Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2007 16:15    #20841     Sufler - Porady do gry - pomoc asystenta przy transferach
Po pierwsze to asystent, chyba nigdy nie ma racji. On zawsze gada, że klub potrzebuje wzmocnień, a tak naprawdę klub może być już światową potęgą. Jedyne w czym często ma rację to morale zespołu, no i raport o rozmowach z zawodnikami. Z resztą panowie z SI powinni to poprawić, bo już od FM2005 jest to problem. Aha nie istnieje możliwość, że asystent podpowie ci jakie pozycje są do wymiany, jak już to przy obserwacji jakiś nowych piłkarzy których chcesz kupić, powie ci jaki są jego mocne strony, jak gra, mentalność, słabe strony itp. (to akurat jest dość dobrze zrobione).

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
10.01.2007 22:19    #20842     Sufler - Porady do gry - Ciagla doplacac
No właśnie nie wiem czemu tak jest. A masz łatki poinstalowane? Bo po inst. łatek nie zauważyłem tego problemu.

paki04 Partyzant

10.01.2007 14:50    #20843     Sufler - Porady do gry - Płace..
Witam gram Zagłębiem Lubin. Obecnie jestem w połowie 3 sezonu. W pierwszym byłem w środku tabeli (brak transferów, słaby zespół [skład]) w 2 sezonie było już lepiej vice mistrzostwo Polski. Moj pproblem jednak nie dotyczy suksesów lecz płac zawodników. Ustawiłem sobie wynagrodzenie miesięczne...i ku mojemu zdziwieniu zawodnicy którzy dostawali około 20 tys. zł miesięcznie teraz jak chcę przedłużyć kontrakt to żądają sum z kosmosu typu 160 tys... Niestety na to mnie nie stać a są to moi podstawowi zawodnicy..(Grzelak,Garguła,Radzewicz,Nowacki)
Pozdrawiam

meszynski_m Młody aktywista

09.01.2007 16:47    #20844     Sufler - Porady do gry - Wejść czy Zostać
Witam. Mam problem. Może dla nie których banalny ale no cóż. Gram II ligową Unią Janikowo. Nie wiem jakim cudem tak dobrze mi idzie. Więc sprawa wygląda tak. Jestem na I miejscu w tabeli i zostały 2 kolejki meczów do końca. Nie wiem czy zostać w II lidze czy wejść do pierwszej. Nie mam odpowiednego składa na pierwszą lige żeby tam grać. Więc myślę żeby zostać w II i zbudować zespół na następny rok czy też grać w pierwszej poźniej spowrotem spaść do drugiej.
P.S. Nie jestem oszustem, nie używam edytora, nic nie zmieniałem.

Pozdro dla wszystkich. :)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.01.2007 21:39    #20845     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Jeśli chodzi o ppr to non problema

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

08.01.2007 18:11    #20846     Sufler - Porady do gry - walkower
Jakim cudem druzyna mogla konczyc w pieciu skoro 7 dostalo czerwone kartki to czy oni zaczynali w 12, nie rozumiem cie matti albo masz druzyne w ktorej mozna wystawic 12 zawodnikow albo masz problemy umyslowe bo 11-7=4 idz wez jakies korki z matmy

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

08.01.2007 16:31    #20847     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
ja grałem tym klubem przez 5 sezonów i nie miałem takich problemów

08.01.2007 15:56    #20848     Sufler - Porady do gry - Finanse - Budzet placowy
karo.las, w takim razie nie ma co się dziwić, że spada ci kasa, jeżeli ty nawet nie chcesz ściągnąć łatki. Bez łatki kasa będzie ci spadać w każdym klubie. Ani update'y ani patche nie działają na starych sejwach, a więc tak jak przy twoim problemie- coś za coś!

08.01.2007 15:37    #20849     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
No to, to jest całe rozwiązanie twojego problemu. To jest BUG.

bartex55 Przodownik pracy

08.01.2007 15:29    #20850     Sufler - Porady do gry - talenty
Możesz dołączyć się w odpowiedzi do zadawanego pytania, jeżeli poszerzysz je o dodatkowe informacje bądź szczegóły. Posty typu "mam taki sam błąd/problem" nie wnoszą nic do dyskusji.

Zasad trzeba przestrzegać Mattii.

A ja myślę, że jeżeli zdecyduje się ktoś podać link ze screenem umiejętności piłkarza po kilku latach gry w komentarzu pod opisem zawodnika (niekoniecznie osoba opisująca) to nikomu się krzywda nie stanie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.