Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Menedzer5 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.01.2007 16:59    #20811     Sufler - Porady do gry - Poszukuje zangielszczenia?
Poszukaj tematu "problemy z kasą!!" tam jest moje gg.

michałka Żołnierz frontu ideologicznego

19.01.2007 16:30    #20812     Sufler - Porady do gry - Czeska grafika
mam taki problem otóż mimo tego że dobrze wkleiłem facepacki loga itd. w grze działały mi tylko facpacki polaków
dla żartów postanowiłem że zmieniłem język na czeski I tam działa wszystko git
problem polega na tym że mimo że w czechach byłem 2 lata temu na wakacjach języka aż tak super nie umiem a wolę grać po polsku
CO mam zrobić
Help

snail7 Partyzant

19.01.2007 16:00    #20813     Sufler - Porady do gry - Spadające staty trenerów?
Hmm.. próbując zrozumieć wasz tok myślenia sądzicie że trener nie może mieć wraz z wiekiem słabszych statsów, a jedynie mogą się zatrzymać lub rosnąć.
Błąd! in real world stary trener jak każdy człowiek może zdziadzieć i się rozleniwić krótko mówiąc. Poza tym sport w tym piłka nożna jak każda dyscyplina ewoluuje rozwija się, jeśli trener nie jest dość pracowiny niedokształca się we własnym zakresie zostaje wtyle za światowymi standartami a więc nie traci swej wiedzy a jedynie ta wiedza się przeżywa staje się nieaktualna np. :)

Natomiast na pytanie jak podeszli do tego problemu twórcy gry nie jestem w stanie odpowiedzieć i nie wiem czy to jest bug. u mnie nie zauwazylem spadku statsow trenera

mckoval Partyzant

19.01.2007 14:43    #20814     Sufler - Porady do gry - Problem z "wolnym transferem"
mam taki o to problem: kolega Srna konczy wypełniać kontrakt za 6 miesięcy niecałe. Chciałbym go wziąć na wolnym transferze, ale nie mam tam zakładki "proponuj kontrakt" :(

jaka może być tego przyczyna?
warto zaznaczyć, że inne kluby mu w tym czasie składaja ofertę...

lajkon Partyzant

18.01.2007 19:51    #20815     Sufler - Porady do gry - sacha czy oleksandr
Nie widze problemu... zawsze można dać pseudonim:)

Muminas Młody aktywista

18.01.2007 17:27    #20816     Sufler - Porady do gry - Aklimatyzacja
Wszystko zależy od danego piłkarza, aklimatyzacja może trwać miesiąc, dwa miesiące, a nawet rok. Główną przyczyną problemow z aklimatyzacją jest nieznajomość języka z klubu, do którego przeszedł zawodnik, jedyną metodą jaką stosuje na brak aklimatyzacji jest czekanie aż zawodnik opanuje chociaż w niewielkim stopniu nowy język :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
18.01.2007 16:22    #20817     Sufler - Porady do gry - link do pliku

Mattii Przodownik pracy

18.01.2007 14:37    #20818     Sufler - Porady do gry - Organizacja MŚ i ME
Tu masz podobny temat http://cmrev(...)595.html

Buddy Partyzant

17.01.2007 23:16    #20819     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
A skad moge pobrac taki program i na jakiej zasadzie on dziala ? Jako ciekawostke dotyczaca mojego problemu chcialem dodac ze save ktory prawdopodbnie mi padl (oby nie :)) jest wiekszy od tego na ktorym gralem Barcelona, a Barcelona gralem 5 sezonow podczas gdy Juve tylko 1,5 ...

Buddy Partyzant

17.01.2007 21:51    #20820     Sufler - Porady do gry - Problem z savem ! HELP !!!
Witam, mam problem. Gralem drugi sezon Juventusem, 'zasejwowałem' i wyszedlem z gry i przy probie ponownego urochomienia tego save'u (laduje sie w 1/3) wychodzi mi do Windowsa i pojawia sie komunikat "LOAD GAME Save game could not be loaded". O co chodzi przeciez zwyczajnie zrobilem Quit Game i save i nie moge ponownie uruchomic tego save'u. Czy mozna cos z tym zrobic czy bezpowrotnie padł mi ten save ??? Blagam jezeli jest choc cien nadzieji to prosze o pomoc, bo mialem zmontowana bardzo fajna ekipe i swietnie mi sie gralo :)
Dodam jeszcze ze przedtem gralem 5 sezonow Barcelona i nic takiego sie nie dzialo ...

PLEASE HELP !!!!!!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution