Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.01.2007 18:40    #20781     Sufler - Porady do gry - Dialog SITV
Zreinstaluj FMa-to na prawde najlepsze wyjście. Wiem, bo sam miałem podobne problemy :)

JUVENTUSIkFM Żołnierz frontu ideologicznego

24.01.2007 17:01    #20782     Sufler - Porady do gry - Dialog SITV
Siemka mam problem weszlem ostatnio do folderu z gra i dalej graphics/boxes i te wszystkie pliki co tam sa to ja przez przypadek do tych wwszystkich folderow wkleilem zle pliki i teraz jak patrze na atrybuty pilkarzy to musze przeciagac myszka by dojsc do konca.Skad moge wzaic oryginalne pliki z folderu boxes??I czy mozna to jakos inaczej zrobic??Z gory dzieki za pomoc

bruks Partyzant

24.01.2007 14:57    #20783     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
No dobra, wytlumacze ci od poczatku, post zaczal sie od problemu z save'em, ktory sie wieszal, Gelu zaproponowal Save Cleanera, ale nim go uzylem wspomnialem o zmianach jakie nastapily w karierach niektorych pilkarzy (patrz screeny), same screeny zostaly zrobione przed uzyciem SC, nie zmienia to jednak faktu ze ten sam blad wystepuje w karierach przed i po uzyciu SC, jest nawet smieszniejszy bo po kazdym Load'owaniu gry kariery sie zmieniaja (tylko w jednym sezonie) :) no to chyba tyle, same screeny mialy byc tylko ciekawostka, a bledy w statach zdecydowanie nie odbieraja mi przyjemnosci z grania.

rapechuck Trybun Ludowy

Grupa: Moderator
24.01.2007 14:20    #20784     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
Gee...

Nie odpowiadałem do Twojego pierwszego posta tylko do tych następnych. I czytając o tym, że został polecony Ci SC i że to pomogło wywnioskowałem, że jednak użyłeś SC...

No to jeszcze raz - użełeś czy nie Save Cleanera na tym save'ie?
Jeśli użyłeś - to to, że nieprawidłowo pokazuje Ci kariery piłkarzy jest winą Save Cleanera :] (nie widziałem Twoich skrinów - wnioskuje po tym, że po użyciu tego programu we wcześniejszej wersji FMa miałem podobne problemy ze statystykami piłkarzy. Jeśli takie coś nie przeszkadza Ci w rozgrywce to - miłej zabawy)

Nemrod Partyzant

24.01.2007 11:19    #20785     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
Liverpoolem mój brat zagrał 4 sezony>Problemem Liverpoolu są przeciętni napastnicy brak jest w The Reds takiego snajpera jak np. Henry, Rooney, czy Drogba. Pierwszy zakup do liverpoolu do napadzior-polecam Klose super się sprawdzi!!!!w pomocy braciak wystawiał gerarda(PP), PŚ luis garcia, DP Xabi alonso- PL-mariano gonzalez(jakos tak chyba), OL Risse, caraher, finnan (czasem Agger) i na prawej jakiś collen chyba, ale kupił collociniego-zajebiście cykał jako OS no i Reina!! Pomoc w The Reds nie wymaga wzmocnień ale w obronie i napadzie potrzebna jest świeża krew!!!.....

Okrutnik Partyzant

24.01.2007 10:52    #20786     Sufler - Porady do gry - Problem z cesem..........
możesz też zwrócić się do zarządu o zwiększenie funduszy na pensje zawodników, jeżli zarobiłeś dużo na transferach nie powinno być z ty problemu.

krycha08 Partyzant

24.01.2007 10:41    #20787     Sufler - Porady do gry - Problem ze strzelaniem...
mam podobny problem gram 1 sezon liverpool'em i również moi piłkrze mają wiele sytuacji i wykorzystują 1 na 7 jaki moge wystawić najlepszy skład kogo i gdzie POMOCY!!

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
23.01.2007 17:25    #20788     Sufler - Porady do gry - PYTANKO

jordan23 Partyzant

23.01.2007 16:42    #20789     Sufler - Porady do gry - Problem z cesem..........
Witam!!!! ;p
Gram arsenalem pierwszy sezon... Mam problem z cescem fabregasem... otoz gra on w pierwszym skladzie zbiera dobre recenzje za swoja gre... problem pojawia sie po pewnym czasie gdy młody hiszpan chce nowy kontrakt i podwyzki zarobkow do 150tys euro.
Problem tkwi w tym ze gdy chce mu zaproponowac nowy kotrakty zarobki maksymalne jakie moge mu zapewnic to zaledwie 80tys euro, mimo iz moj budzet placowy jest wiekszy o 200tys od obecnych zarobkow moich graczy. Co mam zrobic??? help...

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

23.01.2007 15:57    #20790     Sufler - Porady do gry - problem z gra/save'em
to musi byc bug/niedopracowanie ze strony SI. nie ma innej mozliwosci, bo nigdy w zyciu nie slyszalem o transferach tych pilkarzy, a w TV na pewno byloby o tym glosno. problem rozwiazany.

P.S. bruks- dziala Ci save?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.