Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Behemot Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.01.2007 13:00    #20851     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
sefko1: dokładnie o to chodzi - o niby pertraktacje, które mają na celu tylko jedno: nie dopuścić do eskalacji problemu i zaproponowania przez jakiś klub za gracza tak atrakcyjnej kwoty, przy której prezes podejmie decyzję sam i nic sie już nie da zrobić. U mnie dodatkowo sytuację utrudnia fakt, że gracz o którym mowa już ma status kluczowego, jeden z najwyższych kontraktów, w dodatku obowiązujący jeszcze chyba 3 czy 4 lata, więc pole dalszego manewru jest niewielkie...
Nie ja zacząłem wątek, ale dziękuję za cenne rady :)

sefko1 Przodownik pracy

08.01.2007 12:52    #20852     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Nie o to mi chodziło. Musisz wyprzedzić ruch trenera. Samamemu zaproponować gracza to tego klubu, tylko za taka kwotę, za jaką prezes Ci się nie wtrąci. Wtedy masz pole manewru. Możesz nie akceptować, opóźniać, zwiąkszać kwotę do nierealnego poziomu. Chodzi o to , żeby zuskać na czasie. Po końcu okresu transferowego kluby przestaną się nim interosować. Oczywiście najlepiej podpisać nowy kontrakt, ale nie zawsze się udaję, zwłaszcza gdy o gracza ubiega się klub z wyższej klasy rozgrywkowej. Nasze pomysły to alternatywne rozwiązanie. Możesz zrobić tak. Polączyć oba pomysły. Najpierw zaoferować gracza za niską kwotę. Potem negocjować z nim kontrakt. Jesli się zgodzi na Twój - to po problemie, a jeśli nie to możesz zawsze opóźnić transfer, aż do jego anulowania.

NaVaR Partyzant

08.01.2007 09:00    #20853     Sufler - Porady do gry - Sprzedaz pilkaza przez prezesa
Witm
Gram liga polska i mam problem po 2-3 sezonach udalo mi sie wytrenowac i posprowadzaf fajnych graczy i nie chce ich sprzedawac kluby si pytaja o nic a ja daje odrzuc oferte ale w pewnym momencie jakis inny klub daje oferte wyzsza i moj kochany prezes kochajacy klub i chcacy sukcesow uznaje ze musi wziasc sprawy w swoje rece i sprzedaje mi zawodnika. Czy da sie jakos tego uniknac ? Czy mozna jakos sie nie zgodzic na ten transfer? bo szkoda oslabiac druzyne tym bardziej ze dlugo czasami kabinuje daje rozne oferty zeby kupic ogos a ten prezeson mi go bez niczego sprzedaje
Prosze o pomoc

Pawcio Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 06:24    #20854     Sufler - Porady do gry - zmaniejszyc save
http://www.cmrev(...)658.html

Tu masz temat o save cleanerze w ktoryms poscie pod koniec 1 strony masz link do save cleanera. Pozdro

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
07.01.2007 22:21    #20855     Sufler - Porady do gry - edytor czasu rzeczywistego
"1. Możesz dołączyć się w odpowiedzi do zadawanego pytania, jeżeli poszerzysz je o dodatkowe informacje bądź szczegóły. Posty typu "mam taki sam błąd/problem" nie wnoszą nic do dyskusji.
2. Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie pisz. Wyjątek stanowi punkt pierwszy."

Proszę nie łamać regulaminu.

khadro Partyzant

07.01.2007 20:29    #20856     Sufler - Porady do gry - towarzyskie
Kuba16.07.91 nie widze problemu z tym twoim przykladem....Polska a Wisla...po prostu jako trener Wisly otzrymalbyc news-a ze blaszczykowski zostal powolany na mecz towarzyski a to od ciebie by zalezalo czy go puscisz czy. nie jest duzo zawodnikow na jego miejsce

masz bardzo duzy wybor nie musi byc koniecznie polski team i polska reprez.

z tym zablokowanie przez SI to masz 100% racji.... zenada...ci kolesie...

szkoda.....moze kiedys wprowadza....takie springi....

Pzdr

ps. Menedzer5 nikt cie nie bedzie " bluzgac" ani jak to napisales" zgrugac"

111esede Młody aktywista

07.01.2007 20:21    #20857     Sufler - Porady do gry - Dodawanie ligi podczas gry
@matti91: problem polega na "uplywie czasu" i zmianach jakie w tym czasie zachodza w ligach... przeciez to byloby bez sensu gdbysmy po 2 sezonach grania chcieli dolaczyc nowa lige z jej "wygladem", skladami etc sprzed dwoch sezonow...

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

07.01.2007 13:02    #20858     Sufler - Porady do gry - England Super League
Siemka mam maly problem z tymi ligami najlpeszych ktore sobie ściągłem tam np.w 1 lidze grają najlepsze zespoły Europy np.Real ,Barca ,Manu Milan,w 2 lidze np.Juve, Palermo itd.I wkleiłem ten plik do db i wlaczam, nowa gre i nie moge znalezc tych tej ligi>Jak wiecie gdzie je wkleic i gdzie pozniej szukac potem w nowej grze to dajcie znak.Z gory dzieki za pomoc:)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
06.01.2007 21:00    #20859     Sufler - Porady do gry -

SyZtem Przodownik pracy

06.01.2007 18:54    #20860     Sufler - Porady do gry - Proglem na stronie glownej FM
Czyli problem z save'm, może spróbuj wczytac wcześniejszego save'a.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.