Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mascherano Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.12.2006 16:51    #21021     Sufler - Porady do gry - Nagrody
czy tu jest jakiś problem
przecież admini ani my ci tego nie zrobimy

Berciq Partyzant

14.12.2006 09:49    #21022     Sufler - Porady do gry - Java - problem z instalacja
Osoby mające problemy z instalacją gry powinny spróbować zainstalować IkernelUpdate, jest to update InstallShield, który został wykorzystany w FM2007.
Wyczytałem wiele sugestii jakoby problemy powstałe przy instalacji gry, powodowała Java, co było dla mnie zaskoczeniem, gdyż większość z Nas ma jave zainstalowaną. Zatem szukałem innego sposobu wyeliminowania tego problemu i wszyło iż wina leży po stronie instalatora, zatem wystarczy zrobić update InstallShielda i powinna instalacja ruszyć.

Wrazie czego możecie także zainstalować najnowszą jave 6.0

Pzdr. jednocześnie życząc powodzenia

jakubkwa Człowiek Renesansu

Grupa: Ekspert
14.12.2006 00:46    #21023     Sufler - Porady do gry - Ben Sahar - polak?
A co bys chcial wiedziec na ten temat? :> Zawodnik ten ma polski paszport, zeby uniknac problemow z pozwoleniem na prace w Anglii i ma go zarowno w grze, jak i w rzeczywistosci (klik)

efemowiec Młody aktywista

14.12.2006 00:07    #21024     Sufler - Porady do gry - równi i równiejsi
Powiem tak - Bayern jest znacznie bardziej utytulowanym klubem niz Lyon. Tylko nie wiem w czym drzemie problem? Skoro w Lyonie mozesz miec Van Der Vaarta to chyba wystarczy? Przeciez to jest kopacz na swiatowym poziomie ;)

michal84 Partyzant

13.12.2006 22:55    #21025     Sufler - Porady do gry - Baza danych
mam 256, edytor sie zapisuje, wylacza i niby wszystko ok. Ale faktycznie w tym moze tkwic problem. A mozna jakos edytor zapisac u kumpla i pliki z tym wgrac do siebie? jesli tak to ktore i gdzie?

areknwz Partyzant

mam ten sam problem.. jak wezmiesz usun to sie usuwa zadanie dla niego a nie pilakrze ktorych wyszukal.. jeden koles tylu wyszukal juz ze sie nie moge polapac ktorzy to sa nowi:D

Stryju Młody aktywista

13.12.2006 21:00    #21027     Sufler - Porady do gry - szybkość meczu
A może są tacy szybcy bo szybko grają :P Ale jak masz taki z tym problem to polecam zrobić to co polecił Seju

Seju Wybitny Literat

13.12.2006 20:45    #21028     Sufler - Porady do gry - szybkość meczu
No to sobie zmniejsz ;)
Co za problem ?

mumelmann Partyzant

13.12.2006 20:40    #21029     Sufler - Porady do gry - szybkość meczu
witam.
niedawno mikołaj przyniósł mi nowego fm-a :D, jednak radość mąci jeden fakt:
mianowicie szybkośc meczu. grając w fm-a lubię oglądać i emocjonować się całymi spotkaniami, wszystkie prądkości są spójne z tymi z fm 06 oprócz tej najszybszej, którą do tej pory preferowałem, jednak teraz na tej prędkości piłkarze zasuwają jakby byli na koksie i nie jestem w stanie nadążyć za tym co dzieje się na boisku ;( czym to może być spowodowane?

przeglądałem suflera i nikt nie uskarzał się na ten problem, ewentualnie pojawiały się narzekania, że gra jest za wolna,więc nie wiem o co chodzi....?

Grzechoo Hajer Przodowy

Zakładając nowy wątek na Suflerze, w rubryce "Tytuł wątku" piszesz czego dotyczy twój problem/pytanie, a dopiero w rubryce "Treść wątku" opisujesz po kolei co się działo i ostatecznie konstruujesz pytanie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.