Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DonVIto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.11.2006 13:27    #21171     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Hmm mam chyba problem z wyszukiwaniem bo nie znalazlem ...

DonVIto Partyzant

26.11.2006 13:21    #21172     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Hej, mam nastepujacy problem ze skorka, uzywam podstawowych skorek FM 2007 tzn FLEXION i mam taki problem ze na wersji z menu z lewej strony nie pokazuje mi herbow :( a na innych skorkach juz pokazuje. nie wiem w czym problem jezeli jakos komus udalo sie to rozwiazac to prosze o pomoc zalezy mi na graniu na tej skorce bo mi sie podoba. W Sumie juz pare sezonow rozegralem w Anglii gdzie pokazywalo normalnie herby oryginalnie dodane przez SI, a w POLSCE jak wiadomo takowych nie ma a tych dodanych nie pokazuje :| PROSZE O POMOC

Ps. mam nadzieje ze nie zaplatalem pytania

Ps2. Mysle ze problem jest w buforowaniu skorki podstawowej F z panelem z lewej strony ale nie znam sie na XML i nie wiem gdzie to w Configu zmienic

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.11.2006 11:17    #21173     Sufler - Porady do gry - Ile lig
Mam taki problem nie wiem ile ustawic lig by gra mi płynnie chodziła mam procesor 1,5 i 256 ram ile lig polecac maksymalnie

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert

kurak69 Przodownik pracy

26.11.2006 10:18    #21175     Sufler - Porady do gry - pomocy
to sa wlasnie pliki z informacja mi obledach. musisz je wziasc i wyslac mailem do si games. Oni beda wiedzieli na czym polega ten blad. Jezeli oni ci niepomoga to watpie zeby ktos tutaj ci z takim problemem pomogl

kurak69 Przodownik pracy

26.11.2006 10:07    #21176     Sufler - Porady do gry - pomocy
jezeli masz orginala to wez ten plik i wyslij w meilu do si games. moze ci pomoga. Jezeli wgrywasz ge od nowa i dalej cie wyzuca do windowsa a nie masz jakiegos zapasowego save ktorego robisz dla bezpieczenstwa to chyba juz nie przeskoczysz tego problemu. Tez niecierpie takich rzeczy wiec zawsze saveuje na innym savie 2 raz na jakis czas. Ale srobuj wyslac to do si games. moze ci pomoga.

efemowiec Młody aktywista

26.11.2006 03:39    #21177     Sufler - Porady do gry - Sprawozdanie
Ja czesto nie dostaje sprawozdan ale to mi nie przeszkadza. Jezeli gram z znanym (sredniej lub wyzszej klasy) zespolem to orientuje sie kto i jak tam gra a jezeli gram z jakimis zupelnie nie znanymi firmami (zazwyczaj w takim wypadku rywal jest ode mnie gorszy) wtedy nie ma problemu przewaznie ze zwyciestwem. Pozdrawiam.

worm Partyzant

26.11.2006 00:51    #21178     Sufler - Porady do gry - problem z bazą danych
Podczas ładowania rozgrywki konfiguruje baze danych i z tym właśnie mam proble,. Gdy następuje konfiguracja bazy danych komputer mi się zawiesza i nic nie mogę zrobić. Proszę o pomoc.

Demon79 Młody aktywista

25.11.2006 19:38    #21179     Sufler - Porady do gry - Budżety w premiership
BOSS: a dlaczego tym się tak przejmujesz? W sezonie zarobisz kilkadziesiąt milionów na biletach. Drugie tyle na pamiątach jak znajdziesz kluby filialne w japonii i usa. Uwierz, kasa w fm2007 to najmniejszy problem :) Po 10-15 sezonach przy dobrym zarządzaniu, nie będziesz wiedział co masz z nią robić.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

25.11.2006 19:10    #21180     Sufler - Porady do gry - Budżety w premiership
a masz problem walnij sobie w edytorze tyle kasy ile chcesz i po problemie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.