Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rambac Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
28.12.2006 18:31    #20921     Sufler - Porady do gry - Problem z transferami
Gram 2 ligowym polskim klubem jestem juz w ekstraklasie zakfalifikowałem sie do pucharu uefa a nawet polscy zawodnicy nie chca do mnie przychodzic. Mam problemy ze sciagnieciem nawet najlepszych zawodników z 2 ligi nie wiem dlaczego. moze mi ktos to wytłumaczyć ?

ronnie10 Partyzant

28.12.2006 17:40    #20922     Sufler - Porady do gry - Zapis/odczyt sejwa
Mam bardzo poważny problem.
Otóż gdy chcę zapisać grę jako, lub wczytać jakiś sejw(nie ostatni), gra się zawiesza i ni c***a, nie chce iść dalej. Wie ktoś czym może to być spowodowane? Ostatnio kupiłem nowego kompa, ale nie sądze, żeby to było przez to.

PS. Skrina nie wrzucę, bo nawet jakbym go zrobił, to i tak się nie zapisze.

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 17:08    #20923     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Płace dla zespołu mam ok czyli powinienem zarabiac nawet na samych płacach a tu kasa w dół idzie mówicie ze zainasalowanie łatki zatrze mój problem? I prosze o odp o tych tourne. I o budżecie czy łatka da rade!!

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 15:39    #20924     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Ok. A więc wszyscy wszystko mi zamotaliscie powie mi ktos wrescie co zrobic z problemempowolnego spadania budżetu. Po drugie czy tourne zarabiam pieniądze. A po trzecie czy łatka 7.01 cos mi pomoze z tym problemem. I mam obawy do jej zainstalowania cyzy gra z latrka bedzie dobrze chodzic ??????????????????????? Odpowie ktoś na te moje pytania zwiazane z Football Manager 2007. Bo zaczynam grać w tą grę bardzo mi sie podoba ale wszyscy mi mącą co mam robić???????????/

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 14:06    #20925     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Ok! Manadzer 5 mówił że jak zainstalujuę łatke bedzie wszystko poprawnie działać i nie bedzie problemu z budżetem. Czy potwierzacie to co on mówi. I nie wiem czy instalować łatke 7.01 ponieważ widziałem żę jest wiele błędów z wyłączaniem sie fry zacinaniem itp.

scoolik18 Partyzant

No Kozzi, twoja teoria spiskowa jest kapitalna:)

Mam zainstalowaną łatkę, a gram Lyonem. Przed zainstalowaniem łatki sytuacja była taka sama...
O ile sobie przypominam to w poprzednich wersjach gry problem również występował. Na przykład w CM 03/04 nazwiska generowanych Polaków miały wybitnie portugalski wydźwięk (Joao Pedro, Sergio Oliveira itd)

sebcio1 Młody aktywista

28.12.2006 10:00    #20927     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Miałem podobny problem z Wisłą Krk, i zarabiałem tylko na sparingach:/. Zrób w przerwie zimowej lub letniej kilka turnieji zaproś Real, Manu,Milan itp itd . Z tego co napisałeś wydaje mi się że jeszcze nie skończyłeś sezonu?? także jescze dostaniesz kase za transmisje i za zajęte miejsce w lidze takze życze powodzenia ;) TYlko ŁÓDzki Widzew w naszych sercach on........

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

28.12.2006 07:23    #20928     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Czyli, prawie na pewno masz wersję 7.00. Tam był taki bug. Zainstaluj łatkę 7.01 i po problemie. Mam tylko nadzieję, że nie przekraczasz swojego budżetu na płace o kilkadziesiąt tysięcy.

PawelJ. Partyzant

28.12.2006 03:22    #20929     Sufler - Porady do gry - Problemy z kasą!!
Mam problem z kasą. Gram Wisłą Kraków S.S.A. Na początku budżet mojego klubu wynosił ok 12ml (11,77). Mam pierwszą pozycje w lidze. Pozatym wyszedłem z grupy P Uefa. Czyli dostawałem kolejno jakieś 2,5ml za przejście do kolejnej rundy. A kasa wynosi 8,74 mln a wiec pomalutku z meczu na mecz wciąż spada. Co robić aby nie spadała. Zdesperowany gracz :

piliszcze Partyzant

Dziś zdarzył mi się przykry przypadek. Grałem w 1 lidze fińskiej (czyli faktycznie drugiej). Mój klub miał osiągnąć utrzymanie w lidze. Po 17 kolejkach liderowania (wszystkich jest 26 – gra 14 drużyn) zostałem ni z tego ni z owego zwolniony. Nie muszę dodawać, że cały czas zarząd jak i fani byli zachwyceni, że gra zespołu przekracza najśmielsze oczekiwania. Po większości meczów dostawałem pochwały, a zarząd niemalże tarł udami. Miałem status „bezpieczny” przed zwolnieniem, więc to także nie wzbudzało podejrzeń. Grę mam oryginalną i zaktualizowaną.
Chciałbym się jednak dowiedzieć, czy któraś z poniższych rzeczy mogła być powodem:
1. Przez cały czas miałem status życzeń zarządu i fanów „drużyna ma utrzymać się w lidze”. Po 17 meczu (wygranym zresztą – jak większość) status się zmienił na „drużyna miała utrzymać się w lidze”. Czy jest możliwe nagłe zwolnienie z powodu wypełnienia przedsezonowych założeń – ale nic o tym w kontrakcie przedtem nie było.
2. Mój klub był dość biedny (wartość 1.1 mln zł., w kasie przed sezonem ok. 300 tys zł.) Zrobiłem kilka turniejów towarzyskich przed sezonem i zarobiłem ok. 5 mln, czyli jak na ligę fińską zrobiło się bogato. Budżet płacowy był mały (ok. 10 tys. zł. tygodniowo), więc go przekroczyłem o jakieś 20%. Cały czas był przekroczony zaraz po moim nadejściu. Zarząd nic nie brąchał, jedynie w momencie próby podpisania kontraktu z nowym piłkarzem ograniczał wydatki na płacę dla tego gracza (chyba że proponowałem mu status gracza kluczowego, wtedy nie przeszkadzał). Czy stale przekroczony budżet mógł być powodem zwolnienia? Ale muszę dodać, że zwiększone płace nie zagrażały finansom klubu, bo w statusie był „spokój” i ogólnie na koncie było kupę kasy.
3. Mój klub był półzawodowy. Większość graczy otrzymała kontrakty profesjonalne, ale nie sądzę, żeby to był problem.
4. Nie byłem specjalnie upierdliwy dla zarządu. Tylko wystosowałem 2 prośby (1 o zwiększenie płac, 1 o kontrakt), a i to już po zmianie statusu próśb na „zarząd jest gotów rozpatrzyć każdą twoją prośbę). Zapotrzebowałem też na początku klub filialny, co zostało przyjęte z aprobatą przez zarząd.
5. Zatrudniłem 6 trenerów, choć zarząd twierdził, że wystarczy 1, ale nic nie narzekał, tylko jak chciałem zatrudnić 7, to automatycznie anulował mu próbę podpisania kontraktu. Trzeba dodać, że płace trenerów były głodowe i nie zarażały w żadnym razie finansom klubu.

Jeśli ktoś ma doświadczenie z takimi przypadkami i pomysł, jak ich uniknąć, proszę o radę i informację, co mogło być powodem, bo nie chciałbym w nowej „kampanii” już zostać zwolniony pomimo osiągania sukcesów.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.