Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
27.12.2006 21:20    #20931     Sufler - Porady do gry - Problem z Savem
był już taki temat oto link z rozwiązaniem http://www.cmrev(...)368.html

grzegi Partyzant

27.12.2006 21:11    #20932     Sufler - Porady do gry - Problem z Savem
Mam problem z savem! Nic się nie działo podczas zapisywania. Mimo to nie chce się wczytać. Wyskakuje komunikat "Nie można wczytać zapisanej gry" czy jakoś tak. Sprawdziłem, gra się ładuje w FM Scout co chyba eliminuje błąd sava, wkleiłem save do innego folderu, przeinstalowałem grę i nic! :( Proszę pomóżcie!

LUBER Partyzant

27.12.2006 19:03    #20933     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu
Ja mam teraz na transfery niecałe 300 ml Euro.Gram Barceloną aż się łezka w oku kręci jak pomyśle ze zaczynałem jako bezrobotny i przez wiele lat swojej kariery borykałem się z problemami finansowymi :]

MaTRoS Partyzant

Mam pytanie. Po co robić te wszystki dodatki graficzne: kitspacki, facepacki, backpacki, logopacki itp.
Skoro można je umieścić w jednym pliku, dzieki któremu można zaoszczędzić czas na szukaniu i pobieraniu wszystkich które już istnieją...
Z tego co wiem, to mało komu chce się ściągać te wszystkie dodatki i większość FM-istów woli sobie pobrać te, które im najbardziej są potrzebne, ale nie zlikwiduje to problemu gdzie jest np. pusty herb Chelsea Londyn lub nie ma zdjęć znanych gwiazd futbolu, a to naprawde razi w oczy i odpycha od gry.
Osobiście, gdybym umiał robić takie programy to bym zrobił i umieścił do ściągania.
Tak więc proszę was Kochana Redakcjo o zrobienie jakiegoś Mega Graphic Packa, który miał by w sobie wszystkie dodatki graficzne i wystarczyłoby pobraćtylko jeden plik i zainstalować.
Ułatwiło by to grę i zaoszczędziło cenny czas.
Z góry wielkie dzięki :)

sefko1 Przodownik pracy

27.12.2006 16:12    #20935     Sufler - Porady do gry - brak zawodnika
Oczywiście, że tak jest uczciwiej. Ale jeśli ktoś ma problem ze znajdowaniem graczy, szczególnie gdy atrybuty są "schowane". Zostaje tylko FM Scout :)

giersik Przodownik pracy

27.12.2006 15:02    #20936     Sufler - Porady do gry - Zagrajmy przez SIEĆ

jamajka Partyzant

27.12.2006 13:37    #20937     Sufler - Porady do gry - brak zawodnika
no właśnie to jest problemem bo szukam zawodnika który przeszedłby do niższej angielskiej ligi i by strzelał mi z wolnych jak mało kto

harry001 Partyzant

26.12.2006 23:43    #20938     Sufler - Porady do gry - Sprzedaż zawodników
ej mam problem... gram sobie west hamem w pierwszym sezonie wszystko git 5miejsce na koniec sezonu! kupilem paru dobrych zawodnikow i teraz po 30 kolejkach mam 17 miejsce i 21strzelonych goli? co sie dzieje? :(

jamajka Partyzant

26.12.2006 21:13    #20939     Sufler - Porady do gry - Kupno klubu
tak
ale wtedy gdy przestanie go ,,Kochać" lub gdy klub będzie miał problem z kasą

rado_czado16 Partyzant

mam problem. W moim zespole aktualnie fiorentina, gdy kupuje zagranicznych zawodnikow zarzad anuluje transfer, uzasadniajac przy tym ze jest umnie za duzo obcokrajowcow. Co zrobic w takiej sytuacjii? Czy jest na to jakis sposob? Swoje przemyslenia przysyłajcie na adres:

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.