Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mkanius Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.02.2007 20:36    #20621     Sufler - Porady do gry - internet problem
mam problem. chcę zagrac z kolego przez neta(mamy takie same wersje i orginała)i jak chce sie dołączyc to wyskakuje błąd i odwrotnie (ze niewolno połączyć z serwerem)ja tam mam dwa ip jest ten pierwszy/ i tu drugi pisze o co tu chodzi pomóżcie

mkanius Przodownik pracy

"a niestety nie kazdy mieszka w takiej miejscowosci, gdzie jest media markt czy empik" no to mu wyjaśniłem że ja wcale niemieszkam kolo media markt, a problemu niemam

bartex55 Przodownik pracy

18.02.2007 18:04    #20623     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych - cos innego
Ja nie mam żadnych problemów ze ściągnięciem tego pliku. Klikam na "Free", a później wybieram mirror, wpisuje te literki, cyferki i klikam na "Download from...".

Adamoo007 Żołnierz frontu ideologicznego

Czytam sobie i nie rozumiem problemu,że ktoś mieszka 50km od Empiku.Od czego jest ich strona internetowa? Ja właśnie w taki sposób nabyłem Fm...fakt gorzej z MM bo oni nie prowadzą sprzedaży internetowej...ale popatrz jeszcze w innych sklepach wysyłkowych!

tomciu123 Partyzant

18.02.2007 14:40    #20625     Sufler - Porady do gry - Ogromna baza danych - cos innego
Wiem, że już był taki temat, ale mam trochę inny problem. Otóż chcę sobie ściągnąć ogromną bazę danych. A co dobrego kompa mam więc nie widzę problemu. Niestety nie mogę tak łatwo. Otóż:

http://www.fmedo(...)anel.rar - to mi nie działa

a:
http://rs7.r(...)anel.rar - nie pojawiają mi się te sekundy, bo biorę free i powinny być sekundy, a ich nie ma. Proszę o pomoc.

Gelu Żołnierz frontu ideologicznego

Były juz takie tematy, lae napisze Ci wszystko co powinienes zrobic:
A)jezeli chcesz, zeby zawodnik zgodzil sie na obustronne rozwiązanie kontraktu
1.ustal jako niepotrzebnydla klubu i ustal cene transferowa 0, proponuj innym klubom za 0
2.trzymaj go w I-szym składzie i nie dawaj mu jakichkolwiek okazji do gry- BARDZO WAŻNE
3.jezeli bardzo zalezy Ci na tym, aby odszedl z klubu, to mozesz go karac bez powodu (nie rob tego, jezeli są zawodnicy ktorzy go lubią, bo wtedy popsujesz atmosfere w atmosferze)
4.mozesz mu tez proponowac stanowisko w skladzie szkoleniowym, to go moze dodatkowo zdenerwowac
5.po tym wszystkim odczekaj jakis miesiąc (ciągle go nękaj) i wtedy zapytaj go jeszcze raz o obustronne rozwiązanie kontraktu- jesli się zgodzi problem z głowy(bo wtedy i rekompensata jaką bedzie chciał zawodnik będzie niższa), jesli nie powtarzaj te czynnosci i ciągle go pytaj czy nie hcciałby rozwiązac kontraktu
P.S.jezeli chcesz, aby rekompensata byla jeszcze nizsza, to poprotu nie pytaj go tak często i po jakichś 2-3 mies. zapytaj go o roziwązanie kontraktu :D
B)jezeli chcesz, zeby zawodnika kupił inny klub (malo prawdobodobne, zeby ktos chciał kupic takiego staruszka z taką pensją)
1.wystaw go na liste transferową, ustal jako niepotrzebnego klubowi, ustal cene transferowa 0
2. niech gra w pierwszym zespole- jezeli zagra kilka przyzowitych wystepow zaproponuj go innym klubom- cala filozofia :P

eaters Młody aktywista

Mam podobny problem. Mimo iz gram w serie od CM03/04 i znam sposoby na sprzedaz niechcianych grajkow to mam wrazenie ze w fm 07.01 jest dosc utrudnione. np. 1) C.Bucchi 2 razy z rzedu najleprzy wloski pilkarz Serie A, dwa rzy z rzedu drugie miejsce w liczbie strzelonych goli. Cena 0. nikt sie po niego nie zglosil. proponowalem klubom, darmowego pilkarza, bylem nawet sklonny go wyporzyczyc i pokrywac jego pensje... zadnych chetnych. 2) E. Calaio wyporzyczylem go do Belgi, tam zostal krolem strzelcow. Cena 0. znowu zadnych chetnych. Mam jeszcze kilku pilkarzy ktorzy jako tako sobie radza w Serie A (srednia ocen >7) a nikt ich niechce nawet za darmo. moim zdaniem to troche nie realne.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

18.02.2007 12:26    #20628     Sufler - Porady do gry - Podmiana

meszynski_m Młody aktywista

18.02.2007 12:17    #20629     Sufler - Porady do gry - Podmiana
Mam jeszcze jeden problem. Jak chce zainstalowac od nowa FMa to w instalacji pokazuje sie okienko:
Errors occurred during the installation.
-null

To wyglada tak jakby nie bylo co zainstalowac.

obserwator Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zrób tak:
Ja mialem podobny problem z Etteringhtonem, a wiec:
1. Ustal status na niepotrzebny, do wypozyczenia i kwote odstepna wynoszaca 0.
2. Poroponuj klubom za 0, a takze wypozyczenie z 100% płacą transferową (moze ktos sie zglosic)
3. Jezeli wyzej wymieniony punkt nie pomoze, to bierz przez miesiac -> Ukarz gracza bez powodu -> wstrzymaj pensje na 2 tyg.
4. Potem zawodnik oświadczy, że zmuszasz go do odejścia z klubu i sam zechce odejść.
5. Bierzesz wtedy na zwolnienie z klubu -> obustronne rozwiazanie kontraktu, a on stwierdzi ze znajdzie sobie klub bez problemu i nie bedzie oczekiwal rekompenaty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution