Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Nile Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2006 21:10    #20981     Sufler - Porady do gry - logowe tła
tak mam no za nic nie chce działać. Bo to nie przypadek przeiceż chyba żeby z 5 różnych osób źle zrobił plik config mowa tu o róźnych beckgrandach z różnych lig. Może jednak z tym buforowaniem skórki coś trzeba zrobić tylko co. Wy nie macie takiego problemu???

wojtaso Partyzant

Mam problem. Otóż gram Wisłą Kraków w FM2007 i właśnie skończyłem 1. sezon. Zająłem w nim 3. miejsce. Wydaje mi się, że powiniennem zakwalifikować się do Pucharu Uefa, a tymczasem zakwalifikowałem się do Intertoto. Ligę wygrała u mnie Korona i gra w LM, druga Legia (PUefa), a ja z Wisłą byłem trzeci i zamiast grać w Uefa dali mnie do Intertoto, do Pucharu Uefa weszła jeszcze dzięki Pucharowi Polski Pogoń. Co to w ogóle jest???

giersik Przodownik pracy

19.12.2006 19:40    #20983     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
No to postaw w wykonywaniu roznych na Xaviego, a Deco ustaw przed polem karnym i masz problem z głowy.

giersik Przodownik pracy

19.12.2006 19:16    #20984     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
[quote]A ja mam problem w postaci Deco. On jest najlepszy w drużynie w wykonywaniu rzutów rożnych, ale ma też najlepszy strzał z dystansu. Jak myślicie co z nim zrobić? Dać jako wykonawce, czy ustawić przed polem karnym?[/quote]

Gdzie, jak gdzie, ale w Barcelonie nie powinieneś mieć z tym problemu. Jak nie jeden wykonuje rozne na 20, to drugi, jak nie jeden ma strzały z dystansu 20 to następny.

michalek112 Partyzant

19.12.2006 19:13    #20985     Sufler - Porady do gry - Rzuty rożne
A ja mam problem w postaci Deco. On jest najlepszy w drużynie w wykonywaniu rzutów rożnych, ale ma też najlepszy strzał z dystansu. Jak myślicie co z nim zrobić? Dać jako wykonawce, czy ustawić przed polem karnym?

Proletariat

19.12.2006 13:07    #20986     Sufler - Porady do gry - Moje foto
Był juz taki temat ze zdjęciem menedżera wiec zrób tak jak temacie i znowu będzie
Oto link http://www.cmrev(...)938.html

Pazza Inter Młody aktywista

Witajcie. Ściągnąłem kitspacka do premiership ale mam dziwny problem. Po zrobienie confinga i podmianie ich, odpaliłem gre i były TYLKO stroje zespołów z Premiership a z niższych lig nie było. Po pewnym czasie mnie to wkurzyło i zrobiłem confinga przez fmXML i podmieniłem ale teraz nie było wogóle strojów we wszystkich ligach angielskich( w tym other też), ale pozostałych ligach typu włoska czy hiszpańska były stroje. Wiec moje pytania brzmią:
1.Dlaczego tych strojów nie ma?
2.Czy to jest wina confinga (bo tak sadze ale nie jestem pewien)?
3.Czy ktoś mam jakiś stronę z confingami?

Hager Partyzant

18.12.2006 19:03    #20988     Sufler - Porady do gry - Rozbudowa bazy treningowej
witam, na wstepie zaznacze, ze przeczytałem odpowiednie wątki na suflerze i nie znalazłem satyfakcjonujacej odp. Mój problem polega na tym iz poprosiłem zarzad o rozbudowe bazy treningowej, wraził on zgode narozbudowe po zakonczeniu sezonu dostałem newsa ze rozpoczeła sie rozbudowa i nie powinno to potrwac długo. Mineło juz około 3 miesiecy i nic, ponowiłem prosbe i zarzad ja zaakacptował przyznajac, ze nalezy to zrobic.. tak jakby poprzednie plany nie istniały..:(

roma Partyzant

Witam

Moi kumple grają Polską ligą i wygrywają bez problemu Ligę Mistrzów czy też Uefa.Dam przyklad kumpel gra Wisłą Płock kupił 3-4 polskich piłkarzy i wygra Lm czy też Uefa a ja siędze i się meczę w Lm dochodze do 3 rundy i klapa albo Puchar Uefa wyjde z fazy grupowej i znowu klapa co jest nie tak kupuję 2-3 płikarzy i niby jest git,co robię nie tak??taktyka zaczłoem grać 4-4-2 a Defesive a może moi kumple bawią się edytorami i wygrywają LM

lookass Partyzant

18.12.2006 17:04    #20990     Sufler - Porady do gry - Nagły "spadek" treningu
Witam. Mam pytanie odnośnie treningu. Kilkakrotnie probowalem dociec odpowiedzi ale nigdy nie otrzymalem tak napawde mnie satysfakcjonujacej... problem tyczy się treningu. Przed sezonem przygotowawczym wszystko jest ok, potem ustalam trening dla każdej formacji i wszystko pieknie, rosnie to do mniej wiecej przelomu pazdziernika i listopada a potem trening ktory przynosil niezle efekty, niektorym pilkarzom noty rosna az o dwa punkty, zaczyna nagle spadać i to tak gwałtownie że praktycznie wraca do stanu przed sezonem. Mam pytanie czym to jest spowodowane? Chyba nie zmęczeniem bo piłkarze często mają po 95% i w gore a ostatnio byly ze dwa mecze gdzie mieli nawet po 100% wszyscy. Jak zaradzić temu problemowi bo powoduje to naprawde kiepska forme zespolu i zaczyna sie tracic punkty na outsiderach nawet :(

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution