Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Ziomel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.01.2007 14:47    #20751     Sufler - Porady do gry - odejście piłkarzy z klubu
Jeśli twój problem polega na tym,że nie chcesz ich sprzedać za żadna cene to wejdz w ich profile/status i ustaw że odrzucasz wszystkie oferty i wtedy problem zniknie chybaże że sami już bedą chcili odejśc :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
29.01.2007 14:25    #20752     Sufler - Porady do gry - kluby
Toleda, oferty gry przez Internet składa się tutaj:

http://cmrev(...)/11.html

Behemot Młody aktywista

29.01.2007 14:17    #20753     Sufler - Porady do gry - odejście piłkarzy z klubu
A na czym konkretnie polega problem - w tym, że nie chcesz puścić graczy do innego klubu? Jeżeli tak - odpowiadaj na zapytania, że gracz jest niezastąpiony i nigdzie go nie sprzedasz. Może się odczepią. Jeżeli nie - pozostanie już opisywany na tym forum myk z zaproponowaniem tych graczy innym klubom, a następnie - przeciąganie finalizacji transferu aż do końca okienka...

SyZtem Przodownik pracy

28.01.2007 19:18    #20754     Sufler - Porady do gry - Emerytura
[quote]1.Możesz dołączyć się w odpowiedzi do zadawanego pytania, jeżeli poszerzysz je o dodatkowe informacje bądź szczegóły. Posty typu "mam taki sam błąd/problem" nie wnoszą nic do dyskusji.
2.Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie - nie pisz. Wyjątek stanowi punkt pierwszy. [/quote]

Grzechoo Hajer Przodowy

1. Dobieraj taktykę do zawodników, nie odwrotnie. Jeżeli masz problemy, skorzystaj z poradnika lub instrukcji dołączonej do każdego egzemplarza oryginalnej gry.

2. W Suflerowym FAQ są opisane warunki, jakie musi spełniać zawodnik, aby otrzymać pozwolenie na pracę.

3. http://cmrev.com/talenty/fm2007.html

4. Skorzystaj z wyszukiwarki.

Nile Partyzant

Jakie polecace ustawienie dla drużyny Southampton - gram jeszcze w championship i jestm na 5 pozycji a do końca pozostało 6 meczy (mam 1 punkt przwagi nad 6 drużyną - 6 drużyn awansuje oczywiście w tym i przez baraże)

Miałem takze problem z kupieniem zawodników z poza uni europejskiej mimo że prubowałem po 7 razy kupować zawodników żaden z poza uni nie mógł przyjść bo pozwolenia na prace nie dostawał. Musiałem wieć w edytorze FM M dodać im 2 obywatelstwo i teraz nistety rossini np. gra w reprezentacji portugali :(

Może znacie jakiegoś dobre obrońce środkowego do 1mln takiego co mógłby w premiership po awansie w pierwszym składzie grać. Wiem ze jest dział talenty sam wyslałem już 2, ale nie zawsze wszystkim chce się opisywac piłkarzy i dużo talentów nie jest znana.

I ostatnie pytanie jaka jest liga euopejska w której w ciągu sezonu gra się najmniej meczy (zawsze nie chce mi sie grac tyle spotkań w sezonie przykład championship 46 meczy - tragedia) Oczywiscie są ligi takie jak szwajcarie gdzie jest po 8 zespołów ale one grają ze sobą po 4 razy więc w ogólnym rorachunku wychodzi tak samo dużo meczy do rozegrania. Pozdrtawiam

Seju Wybitny Literat

28.01.2007 15:25    #20757     Sufler - Porady do gry - Pytanie :DDDD

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

28.01.2007 13:41    #20758     Sufler - Porady do gry - Emerytura
http://cmrev(...)561.html - było już ze sto takich tematów, to jeden z nich; wpisz w wyszukiwarce "emerytura" i pojawi ci sie takich mnóstwo

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

mam dokładnie ten sam problem co fifi, pobieram łatkę z Waszej strony i nie chce mi chodzić!

khadro Partyzant

kazdy cos pisz i pomaga... ale oczywiscie [Członek rządu] zawsze ma jakis problem i jakies ironiczne komentarze
myslelem ze TO jest takie miejsce zeby pisac o wszystkim

hoody 100% poparcia dla ciebie....
...i chyba naparwde jedni maja inne prawa..
..wiem ze taki komentarz moga mnie teraz wywalic...
trudno.....ale chyba musi sie cos z tym zmienic bo ostanio bardzo czesto tak jest

PZDR:))

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution