Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pawlor Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z dodaniem sciagnietych logopack'ow, facepack'ow itp.
Po wlkejeniu wszystkiego gdzie trzeba nic nie dziala, bo jak sprawdzalem nie ma pliku XML bez ktorego gra nie czyta tych dodatkow...
Co mam zrobic ??? Prosze o pomoc...

m.j.katukow Partyzant

08.12.2006 22:47    #21082     Sufler - Porady do gry - "Poważny błąd" - paranoja
Zazwyczaj jest to problem z komputerem raczej niż z grą, zalecałbym jakiś porządny torture test.

BOSS155 Partyzant

08.12.2006 21:00    #21083     Sufler - Porady do gry - Kiedy będzie plik Fake!?
Po wgraniu latki zmieniły mi się nazwy lig i reprezentacja niemiec zostala zapelniona szarakami o ile z tym pierwszym problemem sobie poradziłem o tyle z tym drugim już nie :/
Myślałem że pliki nowej bazy danych działają dopiero po rozpoczęciu nowej gry a tu taki psikus. Wie ktoś jak można przywrocic prawdziwych zawodników do rep. niemiec?

klepcio Partyzant

08.12.2006 20:42    #21084     Sufler - Porady do gry - "Poważny błąd" - paranoja
LUDZIE!! Tragedia. dziś gram w FM 2007 ok 3 godzin i 15 razy (tak 15!!) wywalało mnie z gry i pokazywał się komunikat o POWAŻNYM BŁĘDZIE. Powiem tak. Do niedawna byłem piratem ale takie komunikaty obłedach w wersji 2006 skłoniły mnie do zakupu oryginalnej 2007. I co mam? TO SAMO!! KU*WA. Skoro ja jestem złodziejem korzystając z piratów to SI i CD Project też są złodziejami sprzedając mi takie gówno. Jestem zapalonym graczem, wielkim fanem FM (mój czas gry w ciagu miesiąca to niespełna 7 dni) ale już nie mogę znieść rozgrywania tych samych spotkań po kilka razy!! AutoSave mam ustawione co tydzień ale i tak robię to częściej samemu. Najgorzej jak mnie wywali przy zapisie, poprostu mi się gowna w dupie gotują. Zastanawiam się czemu tak poważny błąd może się wogole zdarzać, co dopiero po najnowszej łatce. Wiem już ze nie jest to wina żadnych edytorów czasu rzeczywistego (bo dokąd ich nie uzywałem w oglóle też mnie wywalało) ani mojego beznadziejnego kompa (bo inni tez mają ten problem) Co mi na to powiedzą specjaliści??

handballer Żołnierz frontu ideologicznego

08.12.2006 19:29    #21085     Sufler - Porady do gry - Nzawy lig europejsckih
http://rapid(...)LNC.html
Używam go na codzień i nie mam żadnych problemów

Matt Baker Partyzant

08.12.2006 19:08    #21086     Sufler - Porady do gry - Trening
siema tez prosze o trening efemowca dbz32_(at)_wp.pl jesli to nie problem

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
08.12.2006 18:00    #21087     Sufler - Porady do gry - bundes
Raczej nie powinno byc to spowodowane problemami licencyjnymi (choc moze), wiec bug.

paolooo Partyzant

08.12.2006 16:38    #21088     Sufler - Porady do gry - u19 w hiszpanii
Na liście naprawionych błędów było napisane, że ligi juniorskie będą dostępne w hiszpanii, ale np. Sevilla u19 czy betis u19 nie są w żadnej aktywneh lidze... Czy wy też zauważyliście ten problem?

Adami Partyzant

08.12.2006 15:04    #21089     Sufler - Porady do gry - Screen
Witam mam problem, otóż nie wiem jak zrobić własngo screena. Mógłby mi ktoś wytłumaczyć . Z góry dzieki

Rambac Partyzant

Sorka za problem, juz sobie z tym dałem rade wyrzuciłem cracka i działa normalnie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.