Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

vvv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.12.2006 11:17    #21131     Sufler - Porady do gry - Czy bedzie nowy scout i fmm?

hoolsi Partyzant

02.12.2006 10:33    #21132     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
Witam
Dla nie ktorych ten moj problem moze byc smieszny,ale nie moge zmienic skory,tz...wklejilem pare nowych skinow do folderu gry "skin"a w opcjach gry kombinowalem na rozne sposoby z buforowaniem skorki itp,ciagle jednak zostawala oficjalna flexiona.

Prosze o pomoc,najlepiej jak by ktos napisal krok po kroku co mam zrobic.

Pozdrawiam.

ajoo Partyzant

02.12.2006 10:31    #21133     Sufler - Porady do gry - Baza danych
czareeeeeeeek ja mam ten sam problem to wszystko przez ten nowy patch

Tom88 Partyzant

02.12.2006 09:59    #21134     Sufler - Porady do gry - Finanse(świat)
Eksperci! Jak nie wiecie jak ten problem rozwiązać to powiedźcie a nie trzymajcie ludzi w niepewności!

head999 Partyzant

02.12.2006 09:18    #21135     Sufler - Porady do gry - patch blad
mam problem z patchem instaluje i wyskakuje ze trzeba wsadzic oryginal plytki wiec wsadzam oryginal plytki i dalej to samo jak kopiuje cracka do folderu z gra to jest wersja 7.0 dlaczego Mam Oryginał

Fot Partyzant

01.12.2006 20:57    #21136     Sufler - Porady do gry - Pomoc ze scoutingiem
zawsze na początku jeden ze scoutów obserwuje kraj (bądź lige) w którym grasz i on będzie wyszukiwał kopaczy którzy ewentualnie by pasowali do twojej ekipy. a co do twojego problemu to ja (kiedy wymieniłem scoutów na lepszych - z wolnego transferu zatrudniłem - polecam! mozna zatrudnic naprawde dobrych za darmoche) to mogłem przydzielic ich dowolnie

Macbas Partyzant

Witam, uważam że w nowym patchu jest błąd związany z przedłużaniem kontraktów. Mianowicie w przypadku kiedy oferujemy swojemu zawodnikowi niższą pensje on się nie zgadza i jest OK, ale gdy proponujemy wydłużenie kontraktu o rok lub dwa on ją odrzuca ale zaraz pojawia się informacja że zawodnik jest bez ważnego kontraktu, znika jego wartość i tak naprawdę każdy może mu zaproponować kontrakt mimo że faktycznie kontrakt był ważny jeszcze rok. Bardzo proszę o informacje dotyczące mojego problemu.

Ol3 Partyzant

01.12.2006 20:29    #21138     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem
Masz pirata?Znam takich ludzi co tak mieli taki podobny problem i posiadali piraty...

Proletariat

01.12.2006 17:51    #21139     Sufler - Porady do gry - 3 moj problem z latka
nic z tego maniacy wy tez macie ten problem? ps gdy gram na orginalnej bazie to wszystko jest gut

Proletariat

01.12.2006 17:39    #21140     Sufler - Porady do gry - 3 moj problem z latka
ta latka wszystko piepszy co mi sie stalo z repra niemiec?zrobilem te fake po zmienialem wartosci i nic dalej jest musterman i szaraki HELP chcem jeszcze dzis zaczac gre bundes liga bitte pomocy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.