Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bini] Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.11.2006 16:46    #21161     Sufler - Porady do gry - Pytanie
Mam problem z systemem i muszie go postawić od nowa. Gram już w FM 2007 6 sezon moze mi ktoś poradzić co zrobic by nie nie zaczynać gry od nowa? Za pomoc z góry dziękuje.

damianeq Partyzant

a nie lepiej se kupic orginalna gre?? wy to macie problemy...

DonVIto Partyzant

27.11.2006 13:18    #21163     Sufler - Porady do gry - Main menu
Hej, mam taka prosbe do was. Czy mogłby ktos umiescic mi na serwerze spakowany folder "main menu" ktory powinien sie znajdowac w tym miejscu C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2007datagraphics, a ja sobie go przypadkiem usunalem jak walczylem z innym problemem (opisalem go na forum). Prosze o pomoc

klepcio Partyzant

Witam. Mam problem. Chciałem skorzystać z programu FM Modifier 2.1 ale nie wiem jak. Uruchamiam program klikam Load i wyskakuje komunikat, żeby w opcjach wybrac wersję FM. Ale gdy wchodze w opcję to jest wybrane AUTO i nie da się zmienić! Co zrobić żeby zadziałało??

DonVIto Partyzant

26.11.2006 21:33    #21165     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Włączyłem włączyłem, problem jest w tym ze kurcze na wszystkich innych skorkach wyswietla wszystkie sciagne przezemnie dodatki graficzne, a na skorce "flexion" z menu z lewej strony nie wyswietla. Prosze o pomoc moze ktos jednak mial taki problem :|

DonVIto Partyzant

26.11.2006 18:56    #21166     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Ponawiam prosbe o pomoc :| czy nikt nie mial podobnego problemu ? czy "obserwator" poda mi link skoro mowi ze taki temat byl ...

DonVIto Partyzant

26.11.2006 15:04    #21167     Sufler - Porady do gry - Probelm z buforowaniem skorki
Kurcze przeszukalem wszystkie tematy i nie ma tego co mnie interesuje dokladnie. Bo ja nie mam problemu z wlaczeniem buforowania skorki czy inne takie tylko moj problem polega na tym ze na innych skorkach dziala a na podstawowej z menu z lewej NIE . nie wiem w czym rzecz. Prosze o pomoc albo chociaz link do tego tematu jezli takowy byl ( no ja nie widze :|)

DonVIto Partyzant

26.11.2006 14:52    #21168     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Hehe problem w tym ze Stalowa Wola jest moim jedynym klubem filalnym z poza wysp! no i zdecydowalem sie ze wole trzymac takich grajkow u siebie w rezerwach niz zeby mi ich jakis Milan albo ktos podkupil. Poczekam pare lat :SIC ... no albo moze sie za sezon jakis inny filalny klubik znajdzie, bo w to ze pojda do Stalowej Woli nie wierze ...

sefko1 Przodownik pracy

Ja powiem tak. Ajax ma niesamowitą baze szkoleniowa. Już po roku przyszedł do mnie gracz - Aerts o potencjale CA-135 PA-178. Takich wychowanków to ja rozumiem.
Poza tym jak powiedział @efemowiec stosunkowo prosto Ajaxem wygrać LM. Mi się nie udało (pechowa porażka z Lyonem po serii rzutów karnych w Finale), ale wcześniej nie miałem problemów z odprawieniem takich potęg europejskich jak Man Utd, Rela Madryt czy Valencia. No i te telanty które bez żadnych problemów można sprowadzić : Gioda, Silva, Iakovlenko, Mokoena, Cardenas, Van Den Borre itp. Na poczatku Ajax ma na transery 8 mln EUR, ale już w połowie pierwszego sezonu zarząd ZAWSZE dodaje około 26 mln EUR. Tak więc jest co wydawać :P

DonVIto Partyzant

26.11.2006 13:39    #21170     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
Moja kariera narazie dopiero nabiera rozpedu, jestem juz w Premiership ale poczatek sredni. Najwiekszym problemem jest pozwolenie na prace, a wlasciwie to ze praktycznie nie dostaja moi zawodnicy w skladzie mam paru takich co musze wypozyczyc ale za Chiny Ludowe niechce isc do Stalowej Woli (bo to moj klubik filalny)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.