Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

FireViper Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.12.2006 19:18    #21001     Sufler - Porady do gry - Nowi do sztabu
Mam takie pytanko:
Chce dokupić do sztabu parę osób. I teraz kiedy oferuje im już kontrakt to mam problem.
Ponieważ osoba rząda np. 95 euro tyg. do czerwca 09 i 0 euro przy podpisaniu. I teraz kiedy już utworzyłem kontrakt z tym wszystkim co on rząda co po jakim czasie przychodzi że on chce negocjować bo ta pensja jest za mała.
I o co w tym chodzi??

Cheva Partyzant

16.12.2006 17:58    #21002     Sufler - Porady do gry - Ligi bez limitu obcokrajowców
Chciałbym się zapytać czy znacie jakieś ligi, w których można bez problemu zatrudniać obcokrajowców żeby nie było jakiś przyzwoleń na pracę jak to jest na wyspach.

Wiem, że takowe ligi to Polska, Holandia i Belgia czy są jakieś jeszcze?

michalek112 Partyzant

16.12.2006 17:44    #21003     Sufler - Porady do gry - Punkt Krytyczny
gdybyś w międzyczasie wprowadzał do zespołu wychowanków to nie było by problemu

bartex55 Przodownik pracy

16.12.2006 17:33    #21004     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni napastnicy

grzybol Partyzant

16.12.2006 17:30    #21005     Sufler - Porady do gry - Nieskuteczni napastnicy
Mam wielki problem - otóż gram Miedzią Legnica, moja drużyna gra całkiem niezły futbol, ale jest malutki szkopuł - moi napastnicy nie potrafią strzelać bramek! Nie trafiają nawet w dogodnych sytuacjach, a w sparingach wszystko było OK, w 4 meczach strzeliłem 5 bramek, ale w lidze to normalnie kaplica... Czy da się to jakoś zmienić? Można jakiś specjalny trening ustawić? Czy może jakoś przeprowadzić rozmowę przed meczem?
Nie zawracałbym nikomu tyłka, ale jak taki Ziajka dwa razy w meczu nie trafił do pustej bramki to się normalnie załamałem...

michalek112 Partyzant

16.12.2006 15:36    #21006     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o pracę
Właściwie to o co pytasz jest w faq, ale specjalnie skopiowałem.
Co oznacza pozwolenie na pracę i dlaczego nie każdy je otrzymuje?

Pozwolenie na pracę to dokument obowiązujący w niektórych państwach Unii Europejskiej, który ma regulować przypływ obcokrajowców (graczy spoza Unii). Kraje, które zdecydowały się na wprowadzenie takiego ograniczenia to Anglia, Szkocja, Walia, Irlandia Północna, Irlandia oraz Islandia. Tak więc grając zespołami z tych państw może zdarzyć się, że nie będziemy w stanie kupić danego zawodnika właśnie dlatego, że nie otrzyma on pozwolenia na pracę. Z reguły żeby transfer piłkarza przebiegł bezproblemowo, musi spełnić on kilka kryteriów. Po pierwsze - musiał on grać w przynajmniej 75% spotkań pierwszej reprezentacji swojego kraju w czasie ostatnich dwóch lat. Po drugie - państwo, z którego gracz pochodzi musi zajmować przynajmniej 70. miejsce w rankingu FIFA. Oprócz tego warto odnotować, że szanse na uzyskanie pozwolenia na pracę są tym większe, im piłkarz jest lepszy (biorąc pod uwagę CA i PA), starszy czy bardziej ograny w spotkaniach międzynarodowych. Pomóc w uzyskaniu dokumentu może też wysoki status w drużynie, określany przy ofercie kontraktu.
Zawodnicy sprowadzani na testy, z którymi chwilowo nie podpisujemy długoterminowych umów, nie potrzebują pozwolenia na pracę.

efemowiec Młody aktywista

16.12.2006 12:57    #21007     Sufler - Porady do gry - Pytanie odnosnie transferow
Otoz brzmi ono tak. Jak sprzedac gracza aby nie towarzyszyl temu spadek moich umiejetnosci? Kiedy proponuje gracz innym druzynom to ten ma tzn 'pomniejszy problem' i moje staty trenerskie spadaja.

giersik Przodownik pracy

16.12.2006 10:58    #21008     Sufler - Porady do gry - Ben Sahar
http://www.cmrev(...)277.html Nie może grać w polskiej reprezentacji, ponieważ ma pewnie występy w izraelskiej młodzieżówce.

Pioytro Partyzant

16.12.2006 07:48    #21009     Sufler - Porady do gry - Pytanko:)
Mam taki problem, otóż zaczynam w FM'ie 3 sezon Valencią. No i na samym początku od razu bierze mi 17 mln. Możecie mi powiedzieć dlaczego ? Z góry dzięki

SyZtem Przodownik pracy

16.12.2006 00:24    #21010     Sufler - Porady do gry - problem z napastnikami
Ja miałem ten sam problem we wszystkich klubach.. Każdy dosłownie każdy napastnik kiedy wychodzil sam na sam biegł na bramkarza i w niego strzelał po czym futbolówka leciała w jakimś kierunku i wybijali ją obrońcy.. Teraz gram Barca mam sezon 11/12 i Bojan Krkic to jest po prostu ziomal :> Wykorzystuje 9/10 takich sytuacji.. więc nie wiem jak ci poomóc ;(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.