Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

1bartek Weteran Wojny Ojczyźnianej

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.03.2007 14:53    #20411     Sufler - Porady do gry - Błąd w edytorze
Przeinstaluj go, może tu tkwi problem. P:)

bury86 Młody aktywista

18.03.2007 14:18    #20412     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Gdy skladam oferte o kupno jakiegos pilkarza i nawet gdy jest on na liscie transferowej to czesto dostaje komunikat z jego klubu ze jest wiecej chetnych na niego i odrzucaja moja oferte. Niby nic w tym dziwnego ale gdy np. Wisla daje za niego 70tys a ja 200tys to juz wtedy jest to dosc dziwne, w wypowiedziach pilkarz mowi ze chetnie by przeszedl do mojego klubu. wiec da sie cos zrobic zeby nie bylo tak duzo takich przypadkow? Bo zdazaja sie zbyt czesto:/:/ Mialem tak grajac Schalke, Juve i teraz Slaskiem:/:/

Pozdro

Turbocik Partyzant

18.03.2007 13:51    #20413     Sufler - Porady do gry - Problem mam z Palermo
Otóż mój problem polega na tym jak chce grać Palermo to gra tak wolno chodzi że 2 tyg gry musze mieć przez 2 godziny lub dłużej.Przeinstalowywałem gg patch 7.0.2 istalowałem (ja gram na 7.0.1 bo jest wg najlepszy).W procesach ustawiłem prorytet wysoki.Przetwarzanie wyników bardzo szybkie.

Czy wy macie takie problemy z jakimś klubem.

wisniczanin Żołnierz frontu ideologicznego

18.03.2007 13:50    #20414     Sufler - Porady do gry - Transfery własnych graczy
mam problem - wszyscy pilkarze w moim klubie kochaja faitha tekke, gosc jest naprawde dobry ale zarabia 26 tys euro tygodniowo, byl 2 w obcokrajowcach roku, jest wicekrolem strzelcow i nkt nie chce go kupic a po gorszych graczy ustawiaja sie 10 kilometrowe kolejki, co mam zrobic bo juz z budzetem nie wyciagam??!!

gilinho Partyzant

18.03.2007 13:44    #20415     Sufler - Porady do gry - Błąd w edytorze
Panowie, myślę, że trzeba gdzie indziej szukać przyczyny. Mam zjaranego, starego kompa, który mi chodzi głośno jak pralka na wirowaniu:P i do tego również 256 RAM. Ale edytor, choć wolno, działa bez zarzutu... Nie wiem, jak jest przyczyna Waszego problemu, ale poszukajcie jej, bo byc może to nie RAM

dywizjon_303 Partyzant

18.03.2007 11:45    #20416     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Mam problem, a mianowicie ściagnąłem sobie Puyola do Arsenalu i czekam już ponad dwa tygodnie od podpisania kontraktu, ale nadal nie mogę go ani w tawić do meczu ani nie ma go w żadnym składzie, ani w rezerwie ani w podstawowym. Jak biore wyszukiwanie zawodnika to jest Carles Puyol Arsenal, 28-letni libero. I jak klikam to są tam wszystkie opcje i jest zaznaczony pierwszy skład ale jak chce go przenieść do rezerwy to nic się nie zmiania. O co może chodzic, prosze o pomoc. Z góry dzięki

Mich@el Partyzant

18.03.2007 10:23    #20417     Sufler - Porady do gry - Błąd w edytorze
Witam. Mój problem polega na tym, że chciałem zrobić sobie najnowsze uaktualnienie do FM'06 - włączam edytor, włączam wczytywanie bazy danych. a tu po chwili wywala mnie do Windowsa i pokazuje się okienko:
BŁĄD APLIKACJI, w którym pisze, że wystąpił błąd, a dokument o tymże błędzie został utworzony w folderze FM na dysku. Wchodzę więc do tego dokumentu, a tu 294(...!) strony w Wordzie z dziwnymi znaczkami. Nie wiem co robić, bo tak jest za każdym razem, gdy wchodzę w edytor i chcę wczytać bazę danych. Myślałem, że to może RAM, bo mam 256MB, a do poprawnego działania edytora jest potrzebne 512, ale w FM'05 edytor mi się otwierał. Zaznaczam, że mam oryginał.

dominiklut Partyzant

tuptus słuchaj problem jest w tym że nawet chciałbym grać nowa grę ale nie mogę bo coś sie zwiesza tak samo jak przy dodawaniu nowego trenera co jest ??

NaVaR Partyzant

17.03.2007 16:53    #20419     Sufler - Porady do gry - pozwolenie o prace
Witam
Kupilem na poczatku gry do Man Utd Nicolasa Millana ktory ma on 14 lat. Oczywiscie na poczatuk musialem odwolac sie od decyzji ale w koncu przyszedl do mnie.
Niestety nie da sie nim grac wystawiac do skladu poniewaz ma ikonke PPR czyli ze potrzebuje pozwolenia o prace.
W wielu tematach piszecie by go wyslac do klubu finalnego ale tu jest problem on jest na to za mlody
Co mazna z tym fantem zrobic?
Jak nim Grac?
Kiedy da sie go wyslac do klubu finalnego i czy przez ten caly czas on tylko bedzie trenowal a nie gral w meczach nawet rezerw lub juniorow??

corey123 Partyzant

17.03.2007 12:57    #20420     Sufler - Porady do gry - Galeria sław
Mam problem, otóż grałem borussią i zdobyłem nią dwa razy mistrozostwo niemiec. Zebrałem dzięki temu sporo punktów i awansowałem do pierwszej piątki narodowości w galerii sław. Odzszedłem jednak do Lyonu, tam równiez zdobyłem mistrzostwo, ale w galerii sław wykasowały mi się punkty z dortmundu! nie ma tam wogóle informacji o tym żebym jakiś sukces z tą drużyną osiągnął i mam tylko punkty, które zdobyłem w lyonie, czy to bug?!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution