego czy jest moze jakis problem z gra??

Sneijder Partyzant

19.11.2006 14:18    #21205     Sufler - Porady do gry - wybór dodatkowych państw
witam wszystkich. mam takie pytanko, mianowicie jakie dodatkowe państwa wybrać zaczynając grę zespołem Millwall (3liga ang). Dużo razy już zaczynałem grę od nowa i nigdy nie umię trafić z wyborem. Chodzi mi o to, żeby piłkarze z wybranych krajów mi się przydali, tzn. np. wybieram sobie taką Sri Lankę, to wiadomo, że nie ma tam żadnych talentów i tylko mi grę spowolni. Francuzów, Niemców, Włochów itd też się raczej nie opłaca wybierać bo jest ich i tak dużo. Zawsze wybieram Kolumbię i Salwador bo jest tam sporo talentów, ale co jeszcze...? Macie jakieś propozycje? Mam 512 ram i chciałbym aby gra chodziła w miarę płynnie. Przy okazji mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda sprawa pozwolenia na pracę w Angli w Fm07? ciężko jest je dostać mało doświadczonemu zawodnikowi? bo w Fm06 nie miałem z tym problemów i fajni zawodnicy z poza ue przechodzili nawet do conference.

efemowiec Młody aktywista

No i tutaj kolejny problem. Przeciez scout'ci w polskiej lidze (chociaz w pierwszym sezonie) sa kiepscy i np u mnie maja OP i OU na 13 i 12 wiec moze to tym jest spowodowane. Ale z jest jeszcze druga strona medalu - jak podniesc kwalifikacje mojego scout'a jezeli chodzi o jego rozpoznanie w innych krajach? Czy jezeli bede mu kazal wyjechac na obserwacje dajmy na to do Rosji to jego rozpoznanie wsrod graczy tamtej ligi bedzie lepsze? Przepraszam za glupie pytania ale mecza mnie te kwestie. Pozdrawiam.

Taka kwestia. Gram Lechem Poznan. W pierwszym sezonie osiagnolem dobre wyniki : mistrzostwo Polski do tego Puchar Polski i w Pucharze UEFA dotarlem do cwiercfinalu gdzie napotkalem PSV i odpadlem. W drugim sezonie oczywiscie zarzad nie pozwolil aby scout'ci zostali wyslanie gdzies w odlegla Afryke czy Ameryke Poludniowa. Ograniczylem ich dzialania do dwoch panstw : Serbii i Ukrainy (w sumie sam szukam sobie kopaczy bo moim zdaniem moi szperacze to lekko mowiac debile - zaprzeproszeniem). Po pierwsze czemu kiedy zlecam obserwowanie gracza pierwszej kadry Crveny Zvezdy i reprezentacji Serbii to moj 'madry' scout mowi mi ze ten gracz jest slaby. Kiedy poprosilem o raport w sprawie Nigeryjczyka z Dynamo Kijow to stalo sie cos podobnego - otoz okazalo sie ze ten gracz cytuje : "nie zasluguje na zatrudnieje" i tutaj moj smiech bo on mial 3 wystepy w pierwszej kadrze Nigerii. Pytanie brzmi : jakimi parametrami kieruje sie nasz szperacz? Jak mozna podniesc (w uczciwy sposob) jego umiejetnosci i obeznanie? Dzieki za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

P.S. Ten problem mialem juz w FMie 2006 - gdzie Michael Essien byl zbyt slaby na PSV wedlug scout'a.

bigos Partyzant

18.11.2006 19:25    #21208     Sufler - Porady do gry - Problem
Sciągnąłem z tej strony FM Genie Scout 2007, ale nie potrafie z niego korzystać. tam trzeba załadować gre? Bo wziąłem Load game ale niemoge załadować żadnego pliku.

18.11.2006 15:50    #21209     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyka
Otoz problem mam nastepujacy. W ekranie taktycznym mamy opcje 'polecenia dla zespolu' i 'polecenia dla graczy'. Kiedy ustwie wedlug moich zalozen nastwienie mojego zespolu i tym podobne elementy wkraczam w opcje 'polecenia dla graczy' i tu mam problem. Czy jezeli ustawienia dla graczy zapisze raz to przy kazdym ustawianiu skladu te opcje beda dzialac z tymi zapisanymi? Z gory dzieki. Pozdrawiam.

18.11.2006 14:23    #21210     Sufler - Porady do gry - Budżet.
Czlowieku za 20 mln to mozna stworzyc team marzen. Jak sciagniesz dobrych graczy do tego sprzedasz tych niepotrzebnych w klubie to tez troszke uzbierasz. Dodatkowo zoorganizuj kilka spotkan sparingowych przed sezonem z dobrymi klubami i sianko sie znajdzie. Jezeli masz problem z Arsenalem z 20 kawalkami to pobaw sie edytorem tam mozesz ustawic sobie ile chcesz (nie pamietam ograniczenia). Pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.