Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

gilinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Miałem podobny problem w FM 2006. Przez przypadek odkryłem taki sposób: gdy zresetuje się kompa wtedy po załadowaniu systemu włącza się sprawdzanie dysków. Sorki, ale nie mam pojęcia jak się je inaczej uruchamia niż przez reset :P To sprawdzanie naprawiało mi zawsze pliki. Jeśli wyłączyli mi prąd podczas gry i save mi sie nie ładował, resetowałem kompa, sprawdzało mi dyski i potem wszystko było git:)

#@piterek@# Młody aktywista

Ja mialem cos takiego w poprzednick wersjach i odzyskalem save'a. U mnie byl to problem z jakims plikiem w kompie ale go naprawilem i moglem nadal grac. Wlacz program chyba regedit ( nie mam pewnosci ) przez start uruchom . poszukaj plik error_check_comments i go usun, zrob jeszcze skanowanie kompa tez przez Start Uruchom ( tylko nie znam nazwy skanowania ) i tam ci powinno usunac bledy i gra powinna chodzic

vietti Żołnierz frontu ideologicznego

A więc, problem pojawia sie gdy:
- podczas zapisywanie gry wyłączysz komputer i gra nie zapisze sie do końca,
- podczas zapisania gry gra sama sie wyłączy,
- czasami powstają "samoczynnie" (tzn. nie wiadomo dlaczego).
Więc jeśli masz takie problemy to często zapisuj gre w innych savach i rób kopie save'ów. Tych gier już nie odzyskasz.
http://www.vietti.aq.pl/ - Grafika komputerowa

jezier2 Partyzant

Hej.Szukałem na suflerze podobnych tematów ale niebylo w nich odpowiedzi co należy zrobić. A więc tak. Włączam FM2007 wybieram opcję wczytaj ostatnią gre jak zwykle i wyskakuje mi taki komunikat "Zapisana gra nie została wczytana"!!!!!!!! i wraca spowrotem do głównego menu. Kilka dni temu miałem podobny problem tylko utworzył mi się jakiś plik z nazwą save i(backup) wczytałem grę z tego i było wszystko oka więć się tym jakoś nie przejmowałe. A tymczasem dziś wczzytuje gre i wyskakuje znowu to samo :(:( i tym razem nie ma już pliku (backup):(. Robiłem Scan-disc dysku na którym jest save ale nic to nie dalo... Będe bardzo wdzięczny za odpowiedź...

sm1leY Młody aktywista

20.12.2006 16:15    #20975     Sufler - Porady do gry - przycinanie kompa
mascherano [ sory za slowo ] ale ty ludzi wkurwiasz , wiekszosc bezsensownych tematow na suflerze jest twoja wez ku%*& czlowieku nie truj dupy juz bo co 3 temat jest twoj. Idz sie mamie wygadaj ... a jak masz jakies problemy to nie sraj od razu na sufler tylko albo zobacz na poradnik dolaczony z gra albo sam spruboj go rozwiazac . ZAL

sm1leY Młody aktywista

20.12.2006 16:11    #20976     Sufler - Porady do gry - Wymagania gry
jezus czlowieku z takim kompem to mozesz smialo dac sobie duza baze danych i z 30 lig , ja mam 2.5 ghz 768 ddram i mam 20 lig + duza baza danych i smiga bez problemu ;]

giersik Przodownik pracy

Tutaj macie tamat do przechwalania się, a nie piszecie we wszystkich tematach jaki macie skład i jakie to osiągacie sukcesy.

http://www.cmrev(...)299.html

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

20.12.2006 12:08    #20978     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Mam problem odnosnie transferu zawodnika do mojego klubu. Ma on 16 lat
klub od którego kupuje wyrażą zgodę na negocjacje transferowe. Proponuje mu kontrakt. A już za kilka chwil dostaje informacje że przedłuża on kontrakt z byłym klubem. I zawsze jest tak samo mimo że próbowałem go kupić już chyba z 10 razy:) Proszę pomóżcie:)

Pioytro Partyzant

20.12.2006 11:30    #20979     Sufler - Porady do gry - Zdjęcie w profilu gracza
Mam taki problem bo w profilu gracza nie widać całego zdjęcia lecz połowe. Co zrobić, żeby było normalnie

Proletariat

20.12.2006 11:12    #20980     Sufler - Porady do gry - Foto managera
Można do dawać foto po kilku sezonach.
Link po którym jest wszystko opisane http://www.cmrev(...)938.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution