Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Piotr Sebastian Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.12.2006 10:06    #21051     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Witam.
Ja również gram w drugiej lidze (obecnie Śląsk, poprzednio Lechia). W każdym sezonie problem rozwiązuję w ten sam sposób i rezultaty za każdym razem są bardzo dobre:
1. przedłużam im sezon do połowy grudnia organizując sparingi o częstotliwości meczów ligowych (czyli co tydzień w sb lub nd) nie zmieniając w tym czasie reżimu treningowego.
2. potem daję max. 3 tygodnie odpoczynku obniżając nasilenie treningu (więc atrybuty spadają)
3. potem daję mocny trening motoryczny (siła i aerobik intensywnie) i od poczatku lutego organizuję sparingi (co 3-4 dni).

O szczegółach taktycznych przygotowań do sezonu, będzie niedługo na stronie. :)
Pzdr

geroymen Partyzant

Witam. Mam taki problem. Otóż mam liczny sztab szkoleniowy, rozpoczyna się styczeń i inne kluby zaczynają wykupować ode mnie moich trenerów, fizjoterapeutów, scoutów a nawet asystenta. I nic nie mogę na to poradzić. Po kilku tygodniach zostaje mi już tylko kilku pomocników. Co zrobić aby inne kluby nie odkupowały ode mnie moich trenerów, scoutów. itp.? Dzięki za pomoc.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
12.12.2006 02:48    #21053     Sufler - Porady do gry - Trening w pół sezonowy :))
Wystarczy 5-6 meczów sparnigowych przed pierwszym ligowym/pucharowym po przerwie, żeby zawodnicy byli w optymalnej formie...
Sam nic nie zmieniam w trenigach w przerwie zimowej i nie mam problemu z 'wytrzymaniem sezonu kondycyjnie'.
Kto ma złapać kontuzje to i tak złapie - nie zauważyłem żadnych wpływów na to jakichkolwiek moich działań. Ot losowo przydzielane :]

BOSS155 Partyzant

11.12.2006 21:13    #21054     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
Twój problem nie leży w zawodnikach tylko w taktyce grałem już wisłą i ci zawodnicy o których mówisz spisywali się bardzo dobrze. Masz tu link do mojej taktyki która spokojnie sprawdzi się w Wiśle. (min. w Wiśle była testowana i dopracywowana) Nastawienie jest ofensywne ale goli duż tracił nie będziesz. Jeśli w Pucharach będziesz grał z mocniejszymi zespołami możesz dać nastewienie defensywne i gre z kontry i ewentualnie przykrócić trochę strzałeczki.
http://rapid(...)ac.htmli

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.12.2006 20:29    #21055     Sufler - Porady do gry - Atrybuty a trening
lookass- jeśli masz taki problem to na pewno nie pomoże ci jeśli dasz zawodnikom wolne!!!
Rozleniwią się i jeszcze bardziej spadają im atrybuty. Poza tym jeżeli zauważysz, że jakiemuś piłkarzowi szczególnie nie wychodzi na treningach to może czas, żeby mu tten trening zmienić. A tego, że przegryważ z cieniasami nie bierz sobie za bardzo do serca bo odnosze takie wrażenie: żeby móc wygrywać trzeba się nauczyć przegrywać. Cierpliwości, bo może się okazać, że po porażce 7-0 z ligowym średniakiem przyjdzie zwycięstwo 4-0 z odwiecznym rywalem. A jeśli to nie pomaga to chyba pora żeby zastanowić się nad wymianą składu.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.12.2006 20:29    #21056     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
kup se bramkarza o nazwisku enyeama on załatwi twoje problemy to niesamowity bramkarz według mnie po akinfeevie to najlepszy bramkarz(dla średnich klubów) no i polecam obronce dicksona choto jest twardy jak skala i nikt go nie przejdzie. Dobry jest jesczcze Golanski.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

11.12.2006 20:14    #21057     Sufler - Porady do gry - trace dużo goli-Pomocy
W ogóle to myśle, że problem leży w taktyce, a nie w zawodnikach. Wisła ma przecież dobrą defensywę: Pawełek to jeden z najlepszych polskich bramkarzy, Dolha to przecież reprezentant Rumuni, Głowacki, Dudka i Baszczyński grają w reprezentacji Polski, Cleber jest jednym z najlepszych stoperów Orange Ekstraklasy :->

tomeczek96 Partyzant

11.12.2006 19:43    #21058     Sufler - Porady do gry - Rozpakowanie plików - trening
hello! mam mały problem? bo jak ktoś mi przesyła spakowany plik z treningiem to gdzie ja mam go wypakować? zrobić jakiś folder czy co?? plissss o pomoc!! z góry dzięki!!

meszynski_m Młody aktywista

11.12.2006 16:53    #21059     Sufler - Porady do gry - problem z sevami
nie moge ani wgrac gry ani zapisac
jedyne co moge zrobic to zaczac nowa gre ale nie zapisac!!
wyskakuje ze plik fm.exe jest uszkodzony !! i ze mam uruchomic program CHKDSK którego nie mam

SyZtem Przodownik pracy

11.12.2006 16:01    #21060     Sufler - Porady do gry - Skiny
Ludzie używajcie szukarki! http://www.cmrev(...)226.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.