Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2006 19:47    #20961     Sufler - Porady do gry - Najwięksi rywale
Hmmm... chyba był już taki problem i odpowiedź brzmi: NIE

veron3 Partyzant

22.12.2006 18:34    #20962     Sufler - Porady do gry - zakup zawodników[problem]
zainwestuj w odpowiednich scautów z Polaków polecam G.Mielcarskiego. Polegaj na ich zdaniu bo potrafią znaleźć prawdziwe perełki do kupienia za grosze. Nie karz im szukać w zachodniej czy południowej Europie bo i tak nikt ze znalezionych zawodników do Polski nie przyjdzie. Po co z rozwiniętych krajów przechodzić do rozwijającego się. Wysyłaj scoutów do Czech, na Słowację, na Bałkany do Serbii Chorwacji Czarnogóry zresztą opłaca się zbadać cały wschód od Polski. Ukraina to dobry rynek, a niektórzy Białorusini to potencjalne gwiazdy każdej ligi. Poza tym z każdym następnym sezonem w Polsce pojawiają się dobrzy gracze. Zainwestuj w bazę treningową oraz w szkółkę młodzieżową, a problem sam się rozwiąże. Co roku pojawią ci się w kadrze zdolni juniorzy, a zawodnicy na pewno przyjdą, gdy bedziesz miał odpowiednią bazę treningową.

szyjka78 Partyzant

22.12.2006 18:02    #20963     Sufler - Porady do gry - zakup zawodników[problem]
Gram Widzewem i Wisłą i chcę zakupić jakichś zawodników i żaden nie chce się zgodzić, szukałem na wolnym transferze a także mało wartych, tych co nie grają w swoich klubach np. stary (35 lat)paulo ferreira jest on wystawiony na sprzedaż a warty 250 tys. zł i ani do widzewa ani wisły nie chce przejść, co zrobić???

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.12.2006 17:58    #20964     Sufler - Porady do gry - Punkt Krytyczny
masz zbyt wielu zawodników z zagranicy którzy czują się gwiazdami a jagiellonie traktowali jako początek drogi na szczyt, zapewne nie masz takich problemów z polakami, sprzedaj tych z zagranicy[kilku zostaw tylko] i zakup polaków

Piotr Sebastian Młody aktywista

22.12.2006 17:24    #20965     Sufler - Porady do gry - Punkt Krytyczny
@ Rapechuck - bo z tym zawsze jest problem: na jakim poziomie zaawansowania pisac takie teksty. Tym razem postąpiliśmy tak: im dalej w las tym więcej drzew... Każda kolejna cegiełka będzie coraz bardziej wprowadzała w tajniki taktyk, a tekst o tworzeniu własnych taktyk będzie juz naprawdę dla zaawansowanych.
Poza tym od dawna noszę się już z zamiarem napisania czegoś naprawdę na wysokim poziomie dla koneserów taktycznych. Kto wie, może na wiosnę?
WESOŁYCH!

R0bert Partyzant

22.12.2006 12:06    #20966     Sufler - Porady do gry - Edytor narodowości
Mam problem z dolaczeniem drugiej narodowosci w FM07. Czy istnieje jakis edytor, ktory szybko potrafi zmienic narodowosc? prosze o pomoc :).

Pesmerga Młody aktywista

22.12.2006 07:13    #20967     Sufler - Porady do gry - eto i torres
Zagraj 4-2-4. Jeśli dobrze ich ustawisz to nie powinno być problemów.

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

21.12.2006 18:39    #20968     Sufler - Porady do gry - Przedłużenie wypożyczenia
Ewentualnie, możesz też zaczekać aż piłkarz zakończy wypożyczenie i do ciebie powróci, a wtedy wypożyczysz go do innego klubu i problem z głowy :)

newton heath Partyzant

21.12.2006 15:40    #20969     Sufler - Porady do gry - PPR czyli pozwoleni na pracę
Ja moim manchesterem united go kupilem, ale mam problem z wang dalei i z paroma jeszcze

mmm Młody aktywista

20.12.2006 23:26    #20970     Sufler - Porady do gry - PPR czyli pozwoleni na pracę
1.Mam taki problem gram 6 sezen tottenhamem przez pierwsze 4 wszystko było ok. ale w 5 kupuje Freddy Adu dostaje normalnie pozwolenie na pracę a gdy pojawia się umnie w składzie ma ikonę PPR gdy najadę kursorem wyświetla "potrzebuje pozwolenia na pracę" przecież on już je dostał jak go kupywałem,nie może grać w premiership ani w lidze mistrzów ,musiałem go do innego klubu wypozyczyć,nie tylko z nim mam taki problem jest jeszcze paru innych(z konieczności muszę ich wypożyczyć),dziwne jest jeszcze to kupuje Ricardo Oliviere z Milanu i on też tak ma dostaje pozwolenie na pracę , tez niemoże grać a włoch są przecież w europie,dołańczam sceren

http://img37(...)rif5.png

2.Co to znaczy u Freddy Adu w szczegółach transferów(pierwsza i druga linijka)

http://img96(...)fdb7.png

Z góry dzięki ps.szukałem w innych tematach ale nie znalazłem.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution