Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kozzi Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.03.2007 18:09    #20431     Sufler - Porady do gry - reset kompa
Może coś jest z grą sprubój ja przeinstalować. Problemem może być też zbyt mało pamięci wirtualnej.

krolik_vv Młody aktywista

15.03.2007 17:50    #20432     Sufler - Porady do gry - Kontuzje a Edytor
Podobno patch 7.0.1 ten problem naprawia, ale w 7.0.2 ten problem znów sie pojawia

kurak69 Przodownik pracy

15.03.2007 17:50    #20433     Sufler - Porady do gry - reset kompa
W czasie kiedy mam wlaczonego FM-a kiedy program mocno mysli (np. w czasie saveowania, wgrywania raporu meczowego itp.) zdarza mi sie ze komputer sie sam resetuje. Tak jakbym ja nacisnal reset na kompie podczas meczu. W czasie uzytkowania innych programow takie problemy mi nie wystepuja. Tylko kiedy gram w FM-a. zastanawiam sie z jakiej jest to przyczyny... Ma ktos moze podobne problemy?

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

15.03.2007 15:56    #20434     Sufler - Porady do gry - Facepack z regensow

fudi Przodownik pracy

15.03.2007 11:03    #20435     Sufler - Porady do gry - KM&FM`S Company
hej.
przegladajac lige belgijska stwierdzilem ze gdybym podmienil polska lige wlasnie z belgijską to byłoby troche nie realistyczne. Zasady awansu i spadku nieco rozne niz polskie i tylko dwie grupy w 3 lidze. Widząc ze ludzie domagają sie swoich ulubionych zespolow postanowilem przejrzec ligi europejskie najbardziej podobne do polskiej. i jest norweska liga ! zasady spadku i awansu prawie te same i sa 4 grupy 3 ligi. Tylko jedyny problem to system rozgrywania meczy wiosna - jesien :/ Decydujcie czy zamieniac z bejgijską czy dalej szukac czy podoba wam sie norweska-najbardziej podobna do PL. Piszcie szybko zanim pojade do tgo szpitala ;) pozdrawiam

Karpin Krzewiciel myśli rewolucyjnej

14.03.2007 20:44    #20436     Sufler - Porady do gry - Przechwałki, rekordy itp.
a jakie sukcesy Plymouth?? Ja do silnych klubów nigdy nie przechodzę, bo po co, wtedy wiadomo, ze nawet jak ktoś się nie zna i tak bez problemu wygra co sie da. Bez zmienia taksy (defaultową) ani treningu.

pedro_1987 Weteran Wojny Ojczyźnianej

14.03.2007 20:20    #20437     Sufler - Porady do gry - Nie moge zapisac gry POMOCY!!!
Ja miałem taki problem,ale przyczyną było zbyt mało miejsca na dysku. Spróbuj jeszcze zapisać tą grę w innym miejscu po prostu, może innego dnia zapisz. Albo wczytaj inny sejw i zapisz po tej dacie po której sie nie chce zapisać:)

chaos__84 Partyzant

14.03.2007 20:18    #20438     Sufler - Porady do gry - Nie moge zapisac gry POMOCY!!!
mam oryginał miejsce na dysku tez jest strasznie wkurwiajace Nikt nie miał tego problemu??

Kultura obowiązuje wszystkich. Proszę o odpowiednie wysławianie się.

chaos__84 Partyzant

14.03.2007 20:09    #20439     Sufler - Porady do gry - Nie moge zapisac gry POMOCY!!!
Nie moge zapisac gry Mialem juz wczesniej ten problem ale sam minął teraz po kilku sezonach strasznie sie nasilił Zaczyna mnie to wkurw.... Nie instalowalem zadnych uaktualnien Czy to pomoze?? jesli tak to co mam zrobic?? z gory dzienki

Proletariat

14.03.2007 20:03    #20440     Sufler - Porady do gry - Kilka pytań.
1.Życie nauczyło mnie, że warto sejwować na dwóch sejwach. Jest tak o wiele bezpieczniej i można grać dłużej. Lecz pewnego dnia przeżyłem szok. Klikając w ikonę Football Managera 2007 pojawiła się jakaś ikonka w języku angielskim. Olałem to i wszedłem w grę. Już wtedy mnie zastanowiło, gdyż nie miałem "wczytaj ostatnią grę". Na szczęście było w wczytaj więc bez problemu gra mi zadziałała.
Lecz dzisiaj patrzę i nie mam sejwa. Jakim cudem on mi znikł? Harry Potter? David Copperfield? Aż żal tyłek ściska, bo gra układała mi się znakomicie. Nie ma to jak przeżyć głębokie rozczarowanie.
2.Jak to nie jest pytanie na suflera to przepraszam, ale: Jaki jest Wasz rekord w FM'a? (ile graliście sezonów, a ile Wam to godzin zajęło?
3.Czemu np. Emillian Dolha zagra w 1 meczu znakomicie zdobywając 9 i MoM. A w następnym dostaje 5 i puszcza szmaty? To jest trochę wkurzające.
4.Jakoś to się ustawia, żeby przekwalifikować piłkarza na inną pozycję? Np. prawego obrońcę na lewego (G.Bronowicki) itp? Chodzi mi czy trzeba ustawić jakiś trening?
5.Czy byli piłkarze klubu mogą być dobrymi trenerami? Chodzi mi, czy Piekutowski może mieć dobre staty?
6.Szkoda, że my wirtualni szkoleniowcy nie możemy mieć takich statystyk jak Ci w grze. Czyli umiejetnosc kierowania 1 zespolem itp. Jest możliwość, aby twórcy gry to dodali? Byłoby ciekawiej.
7.Czemu mój kolega mógł 18-letniemu Sergeyowi Kisliy'emu przydzielić mentora, a ja nie mogę? Mogę tylko do 17 lat włącznie. Dziwne.
8. Czy Lechem Poznań można wygrać np. Ligę Mistrzów bez techniki save&load? Bo to nie sztuka zapisywać co chwila.
9. Czy Vyacheslav Hleb przejdzie do Lecha, lub Pogoni? Na tej odpowiedzi mi zależy.
10 Gram taksą 1-4-3-1-2 i w 1 meczu rozjechałem Groclin 4:1, a w drugim dostałem 2:1 z Arką. Od czego to zależy?
11. Lepiej ustawiać taksę pod przeciwników, czy jedną przez cały sezon? W 2006 grałem jedną przez cały sezon Valencią i zdobyłem Mistrzostwo Hiszpanii.
12. Dziwi mnie to, że dostaje śmieszną kasę na transfery, a zarząd oczekuje kupna gwiazd. Np w Realu miałem ok 10 mln. euro, a w takiej Chelsea 100, a wymagania transferowe takie same.

Dziękuje za odpowiedzi.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.