Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

thc86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2006 14:30    #21061     Sufler - Porady do gry - Problem z logosami premiership
Po zainstalowaniu patcha 701 znikneły mi herby premiership wszystkich wielkości.Wszystkie inne działają. Jak to naprawić ?

biosu90 Partyzant

Witam więc dziś zainstalowałem fma 2007 ver.7.2.1 i gdy gram mecze ustawiam szybkość akcji i meczu na maxa a piłkarze ruszają mi się jak ślimaki probowałem wszystkiego dałem średnia bazę danych z 3 ligami nie patchowałem żadnych aktualizacji ani nie wgrywałem żadnej nowej skórki.Chciałbym żeby szybkość byłą normalna bo to co teraz mam to szkoda gadać.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
10.12.2006 18:38    #21063     Sufler - Porady do gry - Potential Ability
Z Internetu, wcześniej koszystając z wyszukiwarki w Suflerze.

http://cmrev(...)079.html

mistrzart Partyzant

10.12.2006 17:32    #21064     Sufler - Porady do gry - rywale
jak na moje to malo robi fakt ze od rywali trudniej kupic zawodnika, przynajmniej w polskiej lidze, bo np ja bez problemu zakupilem 2 zawodnikow lechii gdansk do mojej Areczki, mam nadzieje ze wiecie jakie stosunki maja kibice w 3miescie :P

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
10.12.2006 17:16    #21065     Sufler - Porady do gry - FM 2007 przez internet
Musicie miec te same latki, host musi miec zewnetrzne IP. Problemy moga tez wynikac z konfiguracji firewalla i/lub routera. Jesli ktorys z Was uzywa takich urzadzen to trzeba w ich opcjach ustawic, zeby porty 10094 TCP i 10093 UDP byly odblokowane.

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

10.12.2006 16:53    #21066     Sufler - Porady do gry - FM 2007 przez internet
Mam problem. Chce zagrać przez internet w FM za pomąca hamachi. Więc zakładam nowy serwer, kumpel sie podłącza, wchodze w FM, klikam sieć i "wybierz inny" czy jakoś tak, wpisuje IP z hamachi i wyskakuje połączenie nieudane. Próbowałem też normalnie, próbowałem hostować (mam neostrade), i też nic. Prosze o pomoc, a jeśli nie to chociaż niech ktoś spróbuje ze mną zagrać, żeby sprawdzić czy wogóle moge. Dzięki z góry !!
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

SyZtem Przodownik pracy

10.12.2006 15:22    #21067     Sufler - Porady do gry - Atrybuty
Następnym razem użyj wyszukwarki przed zadaniem pytania
http://www.cmrev(...)972.html

mascherano Partyzant

10.12.2006 15:02    #21068     Sufler - Porady do gry - rywale
z jednej strony gorzej ale zobacz że skoro nie będziesz nic miał do innych klubów to będziesz mógł kupować ich piłkarzy bez żadnego problemu
uuf. :)

mascherano Partyzant

10.12.2006 11:24    #21069     Sufler - Porady do gry - dziwny problem
obserwor pisze tu o ca i pa
ja wysłałem jakubkwie maximiliano raffaele(argentyńczyk) który po kilku sezonach jest lepszy od roberto ayali a pozwolenia na prace dostać nie może
a cardenas dostał bez problemu
ps. obaj nie mają żadnego występu w reprezentacji 1

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

10.12.2006 11:21    #21070     Sufler - Porady do gry - dziwny problem
Cytat z FAQ

[quote]Co oznacza pozwolenie na pracę i dlaczego nie każdy je otrzymuje?

Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Tak więc grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów. Po pierwsze - musiał on grać w przynajmniej 75% spotkań pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat. Po drugie - państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA. Oprócz tego warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych. Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę. [/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.