Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
26.12.2006 11:50    #20941     Sufler - Porady do gry - zglaszanie zawodnikow
Jak grasz pierwszy sezon to nie zarejestrujesz. Przynajmniej w polskiej lidze, ale sądzę, że w Hiszpanii jest podobnie. Łatka chyba poprawia ten problem, ale pewien nie jestem.

SyZtem Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Po prostu nikt nie jest nim zainteresowany, może wypożycz go do jakiejś grywalnej ligi, żeby na 100% grał w 1. składzie, wtedy powinna mu wzrosnąć wartość rynkowa i jak będzie dobrze grał to ktoś się nim zainteresuje. Co do drugiego problemu - to zależy od statusu w klubie, jeżeli piłkarz jest niezastąpiony dla klubu to nawet jak jest warty 5 mln to mogą Ci go za 30 nie sprzedać, a jeżeli jest Szeroki skład, albo Brany pod uwagę to powinni Ci go sprzedac za wartośc rynkową, może troche więcej

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

26.12.2006 09:55    #20943     Sufler - Porady do gry - Repra U.S i A :)
Ja do tej pory niegdy nie mialem problemow z repr. USA. Zaczelem grac klubem z championship i odrazu na samym poczatku gry zlozylem podanie na trenera USA- po dwoch tyg. mnie przyjeli. Pozdro

szpari Partyzant

25.12.2006 23:34    #20944     Sufler - Porady do gry - Proponowanie klubom
Na pewno jest to tylko możliwe w oknie transferowym a klub filialny powinien bez problemu brać grajków

Mattii Przodownik pracy

25.12.2006 22:36    #20945     Sufler - Porady do gry - Transfer
1.Denerwuje mnie pewna sprawa,jakiś klub składa ofertę drużynie za pewnego zawodnik ja także daję ofertę tyle że wyższą i tu jest problem dostaje odpowiedź "oferta odrzucona" ok dobrze a następnie czytam wiadomość "oferta zaakceptowana" tyle że nie moja tylko klubu który złożył niszą ofertę!!!Co jest?

2.Druga sprawa składam ofertę za piłkarza,na początek równą a na koniec najwyższą jaką mogę dać(ok.7 razy wyższa,jeszcze ten piłkarza ma "Szeroki Skład" i jest z rezerw) wszystkie są odrzucane.Powód?"Zarząd klubu odrzucił tę ofertę ponieważ inny klub zainteresowany jest tym piłkarzem",wieć czekam aż oni złożą ofertę iw końcu do końca okienka nie składają jej albo jak już ją złoża powtarza się sytuacja nr 1.Co jest?

P.S.
Od razu mówie nie mam sprzeczek z tym menadżerem któremu składam ofertę ani kluby nie są przez siebie nie lubiane i jeszcze ta sprawa się powtarza.Mam orginalną płytę.

szpari Partyzant

25.12.2006 20:38    #20946     Sufler - Porady do gry - facepack po raz kolejny
mam problem chodzi o facepacki, zrobiłem takowego zdjęcia 95x95 rozszerzenie .png, "odptaszkowane" buforowanie, folder wrzuciłem do ...pictures/players/normal...nazwałem folder bvb ponieważ gram tą drużyną config zrobiłem z fmXML jednak w grze nie chodzi...czy winą może być złe umieszczenie folderu czy jeszcze coś innego, przeładowałem skórkę i nic

przepraszam ale jestem zdesperowany

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Proste. Przyjmą ofertę tylko asystenci z Australii, a moim zdaniem nie masz żadnego takiego w bazie. Ja miałem podobny problem z reprezentacją Urugwaju. Nic na to nie poradzisz.

Djkamo Młody aktywista

Również miałem ten sam problem, prowadziłem reprezentacje Australii i nikt nie chciał zająć żadnego stanowiska nawet nieznani trenerzy z europy, udało mi się jedynie zwerbować asystenta którym był były selekcjoner tego kraju jakiś australijczyk. Spróbuj to samo :D

Martines79 Partyzant

25.12.2006 13:26    #20949     Sufler - Porady do gry - kilka pytań
Ja gram barca i nie mam problemow z kontuzjami u nich:)
Przeanalizuj ich trening,zmniejsz obciazenie jesli dostaja kontuzji.

Jesli chodzi o kondycje to nie wpuszczam zawodnikow jesli maja ponizej 85%

kargoroth Partyzant

Witam!!! to już bodajże 4 część managera w którą gram, ale nigdy nie miałem takiego problemu ze znalezieniem asystenta w reprezentacji!!!! Gram Australią i jest masakra!!!! Wie ktoś o co w tym chodzi będę bardzo wdzięczny za info!!! Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.