Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hoody Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@Rem-8: Możesz dołączyć się w odpowiedzi do zadawanego pytania, jeżeli poszerzysz je o dodatkowe informacje bądź szczegóły. Posty typu "mam taki sam błąd/problem" nie wnoszą nic do dyskusji.
Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie pisz. Wyjątek stanowi punkt pierwszy.
Staraj się odpowiadać konkretnie i w miarę szczegółowo, by osoba której pomagasz nie miała wątpliwości.
Przestrzegaj jednolitości tematu - jeżeli twój post nie jest związany z wątkiem, porusza inny problem, umieść go w istniejącym już temacie lub załóż nowy.

Sami to stworzyliście... Ale może was obowiązują inne prawa :) Pozdro :)

KODI91 Partyzant

gram w FM 2007 OXFORDEM ktorym awansowalem juz z Conference do Premiership...mam rok 2017 i jest nastepujacy problem...w poprzednim sezonie 2016/2017 skonczylem sezon na 15miejscu...a w lipcu patrze ze gram w 1rnd kwalifikacyjnej pucharu UEFA...o co chodzi ?? jak mozna grac w UEFA skoro skonczylem prawie jako spadkowicz ;];] fakt moze sie powienienem cieszyc ale jednak wole grac normalnie z normalnymi zasadami...czy to jakis BUG ??

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

26.01.2007 23:58    #20763     Sufler - Porady do gry - problem przy starcie
Ja nie mam takiego problemu mimo że załadowałem bardzo wiele dodatków graficznych, może to jest kolejny błąd gry, niestety te błędy są coraz bardziej denerwujące graczy.

wrobel86zzyzx Młody aktywista

26.01.2007 23:18    #20764     Sufler - Porady do gry - Dziwny wynilk
jesli masz oryginala to po prostu zainstaluj sobie latke 7.0.1 fix i problem bedziesz mial z glowy bo ta najnowsza latka to naprawia. ja takich bledow nie mam ( mam oryginala i zainstalowalem najpierw latke 701 a pozniej ta nowsza 701 fix) pozdrawiam

hoody Przodownik pracy

Akurat cmrev nie może sie pochwalić bogatym wyborem graficznych dodatków do fm-a! Ale można bez problemu je znaleźć na sourtitoutsi lub forumcm! Pozdro

pavlov99 Żołnierz frontu ideologicznego

26.01.2007 18:34    #20766     Sufler - Porady do gry - problem przy starcie
Też miałem ten sam problem, ale po zainstalowaniu patcha 7.0.1 Fix problem znikł.

nietykalnx Partyzant

26.01.2007 16:51    #20767     Sufler - Porady do gry - problem przy starcie
Witam
Mam problem gdyż jak uruchamiam FM 07 to na początku te napisy przelatują znaczy się te reklamy a później na ostatniej reklamie wiesza się lub robi się czary ekran i ta piłka w prawym dolnym rogu przestaje się ruszać.
W czy, jest problem bo sterowniki ma dobre i po formacie teraz nie chce chodzić a wcześniej chodził =(

Mehehe Młody aktywista

26.01.2007 13:12    #20768     Sufler - Porady do gry - Coś mi nie idzie.
Taktyka uwierz mi odpowiada rowniez za wykanczanie akcji przez twoich zawodnikow sam to sprawdzilem grajac Aston Villa 1 taktyka byla taka jak twoja a juz inna bardzo skuteczna , jezeli nie chcesz miec problemu ze skutecznoscia to zagraj w ostatniej lidze angielskiej tam tak dobrych bramkarzy nie ma przynajmniej ja sie nie spotkalem :)

Wujek Przecinak Legenda Służb Wywiadowczych

Grupa: Ekspert
26.01.2007 11:06    #20769     Sufler - Porady do gry - Save/load
Kolego kozzi problemów nie ma żadnych. Tobie z kolei radzę nabrać odrobiny dystansu i popracować nad poczuciem humoru.
TZ roziwązanie jest jak najbardziej pokojowe :D .
Wasze porady są zaiste niesamowite. Technicznie nie da się tego rozwiązać. Rzeczywiscie jedynym rozwiązaniem może być natychmiastowe save'owanie tuż po meczu. Inaczej się nie da.
Proponujecie różne formy rozmów z bratem. No i co? No i nic. Chłopaki sami muszą rozwiazać problem miedzy sobą. gadanie o jakiś Fergusonach nic nie da.
Pedro powiedz bratu, że nie masz ochoty na takie pier..., bo cię to wkurza. Nie interesuje cię taka gra i koniec. Jeżeli brat chce się bawić w S&L to niech rozpocznie sobie nową grę.

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

26.01.2007 10:28    #20770     Sufler - Porady do gry - Save/load
chyba Wujek Przecinak ma problemy z psychiką radziłbym odwiedzic terapeute, a co do pytania to uswiadom mu ze taka gra nie ma sensu np. powiedz mu czy jak ManU przegra to czy Ferguson prosi o powtorzenie meczu

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.