Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

eaters Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.01.2007 17:41    #20821     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
Mam problem: Otóż gram sobie moim ulubionym Napoli już 3 sezon. Przez cały czas żmudnie dobierałem sztab szkoleniowy i w końcu na początku 3 sezonu, udało mi się uzyskać po 5 gwiazdek na każdy dział treningu i lekkie obciążenie każdego trenera. Jakież było moje zdziwienie gdy pod koniec tegoż sezonu zorientowałem się że aż w trzech kategoriach treningu mam 4 gwiazdki (mimo ze wszędzie było 5). Trenerów nie zmieniałem, a wszyscy mają dalej lekkie obciążenie. Czy to jest stałą strata? Może to Bug? Też tak macie? Mam najnowszego patcha. Zrobiłem nawet eksperyment : Zatrudniłem nowych trenerów tak by znowu mieć wszędzie po 5 gwiazdek, potem poszedłem na urlop i mniej więcej po roku znowu zaczęły im zmniejszać się gwiazdki. O co chodzi? Help!!

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

postanowiłem że w edytorze stworze bliski mi klub GRANAT SKARŻYSKO KAMIENNA
jest to klub mi bliski ponieważ mam w skarżysku rodzinę :)
Utworzyłem już wszystko zgodnie z danymi :
prezesa
trenerów
stadion (25 tys. miejsc - jeden z największych stadionów na kielecczyźnie)
problem polega na tym że chciałbym sobie urozmaicić rozgrywkę i polskę zrobić krajem rozwijającym się (takim gdzie by przychodzili włosi anglicy )
nigdzie w edytorze nie mogę tej opcji znaleźć mógły mi ktoś pomóc najlepiej screenami , ale linkami do stronki imageshuck bo załączone do cmrev mi się nie pokazują
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Jeszcze raz napiszesz taki długi tytuł i dostaniesz bana. - dop. Speed

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
14.01.2007 03:20    #20823     Sufler - Porady do gry - pytanka
1. Odpowiedź już padła.
2. Odpowiedź już padła
3. Odpowiedź już padła, choć popracujemy nad tym.
4. Nie mają :) . Sami z nich korzystamy i przed wydaniem testujemy :) .
5. Na początek mocnym. Zapoznasz się z grą i jej możliwościami :) .
6. Tak :) .
7. To zależy od punktu widzenia. Jeśli chodzi o ogranie zawodników i ich szkolenie to tak.
8. Patch - jest to poprawka lub uaktualnienie do programu bądź gry (rzadziej danych), przeznaczona do usunięcia pewnych problemów, błędów, rozszerzenia funkcjonalności programu albo zwiększenia wydajności (ang. performance) wcześniejszej wersji programu.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2007 22:57    #20824     Sufler - Porady do gry - javier mascherano
Zafascynowany opowiadaniem B! (szacunek) postanowiłem zagrać klubem Catania iproblem tkwi w tym że B! po jakimś czasie kupił sobie javiera mascherano do ascoli u mnie w grze Javiera kupił real madryt. Czy jeśli np. zdobęde 2- 3 miejsce w lidze i zaistnieje w europie to czy on wogóle będzie chciał patrzeć na ofertę z mojego klubu ?

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

13.01.2007 20:57    #20825     Sufler - Porady do gry - Patch
TZ: W wyszukiwarce tematów na cmrev jak wpiszesz "Problemy z kasą!!" to znajdziesz tam mój numer gg. Dobrze by było gdybyś się przedstawił. ;-)

Smolar Partyzant

13.01.2007 15:50    #20826     Sufler - Porady do gry - beznadziejna gra
gram obecnie 3 sezon w 1 sezonie z ta sama taktyka nie mialem problemow wszystko szlo z powodzeniem nawet zdobylem lige mistrzow :/

hoody Przodownik pracy

13.01.2007 13:12    #20827     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Pewnie popsuł sie save! Zacznij grę od nowa bo raczej nic na to juz nie poradzisz! A jeśli problem będzie sie powtarzał także na innych save'ach to zainstaluj FM-a od nowa! Pozdro

konsul Partyzant

13.01.2007 01:50    #20828     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Jakiś czas temu zainstalowałem do gry patcha 6.0.1 a następnie patcha 6.0.3.Wszystko było ok. ( grałem i zapisywałem stany gry) Mój ostatni zapis to 9 grudzień 2006. Wczytuję go i gram.Gdy następuje przełom roku 2006/2007 pojawia się informacja o poważnym błędzie aplikacji i gra się zamyka . W katalogu głównym gry pojawia się plik ( dmp) wskazujący na błąd z patchem 6.0.3.Instaluję na nowo grę oraz patcha 6.0.3 ( 6.0.1 nie idzie instalować) oraz wczytuję zapisanom grę lecz problem nadal istnieje .Bardzo proszę o odpowiedz co robić aby nie zaczynać gry od początku.

Grzechoo Hajer Przodowy

12.01.2007 19:54    #20829     Sufler - Porady do gry - Spolszczenie edytora!!!

Grzechoo Hajer Przodowy

12.01.2007 18:24    #20830     Sufler - Porady do gry - Update

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution