Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rambac Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2006 23:45    #21111     Sufler - Porady do gry - Mecz sie tnie
Witam mam taki problem. Gdy gram dużymi klubami takimi jak chelsea, barca to mecze mi sie przycinają. Gdy suwak szybkosci meczu mam na normalnym to jest git, a gdy daje go troszke w prawo to jak zawodnicy podaja sobie piłke czasami nie jest to płynne, tak gdyby ilośc klatek spadała. Podczas prowadzenie drużyn 3, 4 ligi nawet jak suwak jest maks w prawo chodzi dobrze wie moze ktoś dlaczego? Jak można temu zaradzić. Z góry dzięki. Mam nadzieje ze zrozumieliście o co mi chodzi. :D

alex_waw Młody aktywista

04.12.2006 21:30    #21112     Sufler - Porady do gry - Szybkość meczu nie działa
jeśli to problem skina to w sumie problemu nie ma, zmieni się i już, ale jeśli nie...

Proletariat

04.12.2006 21:29    #21113     Sufler - Porady do gry - Szybkość meczu nie działa
to tak jak ja wlasnie co z tym zrobic ja i alex mamy wspolny problem? czy to wada skorki a i jeszcze przy tej skorce pilka jest jakas dziwna?

kurak69 Przodownik pracy

04.12.2006 18:38    #21114     Sufler - Porady do gry - Stadion w edytorze
mozna bez problemu. wchodzisz w edytor, wpisujesz nazwe stadionu i robisz co chcesz

ale niewiem czy o dana ilosc do danego dnia. wiem ze da sie zaplanowac koniec calej rozbudowy

veron3 Partyzant

04.12.2006 17:47    #21115     Sufler - Porady do gry - Pomijanie wstępu
ja nie mam zadnego problemu z pominieciem animacji klikam myszka i juz mam strone startowa

vvv Partyzant

04.12.2006 14:40    #21116     Sufler - Porady do gry - CA a PA
Jak wystartujesz grę to się zamieni na plus. Ten minus określa przedział w jakim znajdzie się dany zawodnik na początku gry. Tu masz przedziały
http://www.cmrev(...)846.html

Kuba16.07.91 Żołnierz frontu ideologicznego

03.12.2006 21:48    #21117     Sufler - Porady do gry - Powtarzające się komentarze
mam problem otoz kilka miesiecy temu pochwalilem swojego bramkarza bo gral naprawde swietnie, po kilku tygodniach patrze ze pojawia sie koment, ze pochwalilem bramkarza, sytuacja sie powtarza(chociaz nie wchodze nawet w ekran interakcji z nim) i najgorzej jak moj zawdnik sie burzy ze chwale go za slaba gre
gram na savie z przed patcha, ale mam go zainstalowanego jakby co
pomozcie. to strasznie irytujace

1916 Legia Partyzant

Ja juz próbowałem odinstalować FM-a i instalować go od nowa! Później wgrywałem patcha i problem niestety mi sie powtarza! :( Nawet później znalazłem cracka do tego patcha w sieci i także nic nie moge zdziałać! POMOCY ;(

wojtaso Partyzant

03.12.2006 14:58    #21119     Sufler - Porady do gry - Problem z tłami w FM 2007
Witam. Ściągnąłem tła z CMRev do Orange ekstraklasy. Otóż troszkę mnie te tła po jakimś czsie wkurzyły, bo zlewały mi się z literami. Więć wykasowałem ten plik z tłami. Po wykasowanieu mam problem, bo zamiast tego tła z FMa, czyli zielonej murawy, mam takie czarne tło. Wiecie może co zrobić żebym tego nie miał. Musiałem w ogóle wyłączyć opcję pokazywania teł, a nie chce tego robić, bo mam również inne backgroundy, których przy wyłączeniu tej opcji już nie mam. Z góry dzięki za pomoc.
POZDRAWIAM.

Rambac Partyzant

03.12.2006 14:46    #21120     Sufler - Porady do gry - Problem z nazwami lig
witam dzis przeinstalowałem fm'a i gdy zaczunam nowa gre to w polsce nie ma orange ekstraklasa tylko 1 liga tak samo w innych krajach np w szkocji nie pisze szkoca 3 tylko 3 liga albo zamiast premier to ekstraklasa dlaczego ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.