Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

barcelonis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.02.2007 23:49    #20571     Sufler - Porady do gry - Statsy
Gram pierwszy sezon Barcą na patchu 7.0.2 i na początku gry strasznie maleją wszystkim zawodnikom statsy... Jak grałem na 7.0.1 wszystkim rosły. O co biega? Czy Wy też macie taki problem? Z góry THX za odpowiedź :)

Marcjan Partyzant

Myslałem, że poprostu został za późno sporowadzony lub coś w tym stylu.
A skoro nie będzie problemów z OE to mam pytanie czy będzie mógł grać w pucharze UEFA na wiosnę? (o ile zajdę tak daleko)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poczekaj po meczu P.UEFA. Kiełb pewnie był zgłoszony do europejskich pucharów przez Koronę Kielce i nie może grać u Ciebie. W OE nie będzie problemu.

martin Przodownik pracy

23.02.2007 18:30    #20574     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie
ja wymieniałem od najniższej więc niewiem w czym problem

Marcjan Partyzant

Właśnie kupiłem do swojej Pogoni Kielba z Korony Kielce i mam taki problem, że nie mogę go zgłosić do zwojej drużyny!! Odrazu ma przekreślone "nie" przy swoim nazwisku.

Kupiłem również Anton'a Petrov'a ze swojego klubu filialnego (zapowiada się na niezłego zawodnika) i Arbolede z Lubina- tych dwóch zawodników bez problemu mogę zgłosić.

Dodam jeszcze, że transferu dokonano 27.08, a Arboleda podpisał jezcze później kontrakt, bo 29.08

Da się jakoś temu zaradzić?

jigga Partyzant

23.02.2007 16:47    #20576     Sufler - Porady do gry - Doświadczenie
ale przy przechodzeniu do innego klubu, lub gdy zaczynasz jako bezrobotny, wazne jest tez z jakiego kraju pochodzisz, np. zrobisz menago Polaka z krajowa reputacja (zawodowiec czy cos takiego) to nie beda cie chcieli w angielskiej nawet 1 L (czyt 3) a jak sobie tam dodasz np drugie obywatelstwo francuz i tez "zawodowiec/rep krajowa" to cie beda chcieli, mialem raz ztym problem i wyjechalem do 2 ligi koreanskiej do b. bogatego klubu ale tam nuudy

leftman Partyzant

23.02.2007 15:05    #20577     Sufler - Porady do gry - Pomocy
Mam problem odnosnie gry.Mianowicie gdy zaczynam nową grę wczytuje mi baze danych i kiedy mam juz przechodzic do tworzenia managera gra sie zwiesza i juz się nie odwiesza.Czy ktos zna sposób aby mi pomóc?

Jeszcze z innej beczki:Gdyby ktos miał działający link do spolszczenia FM05 byłbym bardzo wdzięczny ewentualnie wysłał mi przez gg.Odrazu mówie że spolszczenie ze strony www.maciek.kom.pl u mnie nie działa.

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Nie znasz dnia ani godziny, jak dostaniesz bana za szerzenie piractwa - dop. Grzechoo

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

23.02.2007 13:09    #20578     Sufler - Porady do gry - brak raportu scoutów
Żaden problem, przecież wystarczy złożyć zawodnikowi oferte i już wiesz czy chce przyjść czy nie (trzeba szukać prostych rozwiązań:))

Cannigia10 Młody aktywista

23.02.2007 12:16    #20579     Sufler - Porady do gry - skiny
http://www.cmrev(...)37.html- ten sam temat o tej samej skórce :)

TZ Krzewiciel myśli rewolucyjnej

22.02.2007 21:03    #20580     Sufler - Porady do gry - Trening i.. coś jeszcze
Grzechoo, problem tkwi w tym, że kiedy wpisze coś w wyszukiwarce wyskakuje mi błąd 404 :(

Hm, no to raczej coś u ciebie jest nie tak... u mnie wyszukiwarka działa bez problemu. W każdym bądź razie: http://www.sortitoutsi.net/ - dop. Grzechoo

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution